TEST: Säsongens nya gymskor från Puma Image

TEST: Sæsonens nye gymskor fra Puma

Ladar du efter træningskor snygga nog att extraknäcka som sneakers är Puma ett säkert val. Så her tycker våra testare om höstsäsongens nya godbitar.

Puma Nrgy Neko Knit WSE_PUMA_NRGY_KNIT.jpg

Rekommenderat pris: 699 kronor

Farve: sort/rosa

Testpanelet siger:

Passform: Som ofte med Puma er størrelsen meget generøs. Trods det, at den stickade ovandelen er stretchig, bør du gå ned mindst en størrelse fra din vanliga för att skon ska sitta på rätt sätt och inte glappa.

Komfort: Hvis vi bortser fra, at skon er ungefär en hel storlek för stor för en del testare, så är komforten riktigt bra. Med ret størrelse får du en skøn, stram træningssko med tilfredsstillende støtte til fødderne.

Sula: Bouncy utan att bli svampig. Vi skulle ikke springa långa sträckor i dem, men dämpningen är fullt godkänd för korta löpturer liksom gymklasser med många hopp.

Design: Puma vet hur man gör träningskläder- och skor med hög modegrad. De er supersnygga og kan uden tvivl bruges som sneakers. Vi liker mixen av olika texturer tillsammans med det svarta och rosa. Klar uden at blive det mindste tråkigt.

Sammanfattning: Den største fordel ved de her skind er, at de passer til mange forskellige typer træning. Det er de ultimative allround-sko, som giver nok meget dæmpning til korte sprintere, men samtidig giver støtte, som holder til gymtræning og en del løft. På semestern er det dine bedste kompisar: du kan gå långa sträckor utan att få ont i fötterna (eller skämmas för designen) och slipper ha med ett par extra par till att träna på hotellets gym. Plus i kanten for at de er sjukt smidiga att ta på och av.

Puma Nrgy Neko WSE_PUMA_NRGY_NEKO.jpg

Rekommenderat pris: 699 kronor

Farver: rosa og sort

Testpanelet siger:

Passform: Præcis som den stickade Nrgy Neko er den her skon stor i størrelsen. Vælg en halv til en hel størrelse mindre end din almindelige. Tack vare den strumpliknande passformen sitter skon som en smäck när du prickar in rätt storlek.

Komfort: Skaftet er ret højt, hvilket desværre gør, at du let får skavsår med almindelige (korte) træningsstrumper. Et tip er at sætte dig på et par højere strenge. Ud over det er komforten meget bra. Sköna och mjuka skor.

Sula: Hvis du er ude efter lidt hårdere træningssko, som Metcon eller Nano, kan den her opleves som mere dæmpet. Den er virkelig bekväm, både när du lyfter tunga vikter och bär skon till vardags.

Design: Supersnygga! Lyxig, rosa farve som føles krispig og frisk sammen med den hvide sulan. Nättyget på ovandelen skapar lite struktur som snörningen bryter av snyggt. Vi gillar att det finns en flärp i hälkappan att ta hjälp av när du ska ta på och av skon.

Sammanfattning: Hvis du vil have et par træningskor, som du kan have på jobbet, i fitnesscentret og i klasser, hvor løbeintervaller varierer med styrketræning, er Nrgy Neko en topværdi. Sulan er velbeklædt og giver en blød og på mange måder snällare känsla än ett par "hårdare" X-fitskor. Färgen och designen gör att du gärna drar på dig dem här så fort du får chansen. Gå ned i størrelse, så får du en skøn sko, der sidder som gjutet.

Puma Defy WSE_PUMA_DEFY.jpg

Rekommenderat pris: 999 kronor

Farver: hvid og sort

Testpanelet siger:

Passform: Som övriga skor i testet: alldeles för stora. Også något breda. Inget för dig med smala fötter. Men med en størrelse mindre end din almindelige får du en perfekt pasform.

Komfort: Tak vare at skon sitter så pass bra på foten får du inga skavsår alls. Det er virkelig et par træningskor til dig, som er kræsen gällande komforten: de her er riktigt snälla mot fötterna.

Sula: Mjuk och dämpad sula som, även om den är skön, är lite för klen för CrossFit och tyngdlyftning då du vill ha något stabilare. Men til gymnastik, HIIT-pas eller hemmatræning er den suveræn.

Design: Lidt klumpet, men alligevel fint! Et godt alternativ til dig, der vil have lidt mere tøj på til hverdag, som kan gå som sneakers.

Sammanfattning: Største plusset ved Defy er virkelig sulan, den er så underbart blød og skøn! Du vil have på dig de her skorna hela dagen. Minuset bliver dog, at sulan er for instabil, når du kører CrossFit eller lyfter tungt. Så skulle testpanelet vælge en sko med mere støtte og hårdere sula. For klasser, powerwalks eller lange stadspromenader vælger vi derimod de her skorna. Maxad stil och komfort i ett!

Puma Ignite Flash EvoKNITSE_PUMA_IGNITE.jpg

Rekommenderat pris: 799 kronor

Farver: sort/rosa

Testpanelet siger:

Passform: Skon er lidt strumpliknande, det finns ingen lös plös men ovansidan är mjuk, flexibel och stretchig så det är superlätt att få på sig skon. Men - gå ned en hel størrelse om du ikke testat Puma tidligere.

Komfort: Eftersom skon er så pass blød, dämpad og stretchig bliver det næsten som at have på sig et par strumpor. Komforten er det største plusset ved skon, uden tvekan.

Sula: Det er en hel del dämpning i sulan, vilket gör att det funkar fint att springa i dem. Du står stabilt, når du gør squats og løfter, men om det er hovedfokus for dig, skal du nok vælge en model med mere støtte.

Design: Trods at det er et par grå skor føles de absolut ikke tråkiga. Sulan og de små poppiga färgklickarna gör att skorna känns både snygga och pigga. Funkar finfint även som sneakers.

Sammanfattning: Det er en meget blød og tunn sko - dog med en hyfsat tyk sula som dämpar bra. Skon är lite strumpliknande, det finns ingen lös plös men ovansidan är mjuk, flexibel och stretchig så det är superlätt att få på sig skon. Minus med skon er bare, at den er ekstremt blød, strækbar og fleksibel - hvilket ikke passer til al slags træning. Skal du træne tyngre grejer eller spille volleyboll/innebandy eller lignende trengs en stabilare doja. Komforten er det, der gør de her skorna til vinnare. Den stretchiga ovandelen blev en stor favorit hos testpanelen. Materialet er desuden relativt tunt, så fødderne føles ikke instängda eller svettiga. Desuden er skorna designmässigt snygga nog att bära som sneakers.

Puma AMP XTSE_PUMA_AMP.jpg

Anbefalet pris: 799 kroner

Farve: hvid

Testpanelet siger:

Passform: Stor i størrelsen, men så længe du føler til det og vælger en mindre størrelse, er det ingen konstigheter at finde ret følelse på foten.

Komfort: Den første udfordring er, at skon sidder meget behageligt og omslutter fødderne godt. Sulan føles noget hård og ikke så fleksibel. Runt vristen har skon en mjuk, elastisk del som gör att skon sitter åt runt hela foten. Det er både smukt og en flot detalje!

Sula: Tack vare en stum och stabil sula får du stöd när du lyfter tyngre vikter eller jobbar i övningar som kräver att du står stadigt på hela foten. Derimod er skon ikke særlig smidig, når du vil være smidig og hurtig i sidled, eller når du gør burpees.

Design: Det hvide/blå design er ekstra pænt med Puma-loggan i rødt på den hvide øglan. Det bryder mönstret fint och ger lite edge på en i annars väldigt clean design. At skon er vit och fräsch gör det enkelt att matcha den med det mesta i garderoben.

Sammanfattning: Som gymsko er den utmärkt, du får mycket markkontakt och står stabilt när du tränar styrka eller stabilitet. Den funkar till klasser med konditionsfokus men är kanske inte det bästa valet när du vill vara smidig och snabbt ta dig upp och ner. Passformen runt ankeln är det som vi gillar mest, det är en detalj som gör att skon sitter superskönt. De vejer også väldigt lite och du känner knappt att det sitter ett par skor på fötterna. Selv om looket er sportigt i testen, kan du absolut snöra på de här i ställer för sneakers till vardags.

SHOPPA HÄR: Træningskor til hende

LÄS MER: Coretipsen som alle piger burde læse

LÄS MER: 12 tightsnyheter du inte vill missa