TEST! Därför kommer du att älska sport-bh:n Mid Crossback Bra Image

TEST! Derfor kommer du til at elske sport-bh:n Mid Crossback Bra

En stor favorit hos såvel superatleter som yogier og helt almindelige motionærer er Mid Crossback Bra fra Under Armour. Vi har taget reda på vad med sport-bh:n som gör den så populär.

Under Arm ours Mid Crossback Bra ser ud som en almindelig sportsbh med bryderryg. Jaha, tænker du? Men - det er ikke hele sanningen! Både kolleger, venner, kunder og superatleter går snacket omkring sport-bh:n fra Under Armour. Hvad er det egentlig, der kendetegner bh:n da? Et af svarene er, at den bliver som et med dig, når du har den på dig, hvilket gør, at du ikke alls känner av den under träningspasset.

- De vadderade kuporna gör sport-bh:n är behaglig att ha på sig, utan att bli för varm. De korsade banden som går over ryggen hjälper till att ge ett medelhögt stöd utan att för den delen kännas för tungt på axlarna, förklarar Jens Lindfors på Under Armour.

Eftersom axelbanden korsas på baksidan av sport-bh:n får du samma effekt som vid en brottarrygg, stor rörelsefrihet. Det er med andre ord ingen som helst problem at gøre både militærpress eller armgång.

- Nederst findes en resår som ikke bare er snygg utan även hjälper till att motverka att bh:n glider upp när du kör övningar med händerna ovanför huvudet.

Hvem retter Mid Crossback sig mod?

- Crossback Bra er primært tilpasset til middelintensiv træning, men fungerer også godt til højintensiv træning for den, der har mindre byst. Det faktum, at detaljerne på bh:n er bløde, og at de giver høj support, gør, at de passer såvel til det lugne yogapasset som til OCR-loppet.

Nogen mere fordel med modellen?

- Det er en meget prisværdig sports-bh!

TEST af Mid Crossback Bra fra Under Armour

Under Armor sport-bh

Passform: Så tro mod størrelsen kan en sport-bh blive. Kör på din vanliga storlek i sport-bh så sitter den som en smäck.

Storleksskala: XS - XL

Støtte: For dig som har en lille eller mellemstor byst kan bruge den her sport-bh:n til både træningspas med meget hop, löpning, bollsporter med meget ruscher og HIIT-pass. Støvlen er perfekt. Har du en større byst får du skippa modellen till löprundan och bollsporterna, men den funkar fint till annan typ av medelintensiv träning utan hopp.

Bekvemmelighed: U N D E R B A R! Alle testene er lyriske. Mid Crossback Bra er noget af det skønneste, du kan have på dig. Stretchigt, smidigt materiale, der sidder som gjutet.

Sammanfattning: Mid Crossback Bra er et drømmestykke, du har ventet på! Bh:n absorberer svagt meget effektivt, trods en lille vaddering og medeltjockt materiale. Du kender dig aldrig instängd eller blöt när du svettas. Stämmer det då som Under Armour själva säger, att du inte ens känner av sport-bh:n? Svar: ja! Trods innebandymatcher, löprundor och tuffa pulshöjande pass märker du inte av plagget. Den her sport-bh:n kommer til at blive din nye bedste ven. Sport-bh:n findes i flertalet farver, som vi på Sportamore får ind successivt på lagret året om - men det gælder om at holde utkik eftersom de er väldigt populära. Det findes ikke en atlet i testpanelet, som ikke ejer mindst to forskellige farver på sport-bh:n!

SHOPPA NU: Ny sport-bh

LÄS MER: Säsongens sport-bh:ar 2020 som er bedst i test

LÄS MER: Guide: Så finder du ret sport-bh