Test! Plus size-kläder från Adidas Image

Test! Plus size-klæder fra Adidas

Træning er for alle og derfor er det vigtigt med tights, t-shirts og sportsbh:ar i inkluderende storlekar. Vi har låtit vores Instagram-följare testa träningskläder i plus size från Adidas. Så her tycker hon!

Uanset om du køber sportsbh i XL, tights i 2XL eller t-shirts i 3XL så er en sag sikker: træning er til for alle. I Adidas ' nye plus size-kollektion Reimagine Sports indgår blandt andet tights, t-shirts og en sportsbh i inkluderende storlekar, for at du skal kunne svettas med hög komfort, med självförtroendet på topp! Så her tycker vår Instagram-följare Hanan Hachana om Ultimate Bra, Go To Tee och Believe This Tights. Hun har nemlig sat tøjna på prov i gymmet.

Ultimate Bra Plus, Adidas

Sport bh plus size adidas

Størrelse og pasform: Den her sport-bh:n er aningen stor i størrelse, men i øvrigt er pasformen gudomlig. Axelbanden er breda, vilket ser till så att de inte skär in i axlarna. Det er A og O for dig med stor byst, som tynger ned bh:n.

Fukttransport og ventilationsförmåga: När det gäller att transportera bort fukt och ventilera gör bh:n precis det den ska och håller dig torr under all sorts träning. Det gør, at den passer til alt fra lav- til højintensiv træning. Da det her er en plus size-bh, så er støtten også høj.

Komfort og design: Det absolut bedste ved den her sportsbh:n er, hvordan den sidder på kroppen. Hanan Hachana vil desuden uppmärksamma oss på hur den stöttar bysten, utan att platta till. Designen smickrar verkligen dina former!

Sammanfattning: Axelbåndene er justerbare og brede for høj komfort. Kuporna är tjocka och insydda i materialet, vilket ger optimal stöd. Designet på bh:n er rent, fra grænsen til det enkle, men har en mindst sagt smickrende pasform. Ja, det er i princippet næsten umuligt at ikke forældre sig i den her sport-bh:n fra Adidas. Vores tester konstaterer hurtigt, at modellerne er så lette at bære, at de også er til hverdag! Men den er måske ikke jättesmickrande under en spagettilinne, da axelbanden er så pass tjocka, men er perfekt under vilken t-shirt, hoodie och långärmad tröja som helst.

- Summa kardemumma så får den her sport-bh:n tio av tio poäng, siger Hanan Hachana, som er ordentligt nöjd med bh:ns alla inslag.

Gå til Tee Plus, Adidas

go to tee adidas

Størrelse og pasform: Den her skønhed fra Adidas er i stort true to size, men har en løs pasform. Hvis du vælger mellem to storlekar, bør du med andre ord satse på den mindre. Den kommer klæ dig uanset.

Fukttransport og ventilationsförmåga: Klockrent! Den her træningsstrøm holder dig både sval og tør under træningspasset, meget tack vare det tunna materialet.

Komfort og design: Da passformen i det her plagget er åt det lösare hållet finns inget som kan vara obekvämt. Den sidder som en drøm! Ud over det er designet en klar fordel. Det eneste minus ved testaren er, at armene er for lange. Tröjan hade fått en mer kvinnlig siluett om ärmarna varit aningen kortare.

Sammanfattning: En rakt igenom superskön träningströja i ett tunt och ventilerande material. Hanan Hachana vil også uppmärksamma att tyget, trots sin tunnhet, aldrig blir genomskinligt. Derfor passer tröjan til alle slags træning. Udover at den er true to size og passer alle kropstyper, tack vare den løse pasform. Det her er helt klart en basfavorit, som alle kommer til at glæde sig over, at de har i deres træningsgarderob!

- Designet er virkelig ekstremt snygg och färgerna är väldigt 2020-trendiga!

Believe This 3S Tight Plus, Adidas

beliave this tights

Størrelse og pasform: Testets tights er aningen store i størrelsen. Derfor kan det være rart at sidde på den mindre, når du går mellem to storlekar. Passformen er så stram, som den er i alle typer tights, men ikke så stram, at det kan klassificeres som kompression.

Fukttransport og ventilationsförmåga: Både hvad angår at transportera bort fukt och att ventilera så att du slipper överhetta gör de här tightsen bra ifrån sig. Præcis det, du ønsker af et par træningstights.

Komfort og design: Designet er som vanligt urläcker. De tre ränder som utmärker Adidas är en detalj som man aldrig tröttnar på. Midjan går næsten helt op til navlen og havde önskvärt vara något bredare och hårdare. Nu har midjan en tendens til at halka ned om du exempelvis gör många crunsh-liknande övningar. Brug derfor de her tightsen med fordel til arm- og axelpasset på gymmet, framför magövningarna.

Sammanfattning: Et par klassiske Adidastights. Præcis som man kan forvente sig af tights fra det her mærke så presterar de på topp under träning. De absorberer svagt og holder dig tør og bekvem under hele passet. Testarens tips er dock att se till att du tvättar tightsen korrekt så inga sömmar nöts snabbare än de borde. Derudover er det de bedste egenskaber ved strømpebukser, at de er meget pæne i deres enkelhed. Tightsen får også et plus for komforten og for at de er perfekte for dig, der gerne vil have et par sorte tights med høj midja (og hvem gør ikke det?).

- De er superbra i længden, og sidder lidt ovenpå fotknölarna! Midjan är hög och inga hårda sömmar skaver. De är även så pass snygga att de passar både för vardag och gym, avslutar Hanan Hachana vars Instagram-konto du hittar HÄR.

LÄS MER: Video! 5 øvelser for stærkere højde og rumpe

SHOPPA HÄR: Alle vores plus size-kläder!

SHOPPA HÄR: Gott och blandat från Adidas