Test: Kortärmade träningströjor för kvinnor Image

Test: Kortærmet træningstøj til kvinder

Vil du have en T-shirt, som du kan træne i? Vores kvindelige testpanel vet!

Test af: Vibe Mesh Tee, Craft

craft

Rekommenderad pris: 299 kronor

Finnes i färgerna: Svart och turkos

Sammanfattning: T-shirt som holder dig tør

Testpanelet siger:

Vi elsker design som sticker ut - utan att för den delen vara skrikig. Lige præcis det lykkes Craft med her, som gør en enfärgad tröja men som är genomskinlig och fint rundad.

- Den her trøje passer til alle typer træning og løb, den klarer også de mest højintensive pas! Den holder dig sval uanset hvilken aktivitet du udøver, vilket är bekvämt. Men tischan er ikke det bedste valg, hvis du vil have noget værmande eller mysigt som ved yinyoga, siger en af testarna.

Tröjans materiale er meget ømtåleligt, så tvätta i tvättpåse och akta tyget för kardborrar på boxningshandskar och i väskor. Tyget føles bekvemt mod huden og er teknisk avanceret.

- Du tænker ikke ens på, at du har den på dig, for at den sidder så skönt. Efter et pas er du helt tør på kroppen, tröjan gør et jättebra jobb! Jeg synes, at det er så fint, at jeg vil have den, selv når jeg ikke træner.

Test af: Astoria Tee, Better Bodies

better bodies

Rekommenderat pris: 499 kronor

Findes i farverne: Sort, grå og camo

Sammanfattning: Til dig, der har glimt i øjet

Testpanelet siger :

Det her er tröjan for dig som gillar att vara lite kaxig, tröjan har nämligen ett citat på ryggen. På camo-trøjen står det "Don't you wish your girlfriend could squat like me" - hvilket testpanelet synes er sjovt.

- Perfekt træning til fitnesscentret. Passformen er aningen løs men giver alligevel en smickrande figur. Det gør at trøjen både sidder ekstremt skönt og ser bra ut på. På grund af det tunede materiale og den høje komfort kan du også dyrke yoga, cykle og passere i den her trøje, siger en af testpersonerne.

Det bedste ved at træne er svalheden efter et behageligt pas, og så er det tunna materiale. Det er fantastisk at træne og alligevel mærke, at trøjen kan føles sval mod huden. På minussiden er at hålen for armarna er aningen små og sidder åt lite första gången du tar på dig t-shirten, vilket kan upplevas som störande.

- Her får du en flot t-shirt, der indrammer dine biceps. Camo-mönstret ökar tuffhetskänslan och du känner dig nästa lite bad ass i den. Næste mål er at kombinere den med et par camo-tights!

Test af: Response SS Tee, Adidas

adidas

Rekommenderat pris: 349 kronor

Farver: Sort og rosa

Sammanfattning: Din nye bästis under löprundorna

Testpanelet siger:

En t-shirt som lämpar sig bäst för löpning. Den har et godt funktionsmateriale, som kan transporteres svagt, hvilket giver en behagelig følelse, når du springer. T-shirten er i almindelighed behagelig, har en god længde, så den ikke bliver en glidebane mellem t-shirt og tights og har en figurnær pasform.

- Det mærkes, at de har tænkt sig til, når de gjorde den her tröjan. Den skaver ikke i halsen og er ikke for stram i ærmerne. Desuden har den reflekterende detaljer, som gør at du syns i mörkret. Det eneste, jeg savner, er noget, der får trøjen til at stikke ud lidt, siger en af testpersonerne.

Trøjen er skøn og ventileret, også du som svettas mycket när du springer kommer att tycka det är behagligt att ha den här funktionsströjan.

- Jeg føler mig sporty og hurtig i den her t-shirten og har anbefalet den til flere kompisar.

Test af: Fashion SS Graphic, Under ArmourUnder Armour tröja

Rekommenderad pris: 299 kronor

Finnes i färgerna: Svart

Sammanfattning: Oversize-trøje, der føles som bomuld

Testpanelet siger:

Tyget i den her tröjan känns som bomull, men torkar mycket snabbare. Däremot finns det andra tröjor i testet som suger upp svetten bättre, så ska du träna högintensivt kan du satsa på en tunnare tröja.

- Jeg älskade oversize-passformen och tyckte att den var riktigt skön att träna i samt supersnygg. Den er let og bekvem, men jeg foretrækker at gymträna framför att springa i den, siger en af testarna.

At træne giver et luksuriøst sportslook, også når du ikke træner som et plus af testpanelet.

- Jeg gillar att träna i löst sittande t-shirt framför linne. Trods at jeg svettas ganska mycket vid träning så upplevde jag att den här tröjan gör ett bra jobb. Superskønt! Desuden har jeg haft den til et par jeans, det synes jeg bliver et schysst street-outfit

Test af: Tailwind Breathe Top, Nike

nike

Vejledendepris: 399 kroner

Finnes i färgerna: Svart, peach, lavendel, isblå, mullvad och lila

Sammanfattning: Den ultimative t-tröjan for træning i sommar

Testpanelet siger:

Hvis du har noget luftigt og superventilerende også ved høj intensitet, er det her en bra værdi. Mjukt og skönt materiale som känns tåligt - som passar både till löpning, yoga, soffmys eller ett pass på gymmet.

- Materialet er helt klart et plus, ligesom den ventilerede ryg. En del funktionströjor kan ibland känns som att de klistras lite mot huden, den här känns lös och ledig och fläktig trots att man blir svettig, säger en av testarna.

Det er svært at finde noget dårligt med trøjen, bortset fra at den er ret fyrkantig i udformningen. Ventilationen i ryggen er det eneste, der klæber ud. Ingen irriterende detaljer, uden bekväm och följsam. Du føler dig cool under træningen i den her, hvorfor ikke købe nogen i en somrig farve?

- Jeg vil definitivt anbefale den til andre. Tycker tröjan är prisvärd och känns väldigt hållbar, dem kommer att hänga med mig länge.

Test af: Helion II, Blacc

blacc

Rekommenderat pris: 99 kronor

Finnes i färgerna: Svart, ljusrosa, vinröd, ljusblå, lila, rosa och multifärgad

Sammanfattning: Prisvärd supertisha för sommarens löpturer

Testpanelet siger:

Snygg, bekväm och sval. Så kender du dig i det her budgetkapet fra Blacc. Rekommenderas til alle som vil have en funktionel træningstisha i klassisk, enkelt design og den findes i flera pigga färgalternativ för de som inte har svart som sin happy color.

- Tröja till alla typer av aktiviteter och träning men passar framförallt bra till löpning. Du kan også have den til hverdag under en kofta. Mjukt, följsamt material som känns skönt mot kroppen. Passformen er stram, men uden at den føles klaustrofobisk, siger en af testpersonerne.

T-shirten er bekväm och skärningarna gör att den sitter på plats även vid mycket rörelse, så du inte behöver dra i tröjan för att rätta till den hela tiden.

- Den er meget basic i designet. Jeg kan lide det, men kan opfatte det lidt trist.

Forvånansvärt sval, vilket jag tackar tröjan för. Luftar bra via meshpaneler i sidan och jag tänker inte alls på tröjan under träningen, vilket är det bästa betyget en tröja kan få.

LÄS MER: Bäst i test: T-shirts til træning (til mænd)