TEST: Mama by Blacc våren 2019 Image

TEST: Mama by Blacc foråret 2019

Er du gravid og leder efter træningsplagg som hænger sammen med også når maven vokser? Vi har testet Blaccs nye kollektion Mama by Blacc.

Psst! Her tester vi 2019's kollektioner. Klik her for at se vores test af de bedste træningsklæder til gravide 2020!

Blaccs nye mammakollektion er en serie mjuka, sköna plagg utvecklade för både lugn och svettig träning. Nyblivna mamman och yogaprofilen Emma Mattsson har plåtats i kollektionen, och hon vet precis hur ett par gravidtights ska sitta.

- Det vigtigste for mig er, at de er syge, og at jeg kan kende mig i dem. Själva magdelen får inte vara tight och trycka på magen, jag vill inte heller ha någon söm på magen, säger Emma Mattsson som är yogalärare på Bikram Yoga City i Stockholm.

Hvad foretrækker du at træne i som gravid?

- Långa gravidtights, en skön sport-bh och ett linne som täcker magen.

Hvordan vil du have, at en t-shirt eller et linne skal sidde, når du træner?

- Præcis som Blaccs linne! Fint og stramt optil (uden at være for stramt) og siden generøst med tyg som sidder skönt over magen.

Hvor hårdt skal tightsen egentlig sidde?

- De får sidde åt, men inte kännas tighta. Lösare än strumpbyxor, men följsamma längs benen. Magdelen skal helst ikke være stram overalt, bare blød og dækket.

Er det noget materiale, du undgår i træningskläder?

- Nej, så langt materiale er smidigt, og man kan bevæge sig uden at skulle rette til eller trække op, så det funker for mig.

Vores testpanel har testet godbitarna från Mama by Blaccs vårkollektion 2019, scrolla ned för att se vilka plagg de gillade bäst.

Active Mama Tank TopSE-BLACC Active Mama Tank Top.jpg

Rekommenderat pris: 249 kronor.

Finnes i färgerna: svart och rosa

Materiale: 91% polyester og 9% elastan

Størrelse: Midt i prikken, vælg din almindelige.

Komfort: Smukt og behageligt materiale, som er behageligt over maven. Topp!

Design: Det perfekte baslinnet i et stilrent design, som fungerer over alt, når det er helst.

Testpanelet siger:

En rigtig god baslinne, som sidder godt og kan bruges til næsten alle former for træning, fordi den er både let og let at transportere. Det er pænt og stilrent i et klassisk design, noget som testpanelet virkelig gillar, men framför allt sitter det skönt över magen tack vare det stretchiga tyget. Linnet sidder perfekt på vores testapparater under hele graviditeten, hvilket er et stort plus med en voksende mage. Sammanfattningsvis är Active Mama Tank Top det ultimata träningslinnet för alla blivande mammor som letar efter ett enda linne att ha till all typ av träning.

Comfort Mama T-shirtMama by Blacc

Rekommenderat pris: 299 kronor.

Finnes i färgerna: svart, grå och lila

Materiale: 50% polyester, 25% bomuld og 25% viskose

Størrelse: Normal, men til det mindre holdet.

Komfort: Det, der udmærker den her t-shirten og gør den så bekvem, er det följsamma materialet. Det ligger smukt over maven og føles meget smidigt.

Design: Clean design uden noget udstickende tryk eller tydelige loggor. Plus i kanten for at modellen er ekstra lang, så maven kan vokse uden at trøjen bliver for kort. En vinder i basgarderoben!

Testpanelet siger:

Det her er virkelig en jätteskøn t-shirt, som du kan have til meget. Den er clean og basic, og passer derfor til i stort set alt. Testpanelen gillar verkligen känslan av det följsamma materialet, den är len och skön att röra sig i. Däremot är inte materialet så bra för svettig träning. Du bliver ret varm af tyget og svetten fastnar i materialet så at du känner dig blöt. Spar den her t-shirten til lugnare träning och välj ett linne till mer flåsiga pass.

Comfort Mama SweaterBlacc Comfort

Rekommenderat pris: 349 kronor.

Finnes i färgerna: rosa, lila och svart

Materiale: 95% polyester og 5% elastan

Størrelse: Lagom uden at være for stram, mere af en løs pasform.

Komfort: Superskøn! Mjuk och stretchig med en precis lagom tight passform.

Design: Den lyse farve er som bobleplast, så fin og blød! Designet er veludført med en smart tumhål ved ermsluten og en smidig halv lynlåsramme.

Testpanelet siger:

Hvis du fryser let, eller vil have en skøn trøje at trække på dig før og efter træningen, er det her et stilrent og bekvemt alternativ. Funktionsmaterialet er strækbart og smeltet sammen med pladesøm for bedste komfort. Trøjen føles let på kroppen og går at bruge både som overdragströja og som enda träningströja vid utomhusträning. Det findes desuden refleksdetaljer og tumhål, som gør den særligt egnet til utomhusträning, når vädret bliver lidt varmare. Det eneste, testpanelet har bemærket, er, at de fleste gerne ville have været lidt længere. I øvrigt er det her en skøn, ny favorit i træningsgarderoben.

Blacc Control Mama TightsBLACC Control Mama Tights.jpg

Rekommenderat pris: 449 kronor.

Finnes i färgerna: svart och rött

Materiale: 90% polyester og 10% elastan

Størrelse: Perfekt, vælger tryggt din vanliga.

Komfort: På den her fronten kommer du ikke til at besvime, det er et par tights, som du aldrig vil tage af dig.

Design: Wow! Snyggt, enkelt design, som føles lidt luksuriøst med den glansfulde finish. Funkar lika bra till träningspasset som för en fika på stan.

Testpanelet siger:

Magdelen blev lidt stram mod slutningen af graviditeten for vissa testare, men bortsett från det har hela testpanelen praktiskt taget bott i dessa tights! De er ekstremt skøre og fine. Materialet er smidigt, fleksibelt og bekvemt med et lagom stramt magparti. De satt som en smäck fram till vecka 34, då upplevde vissa testare att modellen blev lite tight. Et stort plus er, at bare delen over maven er søvnløs, det findes intet, som skalver eller forstyrrer, uden at du kan fokusere helt og fuldt på træningen. Tyget er ganske tunt og let uden at det bliver gennemskinligt. Tightsen er enkle at trække på og fungerer fremragende til både ro og mere intensiv træning. Hvis du har trænet endnu et par gange under graviditeten, anbefaler vi Mama Control varmt.

Blacc Run Mama ShortsRun Mama shorts

Rekommenderat pris: 249 kronor.

Finnes i färgerna: svart

Materiale: 88% polyester og 12% elastan

Størrelse: Ganska små. Du kan gå op i størrelse, hvis du har lidt større lår.

Komfort: Magdelen sidder skönt og materialet är följsamt, men sömmarna är lite hårda vilket drar ned komfortbetyget.

Design: Præcis som resten af mammakollektionerne fra Blacc er de her shortsen stilrene og basic. Et fint alternativ til en høj midja.

Testpanelet siger:

Shortsen er lavet i et omhyggeligt og præcist lag af glansigt stof, som matcher det meste i træningsgarderoben. Magasinet er småt og lægger sig fint over maven. Det, som testpanelet ikke synes om ved den her model, er de lidt hårdere og kraftigere sømme, som kan knække, når du tager på og af dig shortsen. Du løser let problemet gennem at gå op i en størrelse for mjukare passform. Hvis du sammenligner shortsen med tightsen, mærker du hurtigt, at de ikke er lige så fleksible og sidder hårdere på kroppen. Derfor passer de bedst til eksempelvis bikramyoga. For löpning skulle vi rekommendera ett par lite längre eller lösare shorts då den här modellen åker upp lite när du rör dig intensivt.

SHOPPA HÄR: Mama af Blacc

LÄS MER: Test! Prisvärda sport-bh:ar från Blacc

LÄS MER: Ja! Nu har vi fået i Nike Plus Size Collection