Test: Så här bra är nya Adidas Ultraboost 20! Image

Test: Så her bra er nye Adidas Ultraboost 20!

Ultraboost er en succes fra Adidas, som altid sælger slut, år efter år. Nu har den trillet ind hos os i ny version. Testpanelet har testet Ultraboost 20.

Nya Ultraboost 20 stoltserar med exakt samma studsiga dämpning i kombination med en tightare och mer hållfast ovandel. Nu har vores rutinerade testare satt den nya dam- och herrskon på prov. Så her syntes de om passform, komfort, stabilitet og dämpning i Adidas bedstsäljande löparsko!

Ultraboost 20 adidas testbildHer finder du Ultraboost til damer, og her finder du Ultraboost til herrer.

Størrelse og pasform

Når det gælder løbning, er størrelse og pasform vigtig. At en løvsko er for lille, ved du hurtigt, at den skalver og klæber, men det kan være svært at opdage, at en løvsko er for stor. Kramp i fötterna är ett första tecken på att du köpt en för stor löparsko, men Ultraboost är true to size, vilket innebär att du kan köpa din vanliga storlek.

- Jeg elsker den strumpliknande ovandelen som hängt med från tidigare Ultraboost. Den gør at skon omfamnar foten väldigt behagligt, säger en entusiastisk testare.

Stabilitet og forstærkninger

Det, der får nye Ultraboost til at skille sig ud fra de tidligere modeller, er stabiliteten. Trods det, at sulan er så tæt, som den tidligere har været, har Adidas formået at skabe en meget stabil løbesko i det her sjette oplag af løbesko. Det har man lyckats med genom förstärkningar på skons sidor.

- I sammenligning med Ultraboost 19 føles Ultraboost 20 meget mere rejäl. Jeg oplever den ikke lige så blød som 19, uden at den sidder bedre til både ved hånden og på sidorna af foten. Det gør, at den helt enkelt føler sig bedre og tryggare at springa i, säger en annan testare.

Dæmpning og komfort

Dæmpningen i Ultraboost 20 er ligesom i tidligere varianter af samme sko helt underbar - uden overdrift. Det her er skon som rekommenderas for dig med dårlige menisker, dig som står op meget på jobbet eller for dig som behöver återhämta dig dagen efter en tävling.

- Dämpningsmässigt så gör boostsulan en aldrig besviken. Det her er stadig en af de fineste skove, jeg har testet. Desuden synes jeg også, at man får et bedre fraskjut i nya Ultraboost, vilket jag älskar!

Design

Ud over den hyldeformede dæmpning er designet en af de ting, der får Ultraboost til altid at sælge slut i lager. Trods det, at årets opbygning af løbekonceptet er mere orienteret mod løb end tidligere modeller, gør det sig stadig rigtig godt til et sporty hverdagsoutfit.

- Designet er som sædvanlig meget pænt. Ultraboost er en stilren sko, som jeg gerne bruger uden for løbesporet.

Sammanfattning

Som altid imponerer Ultraboost på vores testpanel. Den bløde, studsiga dämpningen känns igen från tidigare modeller. At løbe med Ultraboost føles som at springe på moln, med blød fotnedsättning og bra respons i frånskjutet. I øvrigt er den nye stabile ovandel et stort plus, som går hjem hos testpanelet. Det gør at löpningen känns tryggare, så att du kan trycka på mer. Den her oplagan av Ultraboost är en mer högpresterande löparsko än vad tidigare modeller har varit. Trods det kan testpanelet ikke stoppe hylla designen, som er let at matche med et sporty outfit at have til jobbet eller på stan.

- Sammenfattningsvis skulle jeg sige, at skon passer dig med et neutralt löpsteg som springer halvlånga sträckor. Jeg skulle rekommendera att använda den på underlag som grusväg, men asfalt går också utmärkt tack vare dämpningen, avslutar en testare.

LÄS MER: Så ska dina löparskor sitta enligt experten

SHOPPA HÄR: Flere neutrale rengøringsmidler

SHOPPAHÄR: Alle vores løsninger