Vi har testat varma höstjackor för honom Image

Vi har testet mange høstjakker til ham

Temperaturen falder i takt med, at dagene bliver alt for mørke udendørs. Det er på tide at plukke den, der varmer høstjakken. Her er fire nyheder til ham, som er bedst i test!

SHOPPA HÄR: Höstjackor för herr

Mångsidig, vandtæt parka

Didriksons herr.jpgTest af: Didriksons, Arnold Parka

Findes i farverne: Grøn og sort.

Passform: Noget stor i størrelse med väldigt generösa ärmlängder.

Finesser: Hög krage med justerbar luva som du även kan ta av vid önskemål. Jackan har også dobbelte muligheder, så jackan er helt vandtæt. Til sidst har modellen ekstremt mange fejl, både utvändigt og invändigt.

Sammanfattning: Her får du som to jackor i en. Lad os forklare hvorfor! Med luvan på ser den her jackan fra Didriksons ut som en perfekt jacka att ha när du går på fotbollsmatcher, långpromenader eller är ute och plockar svamp - eftersom den är 100 procent vattentät och du får plats med en linerjacka under. Men så fort du plockar bort luvan får du en snygg, dressad jacka som passar perfekt att ha till och från jobbet i kombination med en kostym. Testarna hade dock önskat lite mer reflexer. Sammenfattningsvis er det her en grym jacka med mange anvendelsesområder. Bær den, når den er under efteråret, og kombiner den med en dunvest, når temperaturen kryber nedad.

Streetjacka til de yngre

Jack & Jones herr.jpgTest af: Jack & Jones, Drew Puffer Hood

Findes i farverne: Camo og sort.

Passform: Den her jackan er noget lille i størrelsen, både kort i længden og korta ärmar. Derimod er omkretsen normal i størrelse. Gå med fordel op i en størrelse, hvor du er over middel, for optimal pasform.

Finesser: Stor luva som du kan justera samt sidofickor samt innerficka med knappar. Testpanelen hade däremot önskat en dragkedja så att du med säkerhet vet att dina värdesaker inte ramlar ut.

Sammanfattning: En perfekt jacka at have under den usikre periode mellem høst og vinter, når det er for varmt til at plukke fra din varmeste jacka og for koldt til at have en skinnjacka. Jackan er let, bekvem og stoppet med syntetmateriale. Materialet er ikke så slidstærkt, så undgå den her, når du promenerer i snårig skov. For anvendelse i vardagen holder den desto bedre. En flot jacka, som sidder godt på kroppen, og hvor camodesignen først og fremmest retter sig mod de yngre testpersoner. Er du ikke en fan af Camo? Ingen fara, jackan finns även i helsvart som faller de flesta testarna i smaken!

Varm favorit fra Peak

Peak herr.jpgTest af: Peak Performance, Tomic Jacket

Findes i farverne: Orange, sort og blå.

Passform: Normal i størrelse. Det er på håret, at du får plads med en tyk tröja under, men det behøver du heller ikke, fordi jackan er så varm.

Finesser: Justbar luva samt fickor, utvändigt och invändigt, med både en insida i fleece och förslutning med dragkedja. Materialet er også vandafvisende, hvilket gør, at du kan have den i lettere duggregn og snefald.

Sammanfattning: Den her höstjackan är i det varmaste laget, vilket gör att den är mer som en vinterjacka. Tomic Jacket er varm, behagelig og sidder godt på kroppen. Testpersonerne synes, at den orange farve er meget kraftig, men de er glade for den glansfulde finish. Nogle mener, at en mat finish havde givet et luksuriøst indtryk af jackan. Anvendelsesområderne er mange. Du kan have Peak-jackan i skidbacken, på afterskin, i skogen og i stan. Er du i skoven, får du dog akta dig for vassa grenar då materialet anses ömtåligt i den typ av miljön. Ekstra plus for at jackan er tillverkad i 100 procent återvunnet syntetmaterial.

Clean jacka til svärfar eller gymmaren

Dobsom herr.jpgTest af: Dobsom, Hastings jakke

Finnes i färgerna: Svart och blå.

Passform: Vældigt rymlig omkring akslar och bröst, men något tightare kring magen. Ärmarna är något korta på dig som är lång.

Finesser: Ingen luva men jackan har en högre krage, två sidofickor samt en innerficka med dragkedja.

Sammanfattning: Prisværdig syntetjacka, som er perfekt at have under hösten innan temperaturen sjunker under nollan. Modellen er meget rummelig omkring bryst og aksler og sidder därav bedst på dig som ikke ligger på latsidan når det kommer til at træna de muskelgrupperna. I øvrigt er det her en ren jackstik med et blødt mønster og en mat finish. Hvem skulle købe den her jackan da? Jo, du som gymmar mycket överkropp, eller du som vill ge en bra present till svärfar som vill ha en enkel jacka utan onödiga luvor, detaljer och mönster som känns för ungdomliga för dem.

SHOPPA HÄR: Alle vores jackor

LÄS MER: Sådan vasker du dunjackan - 10 tips