Test: Sport-bh:arna som är bäst i test 2019 Image

Test: Sport-bh:arna som er bedst i test 2019

Meget eller lidt støtte, til en stor eller lille by? Her er de 6 bedste sport-bh:arna i højeste sortiment!

Det her er testen fra 2019. Klik her for at se vores seneste test af sport-bh:ar!

At finde ret sport-bh føles iblandt lidt som at lade efter en nål i en höstack, trods at valmöjligheterna är oändliga! I vores sortiment findes modeller med alt fra klassisk design til de, der tænker mere på en crop top og alt fra de med superstöd for krävande löpturer til mjukare varianter for yoga. Desuden har vi noget for alle storlekar. Har du en ny favorit her?

Bh medlynlås, bliver på plads

Stay in Place

Rekommenderat pris: 499 kronor.

Passar till: Medelintensiv till högintensiv träning, beroende på byststorlek.

Omkrets & storlek: Ligesom Sandi Soft Top ovan er den her sport-bh:n true to size og du kan købe den størrelse, som du plejer at have.

Vaddering & kupor: Zip Bra har ingen kant, og vatteringen er minimal, på grænsen til det minimale. Selv om det er materialet i Zip Bras framsida er så pass styvt i sin struktur at ingen uønskede konturer framträder.

Passform: Den her model har en grym passform, trods at den mangler kupor og vaddering. Ingen anden bh i testet får højere point for hvordan den føles, også om flertalet modeller kommer tæt på.

Fukttransport: Også når det gælder fugttransport præsterer Zip Bra godt, men i den her stramme testgruppe så findes der det mange sport-bh:ar som kan konkurrere på den punkten.

Komfort: Til en begyndelse er nogle test skeptiske og mistænker, at dragkedjan som syns på bh:ns framsida kan komme til at skava vid till exempel burpees, men så er det ikke fallet. Varken dragkedjan eller andre elementer irriterer eller forstyrrer.

Støtte: Ligesom de fleste modeller fra Stay in place så giver også den her sport-bh:n et bra stöd, oavsett vilka övningar och aktiviteter du tar dig för.

Sammanfattning: Det her er ikke den bh, som du vil have på dig, når du går omkring derhjemme - Zip Bra sidder stramt om kroppen og kramar om ordentligt for at holde alt på plads. Når du derimod skal give dig iväg for ett hårt träningspass så är Zip Bra ett klockrent val, tack vare det höga stödet! Ud over det bliver dragkedjan som sidder framtill snabbt ett uppskattat inslag som gör att du kan ta av och på bh:n dig utan att anstränga nacke eller axlar. Axelbanden er desuden behageligt bred og på det viset slipper du opleve at banden skär in i huden när du tränar.

Everything Camo BH, Nike

everything camo

Rekommenderat pris: 379 kroner.

Passar till: Medelintensiv till högintensiv träning beroende på byststorlek.

Omkrets & storlek: Den her sport-bh:n er til skillnad från de ovan modellerna lite stor i sin omkrets. Hvis du ser mellem to, kan det være en god idé at købe den mindre.

Vaddering & kupor: Everything Camo Bra har relativt lidt vaddering, men mere end sport-bh:n fra Stay in place.

Passform: Ligesom de andre to modellerna så findes det i stort set ingenting at klage på, når det gælder pasformen. Den her bh:n fra Nike sidder præcist som den skal.

Fukttransport: Everything Camo Bra er fremstillet i Nikes egen Dry-Fit-tyg og ligesom navnet på materialet antyder, så holder den her sport-bh:n dig tør, til og med efter riktigt tunga träningspass.

Komfort: Præcis som de andre modellerna er det her en behagelig sportsbh, og også her findes de trendiga inslagen av crop top att finna. Hvis du synes, at når bh:n går lidt længere ned, så kommer du til at opskatte den her!

Støtte: Everything Camo Bra giver et middel til høj støtte, afhængigt af din bystørrelse. De i testpanelen som har lite större byst upplever inte att den riktigt gör vad den ska vid löpträning, medan den däremot funkar alldeles utmärkt på ett vanligt gympass.

Sammanfattning: Också Everything Camo Bra från Nike påminner i sin design lite om en crop top, vilket ger höga trendpoäng. I øvrigt er den derimod betydligt mer av en renodlad sport-bh än vad modellen från [[Björn Borg]] är. En af de mange gode egenskaber ved Everything Camo Bra er, at den er godt fastgjort på siden, så du kan stå i planken og andre horisontale øvelser, uden at du behøver at tænke over, hvordan det ser ud ved urringningen. Det eneste minus, som testpanelerne kan finde frem til, er, at den her sport-bh:n er aningen lavt skuren ved armarna, hvilket stundtals gør, at det føles aningen bart.

Color Block BH 2, Asics

color block

Rekommenderat pris: 449 kronor.

Passar till: Medelintensiv träning som gym eller gruppass.

Omkrets & storlek: Når det gælder størrelsen, så er den her anden version af Asics Color Block Bra normal. Køb den, som du plejer at have.

Vaddering & kupor: Det her er en kuplös sport-bh, med en normal mängd vaddering så som en sport-bh brukar ha - varken mer eller mindre.

Passform: Color Block Bra sidder ordentligt, men føles ikke for stram. Under de virkelig intensive pas vil du kunne blive andfådd utan att bh:n hämmar dina andetag och det har Asics lyckats med.

Fukttransport: Efter både tuffa löparpass och duster med skivstången på gym så är den här sport-bh:n fortfarande torr på insidan, vilket är ett stort plus! For det får Color Block Bra hela tio poäng av tio möjliga!

Komfort: Det allerførste, der slår testpanelet, er, at det her er en meget bekvem sportsbh, og den forstærker kun lige så meget, som den bruges. Color Block Bra har desuden uttagbar vaddering, om du skulle föredra det.

Støtte: Den her model har en kraftig støtte, som gør, at den går at bruge til en opsjö af forskellige træningsformer - varken löpning eller x-fitpass är ett problem, i alla fall inte om du har normalstor byst. Hvis du har en større stamme, kan det derimod være godt at bruge en model med yderligere lidt mere støtte, for eksempel den fra Stay in place.

Sammanfattning: Color Block Bra fra Asics er en rakt igenom bra och mångsidig sport-bh, som passar dig med medelstor till stor byst. Da den giver et godt støtte, funker den til de fleste træningsformer, hvilket altid er et plus! Testpanelen vill utöver det främst uppmärksamma bh:n för dess förmåga att hålla dig torr, oavsett hur stora mängder du svettas. Det sammen med et flot design gør Color Block Bra til en superval. At der desuden findes et par matchende strømpebukser, som du kan kombinere bh:n med, gør bare det hele endnu bedre!

Brilliant Basic BH, Adidas

brilliant basic bra

Rekommenderat pris: 299 kronor.

Passar till: Vanliga medelintensiva gympass och lugnare träning som inte kräver så mycket pass.

Omkrets & storlek: Brilliant Basic Bra fra Adidas er en stor i størrelsen, både hvad angår omkreds og plads framtill.

Vaddering & kupor: Ikke heller den her sport-bh:n har några kupor, men tyget på bh:ns framsida är inte heller helt formlöst. Når det gælder hvadderingen så er Brilliant Basic Bra utrustad med förhållandevis lite, det er bara dubbla tyg.

Passform: Passformen i den her sport-bh:n er aningen anderledes. På bh:ns framsida finns en hel del tyg, vilket gör att du med liten byst kan behöva gå ned en storlek - annars riskerar bh:n att bli för lös vid urringningen.

Fukttransport: Lige præcis så som det føles i den her sports-bh:n vil du at det skal kännas när du kliver av ett riktigt svettigt träningspass. Under Brilliant Basic Bra er det stadig i stort set helt torrt, trods utmaningen.

Komfort: Den her bh:n fra Adidas får fuld pote for sin komfort! Det brede bånd undertill er hemligheten till bekvämligheten, enligt testpanelen.

Støtte: Förutom crop topen från [[Björn Borg]] är det här den bh i testet som ger minst stöd, men trots det får den fullt godkänt och klarar vanlig gymträning galant!

Sammanfattning: Det her er sports-bh:n, som du med stor byst skal kika lidt ekstra på! I og med den godt tiltagna framsidan så behöver du inte oroa dig över att det är en kuplös modell. Adidas har gjort alt for at fylde den ud, uden at den opleves som bylsig! Hvis du derimod har normalstor til mindre byst, så kan det være værd at gå ned i en størrelse, for at undgå glapp. Ud over det er Brilliant Basic Bra forsynet med en lille brod, hvilket gør, at den helt forsvinder under et almindeligt træningslinne. Med det sagt så er linnet næsten ens nødvendigt, matchet med et par høje tights gør sig Brilliant Bra supersnyggt uden någonting over.

Mid Keyhole Graphic, Under Armour

ua bh

Rekommenderat pris: 349 kronor.

Passar till: Medelintensiv träning, som gym eller gruppass.

Omkrets & storlek: Den her sportsbh:n er true to size, og du kan enkelt klikke den størrelse hjem, som du plejer at have.

Vaddering & kupor: Mid Keyhole Graphic mangler helt kupor og vadderingen er mindst sagt minimalistisk.

Passform: Det her er en sportsbh, som sidder helt perfekt. Trods at den kramar åt bra och samtidigt har en smal linning nertill så varken skaver eller klämmer den.

Fukttransport: Det er bare sports-bh:arna fra Asics og Adidas, som gør et bedre job med at holde dig tør. Mid Keyhole Graphic har en åbning i ryggen, som slipper i tacksam luft, og det tunna tyget er næsten magisk, når det gælder om at håndtere fugt.

Komfort: Den her Under Armour-model er som sagt fremstillet i et meget tunt stof, som gør, at du knap mærker, at du har någonting på. Derfor deler testpanelet ut nio av tio poäng för komforten.

Støtte: Selvom materialet i Mid Keyhole Graphic er så tunt, så giver det en meget god støtte - bare Stay in place har formået at skabe en mere holdbar konstruktion.

Sammanfattning: I sin enkelthed er Mid Keyhole Graphic en rigtig sportsbh, der holder alt på plads uden at skava. Den klassiske design er aningen tråkig, men å andra sidan är det här inte en modell som du ska gå utan tröja i. Till skillnad från flertalet andra sport-bh:ar i testet så följerUnder Armour inte crop top-trenden, men Mid Keyhole Graphic får höga betyg ändå! Fremförallt med tanke på hur bra den klarar av högintensiv träning - kanske till och med så bra att du med medelstor byst kan ge dig på att löpträna i den!

Justerbar Sport, Tommy Sport

Tommy sport

Rekommenderat pris: 999 kronor.

Passar till: Medelintensiv till högintensiv träning, beroende på hur tung din byst är.

Omkrets & storlek: Den her iögonfallande sport-bh:n från Tommy Sport är även den true to size, så att du kan köpa samma storlek som du brukar.

Vaddering & kupor: Varken kupor eller särskilt mycket vaddering finns, men materialet på framsidan är inte heller så pass tunt att oönskade konturer framträder.

Passform: Adjustable Sport får bra betyg för sin passform, men helt okomplicerad är den inte. Båndet, der går rundt i midten, er ikke særlig elastisk, og i stedet er der en spænde, hvor det er tænkt, at du skal kunne stramme til den. Desværre er spændet lidt svært at komme åt, og det er bökigt at spänna bh:n utan hjälp - inte helt optimalt.

Fukttransport: Når det gælder fugttransport får sport-bh:n fra Tommy Sport godkendt, men ikke så meget mere end så. Den gør præcis det den skal, helt uden omsvep.

Komfort: Alt som alt er det her en skøn bh, men det noget styva bandet som går omkring brystkorgen havde gott och väl kunnat få vara aningen mer flexibelt.

Støtte: Adjustable Sport giver en høj støtte, som næsten er så bra, at den tager kampen op med modellen fra Under Armour, men sport-bh:n fra Stay in place rår den derimod ikke på.

Sammanfattning: At Tommy Sport i første hånd er et designermærke og ikke et sportsmærke er desværre lidt åbenlyst i og med den her bh:n. Designet er cool og ser pænt ud, men at komme i bh:n er ikke helt enkelt. Det problematiske spænde bagtil er et tomansjob, og at resårbandet omkring brystkorgen er stumt gør bare bh:n endnu mindre samarbejdsvillig. Trods det er det her en i øvrigt bra bh med et mere end godkendt støtte. Designen et stort plus, og det kan ikke nog understrykas att när du väl fått den på dig så presterar den precis som den ska!

LÄS MER: Stortest af træningstights

SHOPPA HÄR: Sportsbukser med høj støtte

SHOPPA HÄR:Sport-bh:ar med medium støtte

SHOPPA H ÄR: Sport-bh:ar med let støtte