Test: Blaccs nya fjäderlätta löparkollektion Image

Test: Blaccs nye fjerlette løbekollektion

Blacc har gjort det igen - nu er den nye løbekollektion her. Plaggen er funktionel, trendy og passer til alle løbere. Uanset om du springer 3 kilometer eller 3 mil skal du spana i det her testet, hvor dele af kollektionen satts på prov!

Er du redo att ge dig ut i spåret? Blacc lanserar nu en ny löparkollektion för dig som älskar att röra dig snabbt som långsamt, långt som kort. At have rigtige tøj, når du slipper, er vigtigt.

- Tilpas altid tøjet efter klimaet og din egen oplevede kropstemperatur. Er det blåsigt ute passar en vindtät jacka för att du inte ska bli kall. Har du derimod for varma kläder kan du känna dig tröttare än vad du egentligen är. Lager på lager er altid en god idé, siger Erika Adolfsson, produktudvikler på Blacc och fortsätter:

- Den nye löparkollektion er til for alle, der vil synas i löpspåret. Kollektionens nye farve ligger helt rigtigt i trenden og gør sig så godt sammen med det lysgrå. Kollektionen består af letvægtsplagg, som skal få dig til at føle dig let som en fjer i spåret! Plaggen har også gennemtænkta detaljer, til eksempel fickor som rymmer din mobiltelefon.


blacc shorts
Model: Feather Limited Shorts

Rekommenderat pris: 449 kronor

Findes i färgerna:
Svart

Fukttransport
: Shortsen transporterar fukt bra, men under riktigt svettiga pass på varma dagar blir de trots allt något blötare eftersom du svettas mer.

Ventilationsförmåga:
Feather Limited Shorts føles sköna og svala og ventilerar väldigt bra under passet.

Komfort:
Komforten på tightsen er også meget høj, da innershortsen er i et superskønt stof, sømmene skaver ikke og materialet føles mjukt mod huden. Innershortsen er noget længere end visse andre løparshorts, som er skønne. Mange andre løse shorts kan føles korte. Shortsene føles meget lette, og størrelsen er virkelig tro mod størrelsen. Resårbåndet i midjan er også nemt og skalver ikke.

Design:
Designet er pænt, rent og enkelt. Shortsen føles funktionel og samtidig pæn. Et plus for designet er også, at der er to indvendige felter, som har plads til mobiler og nøgler. Det er virkelig ikke mange andre shorts, der stoltserer med det.

Sammanfattning:
Sammanfattningsvis är det här ett par snygga, praktiska och bekväma löparshorts med både innershorts och yttertyg. Du behöver inte oroa dig för att visa mer hud än vad du önskar om yttertyget glider upp. De her shortsen passar till intervallträning och normaldistanslopp, men även till annan typ av träning.


blacc alona
Model:
Alona Bra

Rekommenderat pris:
299 kronor

Findes i farverne:
Gul/grå, svart, blå/röd, lila/turkost mönster, rosa

Fukttransport: Sport-bh:n transporterar fukt bra. Efter et rigtig gråt pas er testaren blødt nedertill på baksidan av sport-bh:n, men långt ifrån dyngsur. Det er ingenting, der forstyrrer under træningen.


Ventilationsförmåga:
Sport-bh:n andas väl. Meshtyget på ryggen gør at tyget holder sig torrare, og släpper i uppskattad luft.

Komfort:
Sømmene føles sköna og mjuka och skaver inte under passet. Resåren runt bröstkorgen är aningen tjock, och det hade kanske varit ännu skönare om resåren var lite tunnare, då den hade känts mer "hudnära" då. Alt holdes på plads med den tajta modellen. Den har ingen vaddering vilket passar dem med mindre byst bättre än de med större byst.

Design:
Det her er en klassisk model fra Blacc, som har fået en ny, opdateret farve. Den unikke farvekombination neongul og grå, som forekommer på flere plagg i kollektionen, føles både trendig og snygg. Du syns i löpspåret!

Justerbart band:
Nej

Sammanfattning:
En mångsidig sport-bh som inte bara kan användas till löpning utan även till annan träning. Den er testet både under løb og x-fitträning og giver god støtte på begge pas, delvis tack vare at den er sydd i dubbla lager och ger extra komfort och stöd. Designet er stilrent og pænt, og den kan bruges af de fleste og under alle typer træningsklæder.


efter korr foul tank
Model: Foul Tank

Rekommenderat pris:
249 kronor

Finns i färgerna:
Vit

Fukttransport: Fukttransporten er super, materialet absorberer sved uden at blive blødt eller tungt. Skönt!


Ventilationsförmåga:
Tyget i polyester och elastan har små, små ventilationshål på hela linnet och bidrar till en väldigt sval känsla när du springer i det. Materialet er også lent mod huden, hvilket gør armhulerne i löpningen meget behagelige.

Komfort:
Testaren af det her linnet brukar ofta träna i linnen som ser ut som t-shirtar med avklippta ärmar. Problemet med modellerne er, at urringningerne under armene let bliver så dybe, at de kan ses på magen. Det her linnet har samme type halslinning samt samme passform, men det går ikke lige dybt i urringningarna under armarna. Meget positivt!

Design:
Testaren kan ikke komme på noget negativt med modellen. Måske er den ikke optimal for dem med stor byst, eftersom den høje halslinning ikke bliver specielt smickrande. Linnet er også noget gennemskinligt, men matcher du det med en neonfarvet sportsbh er du trendigare än trendigast. Trods det menar testaren att det vore roligt om linnet fanns i fler färger!

Sammanfattning:
Det her linnet passer til at springa intervaller i, samt korta till medellånga distanser. Når du springer maraton vil du derimod hellre ha något tightare, så att du kan svänga på armarna helt fritt. Det er helt enkelt et toplinne for dig, som ikke vil have noget åtsittande eller tight.


blacc resistance tights
Model: Resistance Tights 2.0

Rekommenderat pris:
399 kronor

Findes i farverne:
Grå

Fukttransport: Fukttransporten fungerer bra, men ikke klockrent och tightsen passar bättre under mindre svettiga pass.


Ventilationsförmåga:
Eftersom tyget är åt det tjockare hållet skulle testaren välja ett par tunnare tights under en riktigt varm träningsdag. Men for svalare dage fungerer de her tightsen som en drøm.

Komfort:
Materialet er fulgt og supermjukt. Det gør, at du vil have dem på dig hele tiden. Da det er så følsomt, bliver tightsen mangesidig med flere anvendelsesområder end bare löpning. Da tyget er lidt tykkere, så passer de bedst under de dage, hvor det ikke er supervarmt og kommer til at være perfekt til höstlöppasset. Snygga detaljer og väldigt smickrande form är också utmärkande. Det her paret skalver ikke heller nogenstans og testpanelen vil desuden gøre os opmærksomme på, at de er lidt kortere i benene end almindelige tights.

Design:
De her tights er i en jättefin grå farve med snygga detaljer och smarta lösningar. De har en fin bagside, hvor en mobiltelefon, nøgler, betalkort og måske en ekstra tofs får plads. Meget praktisk! Bandet i midjan gør så at de ikke glider ner vid träningspasset.

Sammanfattning:
Sammanfattningsvis är de här tightsen snygga i färgen, har stilrena detaljer, är sydd i ett superskönt material och är perfekta för löpning. Testpanelen gillar också att det går att dra åt dem i midjan så de inte åker ner. Hvis du har længere ben end gennemsnitet, kan du muligvis opleve lidt kort.

Turmalin tank efter korr
Model:
Turmalin Tank

Rekommenderat pris: 299 kronor

Findes i farverne: Gul, blå, sort, lila.

Fukttransport: Hvis du plejer at være dyngsur i slutningen af et løppas, så kan du undgå det i det her linnet. Ikke ens under et ekstremt hårdt træningspas i 31 graders varme er testaren specielt blöt, bra fuktig.

Ventilationsförmåga: Tyget ventilerar överraskande bra och håller testaren relativt torr trots att hon svettas kopiösa mängder på ryggen. Otroligt imponerende! Testaren konstaterer direkte, at du definitivt kommer til at indtage linnet i flere farver.

Komfort: Plagget sidder godt på kroppen. Det er lidt langt, og passformen er lidt blød, men ikke glat. I ryggen findes en cut out-detalj, som er väldigt snygg men som tyvärr inte riktigt gör som man vill. "Hålet" er format som en diamant, men på sidorna av diamanten så böjs tyget utåt när testaren har på sig plagget. Måske sidder det bedre på en person, som er længere end testaren (162 centimeter). Linnet passer ud over det alle typer löpare. Det har en sådan pasform, at det sidder tajt, men ikke så tajt, at det åker upp medan du springer. Inga sømmar skaver heller, vilket är ett plus!

Design: Fina refleksdetaljer i form af tre vertikala prickar i nacken samt en reflekslogga fram- och nertill på linnet. Snyggt og stilrent! Linnet er i en rigtig lysende neongul farve som syns, ikke lysgult som det ser ud på produktbilden ovan. Trendigt og snyggt at matcha till exempelvis svart, grått eller vitt. Det her er en linne, der klæber ud, og er intet for den blygsamma typen.

Sammanfattning: Materialet er polyester og elastan, hvilket gør det smidigt og behageligt, samt at det også passer til anden træning end løb, hvilket er flot. Udover at det er superskønt på og dessutom tjusigt så har det också många coola och uppskattade detaljer. En sådan detalje er, at der er et øje i nakken, hvor du kan træne gennem hørlurssladden. På det viset så slipper du tappa hörlurarna under löppasset, såväl som den "duns" som sladden annars kan åstadkomma varje gång den studsar mot din bröstkorg.


LÄS MER: Toppa formen med Charlotte Kalla

SHOPPA HÄR: Blacc løber