Test: Så bra är nya löparkollektionen från Blacc Image

Test: Så smuk er Blaccs nye parkollektion

Efter sommarens lange rea begynder nyheder trilla ind på Sportamore. Vores testpanel har kigget nærmere på løbekollektionen "Vibrant force" fra Blacc - her er deras favoritter.

Hvis du er på jagt efter høstnyheder, har du måske allerede læst artiklen om Blaccs nye supersnyde løbekollektion, som indeholder det perfekte løbelag til sensommeren. Vi lader vores kvindelige testpanel springa i kollektionen og vælger ud deres favoritplagg.

Test af: Löpartröjan "Graphite" fra Blacc

graphite

Rekommenderat pris: 299 kronor

Farver: Rosa (ny), grå og grøn

Testpanelet siger:

+ Känsla: Megamjuk och skön löpartröja som lyckas med konststycket att vara både värmande och ventilerande på samma gång, perfekt för en tidig morgon eller sen kväll i augusti. Tyget er fulgt uden minsta söm som skaver och det känns lite som att springa i en pyjamaströja.

+ Funktion: Materialet tørrer hurtigt og bliver ikke alt for blødt, når du er svedig. Det er det perfekte tilbehør, når temperaturen kryber nedad, eller som et mellemlager, når det endnu bliver koldt. Fungerer også meget godt som opvarmningsstrøm. Lagom ringning som värmer övre delen av bröstet som lätt kan bli kallt.

- Størrelse: Hvis du har en lille størrelse i almindeligt fald, kan størrelsen S/M føles meget rummelig. Det bliver ingen tight fit utan tröjan sitter då löst och ledigt över både armar, axlar och mage.

+ Design: Så fin! Mjuk härlig färg, som lingon blandat i mjölk. De mønstrede skillevægge er smart placeret, så du får fornemmelsen af en figursyet trøje.

Test af: Löpartröjan "Zenith" fra Blacc

blacc

Rekommenderat pris: 249 kronor

Farver: Rosa (nyhet), multifärgad, svart, lila

Testpanelet siger:

+ Passform: Ekstremt tro mod størrelsen. Den sidder som en smæk og er præcis lagom tight overallt. Åtsittande utan att bli för slimmad. Materialet er meget tunt og rart at springe i med platta sömmar som varken skaver eller irriterar. Känns lent mot huden. For at være så pass tunt dækker det meget bra!

+ Anvendelsesområde: Selvom den er lavet til at løbe, passer den også til cykling eller andre distancesportsgrene. Fint med et par refleksdetaljer og en ögla for hörlurar på vänster axel. Et gennemtænkt produkt, helt enkelt.

- Fuktfläckar: Svetten syns direkt. Vissa gillar att det syns att de jobbat hårt, andra vill absolut inte ha svettfläckar.

+ Design: Det er den perfekte langærmede trøje i et enkelt og rent design. Färgen gör allt. I en helt svart, grå eller vit kulör hade den kännts lite för enkel men nu känns den ändå lite kul.

Test af: Sport-bh:n "Alona" fra Blacc

blaccRekommenderat pris: 249 kronor

Farver: Rosa (ny)

Testpanelet siger:

+ Bekvemmelighed: Som en skøn allround sportsbh sidder den meget lagom. Skönt att bandet under bysten går ned lite, både snyggt och bekvämt. Bemærk, at den er noget stor under bysten.

+ Anvendelsesområde: Du kan förstås springa i den, men den hade behövt lite mer stöd för långa löppass. Passar bättre som tränings-bh, tycker vi. CrossFit, gymklasser eller lågintensiva pass som till exempel yoga. Bra fukttransport håller dig torr och sval.

- Stödet: For små eller mellemstore bryster er det her et godt alternativ til løb. Har du derimod større bryst, er det her förstås lite för lite stöd, då behöver du antagligare en kraftigare sport-bh. Den saknar också vaddering i axelbanden. I stedet kan du så have den her til for eksempel gymträning eller annan träning utan hopp och studs.

+ Looken: Racerback-ryggen er jättesnygg og lavet i et lækkert meshmateriale! Det er det absolut fineste med designet, helt klart. Den er fin at have til et par højere tights.

Test af: Löparshortsen "Run" fra Blacc

shorts

Rekommenderat pris: 349 kronor

Farver: Blå (ny), marinblå og sort (ny)

Testpanelet siger:

+ Smartheden: Det findes to rigtig smarte features med de her shortsen. Det første er, at linningen i midjan er meget bred og lavet i dobbelt tyg, så at de sidder oppe og giver støtte. I midjan findes der også et band at trække til. Det andet, der er værd at bruge, er ben. Benlængden er lidt længere end på mange andre hotpants, og benene er forsynet med en silikonekant, som gør, at byxorna ikke korvar op sig, når du springer. Du slipper med andre ord lårskav i de her shortsen.

+ Bekvämligheten: Komfortmässigt är de riktigt sköna, inte som mjukisshorts utan de signalerar träning, inte soffhäng. Tyget er svalt og luftigt, også når du springer i forskellige temperaturer, men det gør også, at tyget bliver lidt gennemskinligt, når du laver dybe squats. De her shorts er lavet til bare löpning, ikke til styrketräning.

- Smådetaljer: Det findes en lille ficka innanför linningen baktill att förvara nycklarna i. Den har ingen dragkedja men den är visserligen rätt djup.

+ Design: Trendigt udseende på shortsen gør, at de funkar även till vardags med en stor collegetröja eller t-shirt. For at være et par shorts i "cykelbyxmodellen" er de rigtig fine! Passformen er præcis, som den skal være. Fin meshskärning i sidorna och väldigt smickrande sömmar över rumpan.

LÄS MER: Blaccs nye (supersnygga) löparkollektion er her