Test: Träningsskon Reebok Nano X Image

Test: Træningskon Reebok Nano X

Nu släpper Reebok Nano X för att fira att skomodellen fyller 10 år. Så her tyckte vår testpanel om den uppdaterade skon.

Reebok har gjort det igen - släppt en sko avsedd för högintensiv träning som är bättre än någon annan tidigare modell. Nano X er den tionde i ordningen, hvilket betyder at favoritmodellen Nano firar tio år!

SHOPPA DIREKT: Nano X for dam och herr

Flere ting er opdateret med Nano. Blandt andet har man opdateret Flexweave-materialet i ovandelen for bedre stabilitet, pasform og komfort. Sulan er udrustad med et tæt EVA-skum for en bedre første følelse, når du sætter dig i foden, og det nye design på oversiden af sulan giver et perfekt greb uanset om du skal springe, løfte eller styrketræne.

Vores testpanel har trænat i skon, og her er deras utlåtande!

Reebok Nano X.jpg

Først og fremmest må vi påpege, hvilket utroligt entusiastisk testpanel vi har efter det her skotestet. Alle i panelet er mindst sagt imponerede.

- Reebok har fået til det! Personligen tycker jag att Reebok har blandat och gett med sina Nanos under åren. Med Nano X så har de hittat det gyllene snittet, säger en testare.

Hälen på skon samt plösen är mycket tjockare och högre än tidigare modeller, vilket rent visuellt ger ett annorlunda intryck.

- Det tog nogle minutter, før jeg fik det her genidrag. Sammen med den nye snørring så er dette den mest bekväma träningsskon jeg provat!

Nano X imagebild tjej kille"Reebok har hittat det gyllene snittet", siger testpanelet om træningsskons perfekte balance mellem stabilitet og smidighed.

Testet under svettige forhold

Skon sitter som gjuten oavsett vilka övningar du gör. Testpanelet satte virkelig skorna på prøve med double-unders, löpning, squats, armhävningar och olympiska lyft.

- Flera svettiga wod:ar senare sitter skon precis likadant som innan träningspasset började. Tidligere skor har haft en tendens til at töja sig under längre pass, men inte Nano X.

Perfekt stabilitet kombineret med smidighed

Testpanelen passade även på att jämföra Nano X med föregångaren Nano 9.

- Nano 9 liker jeg for stabiliteten, men Nano X er minst lika stabil i sulan och dessutom ger den en mjukare och smidigare känsla.

Ved tunge knæbøj så står du väldigt stadigt på marken och fästet på sulan är som klister mot backen. Også fästet mot repet i repklättringsövningar får mycket väl godkänt. For övningar så som handstand pushups glider hälen däremot bra mot väggen, precis som den ska.

"Reeboks bedste sko hidtil"

Testpanelet afrundede med at konstatere, at det her er Reeboks bedste sko hidtil.

- De har overgået sig selv i målet om at kombinere smidighed, stabilitet og komfort. Selvom min Nano 9 kun er nogle uger gammel, tænker jeg, at jeg bedst sælger et par Nano X på en gang!

SHOPPA NU: Nano X for dam och herr

LÄS MER: Nya Nano X - lika mångsidig som du