Test: Korta träningstights för dam 2020 Image

Test: Kort træningstights til dam 2020

Når det bliver varmere, kan det være rart at træne i kortere tights. Hvilken tur at vores testpanel testat just sådana!

Mange synes, at det er en frihedskänsla at træne i korta tights. Du får känna vinden mot huden och du blir inte instängd eller svettig som i ett par hellånga tights, som passar bättre undre kallare månader. Vores testpanel har fået kuta, træna og yoga i sæsonens bedste modeller.

Gå direkte til: korte tights

Blacc Lava compression shorts.jpgModel: Lava Compression Shorts, Blacc.

Passar till: Främst löpning, men också gym och yoga vid lagom temperatur.

Testpanelet siger: Midjan på de her prisvärda tightsen från Blacc är hög och skön, och har en bra dragsko som gör att de sitter på plats. Længden på shortsen tycker testpanelen är lagom, de går nästan till mitten på låret.

- Det går ikke at undgå at de glider op lidt grann under tiden jeg springer. Men hvis du vil have længden, så ser jeg det ikke som et problem, for så bliver de alligevel ikke "for korte", efter at de er gledet op, siger en testperson.

Tightsen er klassisk sort med en blank logo, hvilket gør de diskrete og pæne. Kompressionen, du får i den her model, matcher prissætningen. Fugttransporten og ventilationen fungerer fint. En del i tesstpanelen hade gärna sett en ficka för att frövara till exempel en nyckel. Overlag er det her et par sköna shorts, framförallt i passformen, längden på benen och höjden på midjan.

Puma Ignite Short Tight.jpgModel: Ignite Short Tight, Puma.

Passer til: Löpning och bikramyoga då de torkar snabbt.

Testpanelet siger: Supersnygga og klassisk sorte korte løpartights som passer til alt som allerede findes i løpargarderoben. Shortsen har to fickor på sidorna som rymmer till exempel en mobiltelefon. Tightsen sitter bra i midjan tack varje bra resårband. De risikerer ikke at glida ned medan du springer.

- De dækker rumpan bra även om de glider upp något efter ett tag, säger en testare.

Strømpebukserne har reflekstryk, så flere test er perfekte til løbesko! De er sköna på sommaren när det är riktigt varmt, eftersom fukttransporten och ventilationen var på topp.

- De torkade supersnabbt och även om de var blöta när jag satte mig ned för att stretchaså var jag torr då jag reste mig igen, säger en testare.

Bilden på hemsidan gör shortsen rättvisa när det kommer till passform och längd. Derimod ser det ikke ud til, at du får billeder, selv om de gør meget for at hæve helhedsbetyget for de her tightsen.

Nike Fast Short 7” Trail.jpgModel: Fast Short 7" Trail, Nike.

Passer til: De her shortsen er gjorda for trail, men funkar även för styrketräningspass och hemmaträning.

Testpanelet siger: De her korte løpartikler har præcis alt, hvad du kan ønske dig, siger testpanelet. De har perfekt længde og ingen sømmar skär in i låren. Midjan är hög och smickrande. Det findes to fikor som rymmer mobiltelefon, en på varje ben. Begge fikorna har fickpåse i mesh vilket gör att tightsen förblir tunna och sköna utan att fickorna knölar sig under. Det findes også en ficka i svanken med dragkedja som er perfekt for sikker forvaring. De har et flot design med tryk, som føles lidt retro, med trailinspiration.

- Jeg kan rekommendera de här korta löpartightsen för de flesta träningsformer - både löpning, powerwalks och styrketräning. Vill du ha en mer komprimerande passform skulle man säkert kunna gå ner en storlek, säger en testare.

Blacc Run.jpgModel: Løb, Blacc.

Passer til: Shortsen er lavet til løb, men passer også til gymtræning.

Testpanelet siger: Ett par sköna tights med hög midja som är något små i storleken. Hvis du vælger mellem to, kan du troligt vælge den større størrelse og få optimal pasform. Det bedste ved de her tightsen er silikonranden i bensluten som gør at de sidder på plats under hela löppasset. Desuden er der modstand og snørring i midten, så man ikke risikerer at få et knæk.

- Jeg liker shortsens design, färg, detaljer och passform, säger en testare.

De her tightsen findes i sex forskellige farver, bland annat svart och rött, och det går givetvis hem hos testpanelen. Her kan alle finde noget!

Craft Eaze Short Tights.jpgModel: Eaze Short Tights, Craft.

Passer til: Löpning eller bikramyoga samt hemmaträning.

Testpanelet siger: Det her er et par farverige shorts, som løfter dit træningsoutfit med sin herlige farve! De er noget små i størrelsen, så vælg en større end du er van vid. Testpanelet har testet dem for både løb, bikramyoga og hæmatræning. Dragsko i midjan hindrar dem från att hasa ned och en ficka för nyckel finns. De sidder bekvämt og har bra fukttransport, värt att notera är att tyget är åt det tunnare hållet. Gillar du extra tjockt tyg är det här kanske inte modellen för dig.

- Jeg kommer til at bruge de her tightsen under de riktigt varma dagarna på sommarhalvåret, då du vill ha så lite som möjligt på dig, säger en testare.

Den her træningsshortsen fra Craft er prisværdig og kommer i tre forskellige farver. Testpanelet vil også løfte materiale, som er meget bekvemt og hurtigtorkende. Findes desuden i rosarødt samt i gult og sort.

SHOPPA NU: Alle vores korte strømpebukser
LÄS MER: 5 øvelser for dig som har ont i ryggen