Test: Korta tights Image

Test: Korte strømpebukser

På sommeren vil du skifte dine lange tights ud med en kortere model, når du springer eller træner. Vi har taget reda på vilka korta tights som är bäst i test!

Superkorta strømpebukser til hende:

nike
Test af:
Nike, Hypercool 2 In One Woven Short
Rekommenderat pris: 499 kronor
Testpanelet siger:
+ Älskar mönstret som känns lite sjöjungfruaktigt!
- At de er så korte gør, at alle ikke kender sig bekväma i dem. De har ikke høj midja heller, hvilket havde været skönt. De känns inte smickrande.
+ Snygga meshpaneler på sidorna, som dessutom gör att de andas ännu bättre. De er sköna och andas väldigt bra.

Under armour
Test af: Under Armour, HG Armour Printed Shorty
Rekommenderat pris: 349 kronor
Testpanelet siger:
+ Hotpants med et jättefint mønster som känns trendigt och somrigt. De går ned til 8 centimeter på låret, hvilket er en perfekt længde. Passformen er virkelig flot, og stoffet er strækbart, men ikke så medgørligt, at støtten forsvinder. De er ikke de mindste gennemskinliga.
- Desværre er de meget flotte, når du bare står rakt op og ned. Når du kører burpees eller springer i dem, så korvar benene op sig og midjan ned sig. Det gør, at du må rette til dem ganska ofta. Det her er snarere et par hotpants som om du vil have når du kører strandsprorter, bare gymmar utan att göra hopp och spring eller går på hotyoga.
+ De er "true to size", så vælg din almindelige størrelse. Midjan er hverken høj eller lav uden helt normal. De ändrar heller inte form efter tvätt (men undvik att torka dem i värmeskåp eller tumlare).

blacc
Test af: Blacc, Kapacitet
Rekommenderat pris: 179 kronor
Testpanelet siger:
+
Ett par väldigt stretchiga tights som av den anledningen sitter väldigt bekvämt på kroppen. Mjuka som sjutton! Passar därför utmärkt för till exempel hotyoga när du inte behöver hotspants som håller in, utan några som främst sitter skönt.
- De er aningen store i stoleken og i kombination med det mjuka materialet gör att de inte hjälper formen på traven. Blacc-hotpantsen har også en tendens til at rulle op og lægge sig i vecket under rumpan ved meget hopp og spring under træningen, hvilket gør at du vil dra ned dem.
+ Du holder perfekt temperatur under træningen i de her shortsen. Tyget er tunt og svalt og bliver ikke blødt af sved under træningspasset. Desuden gillar vi det billiga priset!

Kort shorts til hende:

kari traa
Test af: Kari Traa, Louise Shorts
Rekommenderat pris: 399 kronor
Testpanelet siger:
+ De har et bånd i midten, som gør, at de sidder oppe, som de skal. I bensluten sidder en silikontejp som gør at benen ikke glider op utan sitter kvar på samma ställe på låret. Du behøver ikke rette til dem alle. I svanken findes en ficka med dragkedja där du till och med kan klämma ner en Iphone 6.
- Sømmen i benslutet er meget hård, hvilket gør, at låret puffer ud både ovenpå og under kanten. Shortsen slutter præcist, hvor lårene er som bredast, hvilket gør at den hårda sömmen blir osmickrande.
+ Materialet er ret tjockt, hvilket gør, at de holder både rumpa og mage på plats även vid löpning. De er heller ikke gennemskinliga.

Newline
Test af: Newline, W Base Sprinters
Rekommenderat pris: 399 kronor
Testpanelet siger:
+
Bra längd på tightsen, de slutar ca 10 centimeter ovanför knät. Perfekt strømpebuks til at springe i på sommeren med smart ficka därbak. Meget behagelig at have på, sidder perfekt over låret og i midten. De glider ikke ner utan sitter bra under hela passet.
- Lite tråkig design i helsvart med små detaljer. På sommeren når man vil have korte strømpebukser, vil man måske også have lidt mere farve!
+ Tyget är tunt och svalt och blev inte blött av svett under träningspasset, utan ventilerar på ett bra sätt. Testpanelet synes meget om de her tightsen, som desuden har en bra pris!

Knælange strømpebukser til hende:

2xu
Test af: 2XU, Elite MCS Compression Shorts
Rekommenderat pris: 1 095 kronor
Testpanelet siger:
+
Riktigt grymma, korta kompressionstights som ger ordentlig support. Insidan av shortsen är av ett annat material som gör att tightsen sitter perfekt på plats hela tiden oavsett löpning eller träning och ger kompression på rätt ställe, fantastiskt!

- Lite för tighta i midjan, om du inte gillar det bör du gå upp en storlek. Samme sak om du er rädd för att tights är lite genomskinliga, då bör du gå upp en storlek annars är det risk att trosorna syns igenom.
+ Snyggt design, perfekt længde, snygg logotyp och bara du sätter på dig de här tightsen känner du dig stark, snabb och redo att springa ett riktigt tufft Tough Viking-lopp eller liknande!

Skins
Test af: Skins, DNAmic Half Tights
Rekommenderat pris: 849 kronor
Testpanelet siger:
+
Et par længere shorts som sidder bra på med en mjukt og skönt resår i midjan. Uanset om du springer eller træner så korvar benen ikke upp sig utan håller sig på plats, kanske eftersom de är så långa och har en bra kompression.
- Kan hasa ned lite i midjan, vilket förstås är ett litet minus.
+ Skönt med meshdetaljer som gör att du håller dig sval, även under de tuffaste passen.

Capritights for henne:

Craft
Test af: Craft, Prime Capri
Rekommenderat pris: 399 kronor
Testpanelet siger:
+ Passformen er meget god. De holder sig på plads under hele løppasset, og uanset hvad du gør på utegymmet, kommer de her tightsen til at sidde, som de skal.
- Mange i testpanelet synes om tights med høj midja, når de springer, fordi det kan føles rart at holde magen på plads. De er bare middelhøje og går ikke op til navlen.
+ Materialet er smukt, perfekt i tykklek og absorberer svett bra. Tightsen er perfekt til dig, som måske synes, at det er for varmt med lange tights og for kort med shorts. Designet er enkelt og flot!

skins
Test af: Skins, DNAmic 3/4 Tights
Rekommenderat pris: 1 095 kronor
Testpanelet siger:
+ Tyget transporterar bort svett jättebra, vilket gör att du känner dig fräsch under hela passet. Materialet er virkelig godt, vi elsker det i testpanelet!
- Er noget lavere i midjan og har en tendens til at åka ner under passet.
+ Skön kompression på benen. Du kan virkelig se, hvordan musklerne bevæger sig, og cirkulationen øges. Perfekt til dig, der vil have lidt ekstra støtte under de jobigaste pas!

nike
Test af: Nike, Tech Capri
Rekommenderat pris: 549 kronor
Testpanelet siger:
+ Wow, flot design! Et par rigtig pæne tights, som former sig ben og rumpa, du ser rigtig slimmad ud med de her på. Materialet føles tykkere end andre tights, uden at de bliver for varma, hvilket gør at de sidder bra på kroppen.
- Det negative ved modellen er, at de er ret lave i midten, hvilket gør, at de glider ned en aften, og du må trække dem op under træningspasset. Passar därför bättre för löpning än för träning.
+ Passformen är riktigt, riktigt bra. Sitter fint, andas bra och sträcker sig precis nedanför knäna. De er normale i størrelsen, men hvis du har Beyoncé-booty, så kan de være på grænsen til lidt små, fordi de er så lave.

Korte strømpebukser til ham:

craft
Test af: Craft, Essential Short Tights
Rekommenderat pris: 399 kronor
Testpanelet siger:
+ Er det noget, Craft skal hyldes for, så er det, at størrelsen altid er spot on. Disse strømpebukser sidder, hvor de skal, og har en flot pasform. Bredare resår i midjan med snörning, vilken behöver knytas då de annars glider ned lite när du springer.
- Liten ficka på sidan för nyckel, men tyvärr ingen plats för telefon.
+ Streckat reflexprint på sidorna som ger ett snyggt uttryck. I det store hele så er det en par bra tights at springa och cykla i eller ha som lager under shortsen.

salomon
Test af: Salomon, Intensity Short Tight
Rekommenderad pris: 599 kronor
Testpanelet siger:
+ Første intrycket var, at tightsen sad superskønt. Väldigt hög komfort, lagom svåra att ta på sig. Man mærker, at det er let kompression og ikke maxad. De er svala og sköna att springa och cykla i och har bra fukttransport.
- Lite väl slappa kring låret precis ovanför knät, där hade de gärna fått smita åt mer och sitta lite tightare och hårdare.
+ Vi gillar designen sjukt mycket, de är riktigt snygga och coola. Storleken är väldigt bra. Pluspoäng för fickan baktill!

skins
Test af:
Skins, DNAmic Half Tights
Rekommenderat pris: 849 kronor
Testpanelet siger:
+ Ekstremt sköna tights, som gør at du føler dig hurtig og smidig. Selv om du aldrig har haft korte løse tights tidligere, kommer du til at gilla den her model og antagligen blive meget positivt overrasket. De sidder oppe bra i midjan och nedtill vid knäna, vilket gör att de inte stör under tiden du tränar.
- Smakar det så kostar det. At betale 849 kroner for et par korte tights føles ganske saftigt, men de er faktisk værdda sin pris, meget tack vare den perfekte kompressionen.
+ Designen tycker testpanelen om, den går i Skins anda, det syns att det är ett par Skins direkt, även när du inte ser loggan. Och alla gillar Skins! Meget flotte korte tights, som du definitivt kommer til at blive tilfreds med.

LÄS MER: Färgstarka badshorts 2017