Test: Sport-bh:ar för löpning 2019 Image

Test: Sport-bh:ar for löpning 2019

Springer du normalt i en sport-bh med lavt støtte kommer du til at få en aha-oplevelse om du tester nogen af de her modellerna. Vi har testet sæsonens bedste sport-bh:ar for löpning!

Det her er testen fra 2019. Klik her for at læse vores seneste test af sport-bh:ar med meget støtte, for dig med stor byst!

I reglen får du lagt lidt flere penge på en sport-bh med højt støtte i sammenligning med en med lavt støtte. Trods det kan det være värt det. En bra sport-bh är A och O till i princip all träning med hög intensitet. Vores testpanel har sprunget i nogle af sæsonens modeller. Så her tycker dem!

Test af:Adidas DRST PrimeKnit Lux

Adidas PrimeKnit LUx

Findes i farven: sort/grå.

Rekommenderat pris: 799 kronor.

Kupor & vaddering: At det her er en kupløs model kommer ikke til at forvåne dig, som allerede ved, hvad Adidas PrimeKnit er. Ligesom resten af kollektionen er bh:n sammenvävd av ett och samma material, utan vare sig sömmar eller byglar. Lux er aningen mindre vadderad än sina nedan konkurrenter, men utan att den upplevs som för tunn.

Omkrets & passform: Bh:n fästs med spänne baktill, men varken omfång eller axelband går att justera. Selv om det er et materiale, der er så let at passe, spiller det mindre roll. Bh:n sidder som en smæk med en omkrets som er true to size!

Komfort:Den her model er helt sømløs og tyget er på alle måder og vis testets mest bekväma. Bättre än såhär blir det inte!

Design:Bare den her model fra Adidas er ret stilren og enkel, men ikke desto mindre pæn for det. Designet er enkelt, men bliver aldrig trist, fordi det er fyldt med grå, diskrete detaljer.

Støtte:Selvom testpanelet elsker den her sport-bh:n, så giver den bare en mediumbra støtte. Måske bør den ikke matches til træning med tvära vändningar eller start och stop. I övrigt duger den mer än väl till landsvägslöpning för dig med en liten till medelstor byst.

Justerbara band: Nej.

Sammanfattning: Først ut i testet är en av de två bh:ar som ingår i Adidas nya PrimeKnit-kollektion. Når det gælder komfort, er der absolut intet at anmärka på. Testpanelen imponerades direkt av materialet som var testets i särklass mjukaste och mest följsamma. Trods de gennemgående positive bemærkninger må testpanelet alligevel deltage i et lille minus for støtten, som bare fungerer til middelintensive træningsformer og lettere rystelser. For tuffa intervaller och en större byst krävs mer stöd än så.


Test af: Nike, Swoosh Surf toSportsBH

Nike Swoosh Surt to Sports Bra

Findes i färgen: svart/vit.

Rekommenderat pris: 319 kronor.

Kupor & vaddering:Modellen har lidt mere vaddering end en bh i løpargrenen normalt har, men uden at det ekstra materiale opleves som barlast. Bh:n er også försedd med normalstora kupor som passar dig med medelstor byst.

Omkrets & passform:Passformen i den her model er næsten helt perfekt, og at inläggen i kuporna går at ta ut vid behov gör bara det hela ännu bättre. Omkretsen er true to size, og du kan købe den størrelse, du plejer at have.

Komfort: Bh:n sidder fremragende, når du hverken skal eller vil, og når akselbåndene sidder tæt på halsen, aflastes akslerne på et flot syn.

Design: Ligesom Adidas' variant af bh til løb er også Nikes version meget stilren og de to modeller påminner om hinanden. I lighed med PrimeKnit Lux har Swoosh Surf to Sports Bra en bryderryg, der passer til linne samt en stilren framsida med kun nogle få (men fine) detaljer.

Støtte: Bh:ns kupor og extra vaddering håller allt på plats under såväl yoga, som gym- och löpträning. Mer finns inte att säga om den här modellen, den gör precis det den ska!

Justerbart band: Nej.

Sammanfattning: Tro det eller ej, men testpanelet har faktisk svært ved at komme med negative bemærkninger, når det gælder Nikes stilrena Swoosh Surf to Sports Bra. Förutom en snygg, om än lite enkel design så ger bh:n också ett näst intill perfekt stöd för bysten. Kun de, der har meget stor byst i testpanelet, foretrækker en model, der giver en endnu højere støtte. Det findes ingen skavande partier eller irriterende sømme at reta sig på og bh:n gør præcis det, som du förväntar av den när det gäller fukttransport och fräschhetskänsla.


Test af: Stay In Place, HighSupport Sports BH B

Stay in Place

Findes i färgen: svart.

Rekommenderat pris: 599 kronor.

Kupor & vaddering:Det her er den bh i testen med klart mest vaddering. Föredrar du mer hellre än mindre är det hör modellen för dig! Når det gælder kupor, så er High Support Sports Bra godt tiltagen og passer bedst til dig med stor byst.

Omkreds & pasform:Den her model har i stort set helt perfekt pasform i og med at både akselbånd og omkreds går at justera - det tackar testpanelen för! Trods det risikerer størrelsen at blive et problem, hvis du ikke er aktsam i betjeningen. Eftersom bh:n har store kuponer, kan det være en god idé at lægge lidt ekstra tid i storleksguiden, som hjælper dig med at få ret.

Komfort: High Support Sports Bra har et ekstra stramt stykke mellem brøsten, hvor de begge byglarna möts og under första löprundan upplevde några i testpanelen att det skavde. To eller tre rundor i försvann känslan och kom inte tillbaka.

Design: Design er et af få punkter, hvor Stay in Places model ikke rigtig imponerer. Bh:n er lidt kedelig, konstaterer testpanelet, som havde velat se lidt mere detaljrikedom.

Støtte: Når de gælder stöd för bysten gör bh:n exakt det som den utger sig för att göra. Modellerne har justerbara axelband, vaddering, kupor och byglar som tillsammans samverkar för att bysten verkligen ska "stanna på plats".

Justerbart bånd: Ja, både ved axlarna och runt bröstkorgen.

Sammanfattning: Det her er helt klart en model, som er skabt til kvinder med stor byst. High Support Sports Bra har både vaddering og byglar likt en vanlig bh, och det ger effekt. Partiet mellan brösten går upp en bit, vilket möjliggör för ett högt stöd och ser till att sport-bh:n sitter där den ska när du springer. Trods det er det bedste med modellen, at både omkreds og akselbånd går at justera efter tycke og smak. Minus? Den er lidt kedelig. Testpanelet havde gerne set lidt ekstra i form af enten farver eller detaljer.


Test af: Nike, Impact Bra

Nike Impact Bra

Findes i färgen: svart.

Rekommenderat pris: 479 kronor.

Kupor & vaddering:Trods at den her model fra Nike ikke er særligt velvoksen oggår den med god marginal at give en nøgen følelse. Impact Bra har inga kupor, men materialet är inte heller helt formlöst, utan följer bystens konturer med förstärkningar på utvalda ställen.

Omkrets & passform:Passformen er næsten perfekt, forudsat at du vælger ret størrelse. Ligger du mellem to, bør du vælge den større. Bh:n er ikke sydd i ett särskilt medgörligt material och riskerar att upplevas något tight om du chansar på en för liten.

Komfort: Impact Bra er den type bh, som du ikke mærker, når du træner. Den holder alt på plads uden at gøre noget særligt ud af sig selv. Inga sömmar skaver, inga tvättlappar irriterar.

Design: Det her er faktisk testens mest farverige model, men lad dig ikke luras af det. Det eneste, der adskiller Impact Bra fra sine konkurrenter, er en diskret grøn rand, der løber langs ryggraden. Testpanelet giver et ekstra plus for detaljen, som er smagfuld om end lille.

Støtte: Impact Bra fungerer også fint i de mest højintensive situationer, hvor du kan tage dig af alt fra at køre hurtige intervaller til tvære retningsændringer. Inga problem för dig med liten till medelstor byst!

Justerbart band: Nej.

Sammanfattning: Trods et meget stilrent design er Impact Bra faktisk testets mest farvestrålende. Bh: har desuden bryderryg og gør sig bra til linne. Udover det er støtten utmärkt till dig med medelstor byst och trots att faktiska kupor saknas är tyget inte formlöst. Impact Bra lyckas med konsten att ge ett högt stöd utan att platta till brösten. Modellerne har relativt lidt vand i sammenligning med deres konkurrenter, men du behøver ikke oroa dig for, at uønskede konturer skal framträda - bh:ns materiale gør tilstrækkeligt med modstand. En perfekt model til dig, der vil have et højt støtte men ingen formare kupor.

Test af: Salming, Grit SupportSports Bra

Salming Grit Support

Findes i farverne: sort og blå/rosa.

Rekommenderat pris: 599 kronor.

Kupor & vaddering:Ligesom Nikes Impact Bra har modellen fra Salming relativt lidt vaddering, men ikke heller her findes der grund til oro. Materialet er tunt, men giver ikke en nøgen følelse. Grit Support Sports Bra har heller ingen kupor, men helt formløs er den ikke. I tyget findes förstärkningar som formas efter bysten.

Omkrets & passform:Salmings model har spännen baktill som gör att omkretsen går att justera. Meget værdsat af alle i testpanelet!

Komfort: Trods justerbar omkreds føler testpanelet sig ikke helt freds med Salmings model, hvis akselbåndet kan opleves at være af det smaleste lag, specielt for dig med tung byst. Det er en risiko for, at båndene falder ind i huden på akslerne.

Design: Inte heller Grit Support Sports Bra överraskar när det gäller designen, som i alla avseenden är ganska stilren. Trods det er testpanelet positivt og vil dele et ekstra plus ud for at bh:ns akselbånd går at kroka om til brottarrygg när du ska träna i brottarlinne.

Støtte: Salmingmodellen giver kun et middelhøjt støtte ifølge testpanelet, som mener, at mere havde kunnet krävas af en riktig löpar-bh. Til alt utom de riktigt högintensiva passen funkar den däremot mer än väl, då den sitter tight, utan att platta till.

Justerbart band: Ja, både i omkrets och vid axelbanden.

Sammanfattning: For dig med lidt til mellemstor byst sidder den her model perfekt. Bh:n er relativt lav skuren, hvilket smickrar bystens former og konturer. Du får et middelhøjt støtte, som passer perfekt til dig, der har en middelstor byst. Kræver du højere støtte, end så bør du se dig om efter en anden model, i alle fald til de mest højintensiva træningspassen. Også når det gælder komforten önskar testpanelen lite mer. Axelbanden er af det smalleste lag og risikerer at skära in i axlarna på dig med tung byst. På plussiden findes det faktum, at du kan variere mellem almindelig ryg og brudryg, hvilket uppskattas. Det bedste ved modellen er en fugttransport, der holder dig tørt hele vejen igennem.


Test af: Abecita, Dynamic

Abecita Dynamic

Findes i färgen: vit.

Rekommenderat pris: 599 kronor.

Kupor & vaddering: Også om bh:n har väldigt lite vaddering, undgår den at ge en naken känsla. Modellen kommer med kupor, som også giver ekstra støtte, men dele af testpanelet bemærker, at de måske er lidt vel tilltagna.

Omkrets & passform:Abecita Dynamic har en normalstor omkrets, som ikke på noget vis overrasker, og du kan uden problemer købe den størrelse, du plejer at have.

Komfort: Bh:ns främsta egenskap är de supermjuka axelbanden som lyfter utan att skava. Du som har en tung byst kommer til at opskatta känslan av att banden inte skär in i huden på axlarna.

Design: Nja, det er vel ikke direkte for designet du køber den her bh, men å andra sidan kanske det inte spelar någon roll? Når komforten er så høj, som den er i den her model, er det svært ikke at charmere af dens fordele.

Støtte: De vadderade axelbanden gör mycket för bh:ns helhetsbetyg när det kommer till stöd. At banden er så mjuka möjliggör för att du utan problem kan dra åt bh:n lite extra.

Justerbara band: Ja, både ved axelband og omfång. Liksom bh:n från Salming går Abecitas version också att hyska om från vanliga axelband till brottarrygg.

Sammanfattning: De her er en rigtig skön sport-bh som också känns rejäl med sina breda och supermjuka axelband. Modellen har spænne bagtill vilket gör att omkretsen går att justera i tre olika lägen. Risikoen med spännen är ofta att de kan skava, men i den här bh:n känns de inte av. Når det gælder fugttransport, kan Dynamic desuden koras till testets vinnare. Mellem brystet findes en ventilationsparti som slipper igennem luft for at holde dig torr og fräsch hela passet igenom. Det er faktisk bare designet, som testpanelet gerne ville have set lidt mere af, men trods det konstaterer vissa at Abecita Dynamic allerede er en ny favorit i spåret!

SHOPPA HÄR: Vores udbud af sport-bh:ar

LÄS MER: Löparnyheter från Blacc