Test: Långärmade träningströjor för dam Image

Test: Långärmade träningströjor för dam

Vi har sprunget, trænet og motioneret i høstens flotteste træningstrøje med lange ærmer. Her er modellerne fra blandt andet Casall, Röhnisch og Nike som er bedst i test!

Så fort sommeren bliver høst og temperaturen kryber nedåt, er det dags at fylde garderoben med langærmet træningstrøje. Udover at din tröja ska hålla dig varm måste den även vara följsam och transportera bort överskottsvärme och svett. Derefter kommer det til personlige præferencer. Mange foretrækker f.eks. at træne med en halfzip og mudder ved ermsluten. Her har vores pandel tränat i lite av varje. Hvad bliver din favorit?

SHOPPA DIREKT: Træningstrøjer til damer

Casall, Essential langærmet

casall

Findes i farverne: sort, grå og blå.

Testpanelet synes:

Den her väldigt klädsamma träningströjan från Casall går hem hos testarna med detsamma. Passformen er stram og kropsnær, med en ganske dyb skuren linning framtill som giver et meget feminint snit. Det kan dog være smart at holde lidt koll på storlekarna.

- Jeg synes, at Casalls tøj generelt er lidt små i størrelsen, og det gælder også den her trælse. Jeg plejer oftest at have størrelse 36 i overdelene, men nu havde jeg størrelse 38 og skulle ikke kunne have gået ned i størrelsen, fortæller en testare.

Når du vel at mærke rammer den rigtige størrelse, er den derimod så behagelig og så smuk som helst. Den her langvarige træningsstrøm blev testet ved forskellige aktiviteter.

- Jeg testede trøjen under tre pas - styrkepas på gymmet, HIT-pas indendørs og löpning. Tycker tröjan funkade bra för alla tre träningsformer.

Tröjan transporterar bort fukt effektivt och materialet torkar relativt snabbt. Du kan med andre ord svettas en hel del utan att känna dig ofräsch och fuktig. Det siger så meget, at den opleves varm, hvis du kører rigtig intensive intervaller indendørs.

- Designet er meget stilrent og diskret uden en masse unødvendige detaljer - præcis så som jeg synes om mine tøj. Jeg ville sige, at den passer de fleste stilar, siger en testare og fortsætter:

- Casall-tröjan har lange ærmer og går også ned en smule i midjan, hvilket er perfekt for dig, der er lang og ellers oplever mange tröjor som for korta.

Nike, ThermasphereHalfzip Top 2.0

nike

Findes i farverne: sort, rosa og blå.

Testpanelet synes:

- Okej, först och främst - sjukt snygg tröja! Den är lite längre över rumpan och har ett snyggt snitt i sidan! Det giver et meget feminint look, utbrister en testare så fort hon fått tröjan över huvudet.

Den her Nike-trøje med lange ærmer er lidt tyk i tyget. Tacksamt er dock at den saknar den luva som många andra tjocka träningströjor har. På så vis slipper du irritationsmomentet, når en luva rammer i vejen, når du springer eller træner. I stedet har træneren en højere krage, som beskytter mod vinden.

- Det er meget smidigt, at træet har en ficka på venstre arm, hvor man enkelt får ned ett betalkort samt sina nycklar. Armene er også forlængede med tumhål längst ut, så att tröjan sitter på plats samt att det extra tyget värmer händerna. Hvor smart er det ikke?

Ud over mange gode løsninger er der også basfunktioner over forventan i den her model. På indersiden findes små sydda kanaler, hvis funktion er at transportere bort fugt fra kroppen. På så vi slipper du bli nedkyld efter at ha svettats under en longer tid. Det i kombination med materialets tykkelse gør det her til en træningsstrøm for både tidlig og sen høst.

- Storleken er true to size. Köp den du brukar, tipsar en testare.

Gavelo,Marvel Lizzy Langærmet

gavelo

Finner i farven: blå/grå.

Testpanelen tycker:

Skön tröja, bra passform och snygg - det är testarnas omdöme och vad mer kan man önska? Gavelo är relativt nytt på Sportamore, men är du en van gymmare har du säkert sett deras snygga träningskläder skymta förbi tidigare. Varumärket utmärks ofta av vågade mönster och färger, men just den här långärmade träningströjan är ganska avskalad och stilren.

- Jeg testede den, da jeg spillede tennis og i fitnesscentret ved almindelig styrketræning. Den fungerede godt til begge aktiviteter, men ved tennis blev den varm efter et tag. Da körde jag dock i hall, hade vi spelat utomhus hade den varit suverän.

Træningsstrømmen fra Gavelo er figursydd og relativt tajt. Gillar du en mer avslappnad passform är det kanske inte modellen för dig. Prova att gå upp en storlek om du ändå vill ge den en chans.

- Jeg reagerer direkte på, at det er väldigt bra längd på ärmarna. Du som er over medellängd vet att det värsta som finns är en tröja som sitter bra tills du lyfter ena armen, och ärmen kasar upp!

Det her er en så kallad träningsströja med halfzip, alltså en dragkedja i halsen som du kan dra ned efter uppvärmningen. Meget praktisk.

Kari Traa,Nora LS

kari traa

Finns i färgen: rosa.

Testpanel tycker:

Kari Traa er mest kända för sina underställ, men alla som också provat deras träningskläder vet att de inte är så dumma de heller. Den her træningströjan med lang erm er for det første väldigt snygg, men håller även väldigt hög komfort.

- Trøjan er superskøn at springa i nu när temperaturen sjunker på kvällarna. Den varmer lidt i begyndelsen af passet og tack vare det tunnare tyget under armarna och längs sidorna är den även riktigt skön och sval när jag blir svettig.

Storleken är true to size - köp samma storlek som du brukar ha - men tänkt på att passformen är kroppsnära. Testpanelet bemærker, at den sidder stramt, end hvad den gør på produktbilledet.

- Den sidder bra og stramt på kroppen uden at korva sig eller åka upp. Möjligen att den är något kort i ärmarna för dig som är lång, anser en testare.

Designmæssigt får Kari Traa-tröjan høje karakterer. Selv om træningstrøjens siluett er enkel, på grænsen til blygsam, højs helhetsintrycket af den klädsamma färgen som sticker ut, utan att vara för mycket.

- Materialet er blødt og följsamt, så også om tröjan sitter väldigt tight känner du dig aldrig stel eller begränsad. Skulle absolut rekommendera den här!

Röhnisch, Miko Langærmet

röhnisch

Finnes i färgerna: rosa och svart.

Testpanel tycker:

Den her træningsstrømpe med lang erme er især meget, meget pæn. Over axlarna är den tillverkad av ett tunt, halvt genomskinligt tyg om får designen att gå från tråkigt enfärgad till spännande.

- Ud over det er den på alle måder en jätteskön tröja, som passar till de flesta träningsformer, berättar en testare.

Eftersom materialet på akslerne er så tunt, passer trøjen bedst til at have under de lidt varmere dage eller træning indendørs. Vid utomhusträning rekommenderas varmare lager ovanpå, kanske en vindjacka under hösten.

- Materialet er väldigt tunt och följsamt, säger en testare och fortsätter:

- Tröjan ventilerar även precis som den ska. Her er ingen risiko for, at jeg bliver overdrevet svettig.

Storleksmässigt är den något liten, men inte så pass att du behöver gå upp en hel storlek från det du normalt köper. Passformen er normal.

SHOPPA NU: Alle træningstrøjer til damer

LÄS MER: Ny i! Squatsäkra tights fra Blacc