Test: Det här är de bästa padelskorna för honom Image

Test: Det her er de bedste padelskåle til ham

Padel vokser sig alt mere populært og er en hurtig og rolig sport, som passer mange. At have ret skor, når du spiller padel, er vigtigt, da du kan præstere bedre, reducere risikoen for skader og på køb have ekstra kul! Vores testpanel har sat flere padelkomodeller på prøve - her er resultatet.

Psst! Den her test er fra 2019. Klik her for at se de bedste padelskiver 2020!

Test af: Bullpadel tennis, Hack Knit

bullpade hack knit

Findes i farverne: Grå/röd, grå/grön, grön/blå

Testpanelet siger: Det her er en högkvalitativ padelsko som sidder rigtig bra på foten. Nogle af testpersonerne har en historie om at stuka fødderne let, og derfor anbefaler de den her model varmt. Hack Knit fra Bullpadel går at lita på vid rörelser i sidled och inbromsning vid hög fart fram till nätet. Dämpningen i modellen känns också väldigt bra, och padelspelare som hoppar mycket när de spelar kommer med högsta sannolikhet älska den egenskapen! Hack Knit får også et ekstra stort plus for designet, som samtlige i testpanelet beskiver som "förjäkla snygg". Ikke illa!

Test af: Asics, Gel Lima Padel 2

Asics Lima PAdel

Finnes i färgerna: Svart/grå

Testpanelet siger: Den her model fra Asics sidder meget bra på foten och omsluter väl så att du inte glider runt på innersulan i skon. En i testpanelen har tidigare haft för breda skor och då fått irriterande blåsor, men det sker inte med den här modellen. Skon har herlig fleksibilitet, men trods det alligevel bra stadga. Kombineret med grymt grepp gør det, at skon giver en ordentlig energiåtergivning i vändningarna. Støddæmpningen er også langt over forventan ifølge testarna, som også vil løfte fram hvordan skön skon från Asics är att springa i (precis som alla skor från Asics brukar vara). Gel Lima Padel 2 får sidst men ikke mindst et ekstra plus i kanten for at designen på er rigtig grym!

Test af: Salming, Viper 5 padelsko

Salming viper padel

Findes i farverne: Gul

Testpanelet siger: Salming leverer i og med Viper 5 Padel Shoe en rigtig stabil padelsko med fint greb - også ved hurtige forflytninger i sidled, framåt og bakåt. Trods den høje stabilitet opleves skoen dog ikke som klumpig, hvilket er meget tacksamt. Størrelserne er true to size ifølge testpanelet, så vælg en størrelse, du plejer at have. Dämpningen i skon är relativt tilltagen och känns bra även efter någon timmes spel - perfekt för dig som har ett lite tyngre steg. Testpanelet giver også tummen op for den neongula, kaxiga färgen som är en röd tråd för hela Salmings utbud av inomhusskor.

Test af: Babolat, Jet Premura

Babolat Jet Premura

Findes i farverne: Grå/svart

Testpanelet siger: Det første, der slår testpanelet, er, at den her padelskon er utrolig pæn. Dels farverna, men även modellen i sig. Silhuetterne er meget stilrene, og fornemmelsen med Jet Premura på foden er, at den er præcis lige så smidig, som den ser ud til at være. Når testpersonerne sætter sig på padekonen fra Babolat sidder den tätt runt foten men utan att för den sakens skull sitta för tight. Utöver det vill testpanelen beskriva grepp och fäste som helt perfekt, oavsett underlag! Skon har testats på både sand och mondogräs (den typ av konstgräsunderlag som padel ibland spelas på) och klarade bägge underlag med bravur. Avslutningsvis vill testpanelen även uppmärksamma oss på att Jet Premura ger bra spenst vid hopp och skön dämpning vid landning. Snyggt der, Babolat!

Test af: Adidas, SoleCourt Clay/Padel

Adidas SoleCourt

Findes i farverne: Svart/vit

Testpanelet siger: SoleCourt er en stabil sko, som virkelig støtter fødderne, og som samtidig bevarer känslan af, at den er let, hvilket faktisk er ret ovanligt for skor med meget stabilitet. Padelskon fra Adidas er bred, og en testare vill understryka att just bredden ger dig det stöd som krävs när du belastar skon i ytterlägen. Modellen er til råga på allt så pass mjuk att du inte behöver vänja in din fot innan du ger dig ut på plan. Designmässigt är SoleCourts uttryck inte bara i linje med Adidas som varumärke, påpekar en testare, utan det är också en diskret och modern sko med mer ödmjuka färger än de mer klassiska neonfärgerna som ofta synns på padelskor. Vil du have en sko, der reagerer hurtigt, ikke tumler med stabilitet, og som samtidig er let at bære op - missa ikke SoleCourt Clay/Padel!


LÄS MER: Test af indendørsskor til herrer

SHOPPA HÄR: Alle vores padelskor