Test: Topp 5 bästsäljande plagg från Adidas Image

Test: Topp 5 bedst sælgende plagg fra Adidas

Gennem det her testede viser Adidas tre rander som en rød tråd. Vores testpanel har bedømt vores top 5 populære klædesplagg fra Adidas.

Det her er en test for alle, der mener, at orange ikke er det nye sorte! År efter år levererras Adidas vardagskläder och träningsplagg i sin tidlösa design med de tre ränderna på och vi får aldrig nog. Men for at du skal våga fylla din varukorg behöver du få svar på ett par frågar. Eksempelvis: Hvordan er Adidas i størrelsen?

Nu kan du luta dig tillbaka i soffan och shoppa med koll. Her besvarar vår testpanel dina frågor om Adidas basplagg.

Klassiskt träningslinne i funktionsmaterial

adidas tank

Model og mærke: D2M Tank 3S, Adidas

Størrelse og pasform: Det her træningslinnet fra Adidas er true to size, men passer bedst til dig med stor byst, da den er lidt bred over brystkorgen.

Fukttransport og ventilationsförmåga: När det gäller att hålla dig torr och bevara den fräscha känslan så presterar linnet på topp! Linnet ventilerar optimalt och leder bort svetten från huden, till och med under riktigt högintensiva träningspass som X-fit och boxning.

Komfort og design: Designet er en af de ting, som testpanelet synes er ekstra positivt. Snyggt, stilrent og klassisk med Adidas tre rande langs siderne. Under armhålerne er linnet ganska lågt skuren, vilket minskar risk för skav från osköna sömmar. Stort plus!

Sammanfattning: Et pænt linne med høj komfort!Træningslinnet fra Adidas passer til alle typer træning og er komfortabelt at have på sig ved øvelser, hvor du bevæger armene ovenpå hovedet - så som axelpress - da du vil have fuld bevægelsesfrihed. Linnet gør sig ekstra godt til dig med store bryster, som ellers har svært ved at finde tøj, der sidder pænt. Udover at det holder høj funktion er den främsta fördelen linnets komfort och design. Mere kompliceret end så her behöver en träningslinne inte vara.

Vil du have en mersmak? Se ALLA vores træningslinner.

Bekväm sport-bh för löpning, cykling och gym

Adi stella bh

Model og mærke: Stella Dont Rest Bra, Adidas

Passar till: All form av träning, för dig med liten till medelstor byst. Den her sport-bh:n har en medium støtte.

Størrelse og omkrets: Normal i størrelsen vad gäller kupa och axelbandens längd, men möjligen är den något liten i sin omkrets. Köp därför den storlek som du brukar ha, men om du velar mellan två kan det vara klokt att satsa på den större av dem två.

Fukttransport: Sport-bh:n er fremstillet i et funktionsmateriale, som ser ud til at føre væk fra kroppen. Det gør, at du slipper føler dig blødt, mens du træner.

Vattering, støtte og komfort: Komforten er høj. Trods at sport-bh har relativt lidt vaddering så dämpar den bysten fint vid alla stötar, som till exempel medan du springer. Testpanelet har også tumlet op for at axelbanden placeres strategisk nær halsen, så at dine axlar avlastas. Det eneste minus er, at vaskepladen havde en tendens til at skride - den klippede testene væk direkte!

Sammanfattning: En sport, der møder alle krav, som du med lidt til mellemstor byst har. Baktill stängs bh:n med spänne, så att du slipper dra den över huvudet. Axelbanden går at justera för att bh:n ska matcha höjden på din byst. Materialet på sport-bh:ns framsida ger bra med stöd och stötdämpning, trots relativt lite vaddering. Bh:n lykkes også med kunststycket at samtidig smickre brystens naturlige former, uden at platta till. Hvis du har opdrættet ryg, er der en vis risiko for, at du oplever, at sport-bh:n er lidt stram i sin omkreds, men ikke så meget, at du bør gå op i en størrelse, förutom om du velar mellan två. I øvrigt er det bedste med bh:n designen, som er langt ifrån tråkig. Kul at se at Adidas vågar lämna sin egen comfort zone. Er det dags for dig at forlade din også og satsa på mönster?

Vil du se flere sport-bh:ar? HÄR hittar du alla Sportamores modeller.

Ruskigt sköna mjukistights

Adi linear tights

Model og mærke: Linear Tight, Adidas

Passar till: Skönt hemmahäng, en dag på stan och lätt gymträning.

Størrelse og pasform: Normal pasform og lagom i størrelse. Du kan med enkelhed købe den størrelse, som du plejer at have.

Midja: Midjan er ganska hög, vilket är skönt då det gör att de hålls på plats bättre. Det er også en fordel, når du slipper for at opleve, at midjebåndet skæres ind i maven, som det kan gøre, hvis midjan er lav og midjebåndet smalt.

Komfort og design: Komforten er den store fordelen ved den her model, som gør sig allerbedst til soffhäng eller en chill dag på stan. Designet er sådan, at den passer til et sporty outfit. Matchet med et par Ultraboost og den snygga bomberjackan, som du finder længere nede i det her testet, så fuldender du looket.

Sammanfattning: Hvis du vil have et par tights til at erstatte de pösiga mjukisbyxorna med, er det her ret val. De er faktisk sköna som helst tack vare materiale som er i 92 procent bomull och 8 procent elastan. Designen är tidlös och inte överdrivet sportig. Det gør at tightsen passer lige bra når du vil være bekväm både på og utanför gymmet. Eftersom de er fabrikerede obomull er det her ikke et par tights som du vil træne i, eftersom materialet ikke andas og absorberar svett som funktionsmaterial gör. Derimod kan du naturligvis have dem ved meget lavintensiv træning, hvis du ønsker det. Men det er det til hverdag, de gør sig som bedst.

Låter det som något för dig? Spana in HELA vårt utbud av tights!

Tights med høj midja til dig som er lang

adidas tights ny

Model og mærke: D2M HR L 3S, Adidas

Passer til: Vanlig gymträning med medel intensitet.

Størrelse og pasform: De her tightsen sidder ekstremt bra tack vare en høj midja. De er ikke særlig store, så hvis du vil have, at strømpebukserne skal være helt slanke, skal du tænke på at gå ned i et snuptag. De er desuden lidt længere i benene, end hvad de fleste tights er. Superbra til dig, der er over middellang, lidt dårligere til dig, der er kort.

Fukttransport og ventilationsförmåga: När det gäller att hålla dig sval och torr så gör de här tightsen precis vad som kan förväntas av ett par träningstights. Måske er de ikke helt optimale til højintensiv træning, men til styrketræning, cirkelpassage og middel- til lågintensiv træning er de helt perfekte.

Komfort og design: Klockrent! Det er faktisk umuligt at trætte på de klassiske tre rækker på tightsen fra Adidas, som visserligen er enkle, men endnu så snygga. Komforten er også en faktor, der løfter helhedsbetyget for den her model.

Sammanfattning: Otroligt bekväma träningstights, i ett material som galet mjukt och känns lite lyxigt. Retrokänslan som de klassiske tre ränder längs tightsens sidor ger är en klar fördel. Hvis du vil have et par strømpebukser, som virkelig aldrig går ud af tiden, så er det her, du skal satse på. Punkt! Testpanelet bemærker også, at de faktisk er pæne i virkeligheden, end hvad de er på produktbilledet. Ved midjan findes en praktisk ficka hvor du kan lægge nycklar eller andra småsaker. En anden ting, som testpanelet vil påpege, er, hvor smuk den høje midjan er. Alla behöver ett par svarta träningstights med hög midja i sin garderob.

Strømpebukser med høj midje er det bedste, vi ved! HÄR är alla våra modeller.

Snygg vårjacka i bomberstil

adi st bomber

Model og mærke: ST Bomber, Adidas

Størrelse og pasform: Den her svinsnygga bomberjackan är true to size och du kan enkelt köpa den storlek du normalt har. Til pasformen er den loose fit, præcis som de fleste bomberjackor er. Et ekstra plus ved jakken er, at den ligger i ærmerne, så du kan få plads med en tyk trøje under.

Følsomhed og komfort: Materialet i den her jakke, sammen med en ledig pasform, gør at ingen bevægelser er umulige. Nogle i testpanelet mener, at de sikkert skulle kunne gøre burpees i den uden problemer, men da det trods alt er en hverdagsjacka, er det intet vi anbefaler.

Design: Det her er en rigtig flot og trendigvårjacka, som passer til alt fra et par jeans til et par strømpebukser. Med et par chunky sneakers eller Ultraboost til det så er dit look fulländad. Testpanelen gillar den lila färgen som känns väldigt säsongsenlig, och tillför ett extra element till designen, utan att göra jackan för skrikig.

Sammanfattning: En jättefin vårjacka i trendigt snitt. Den er true to size og loose fit. Farven er en af de ting, som testpanelet synes bedst om, både som komfort. Det her er en lækker jakke, som du kan have hele foråret, under de lyse aftener og en smule ind på efteråret. Det er et stort plus, at jackans sider er tæt på dragkedjor, så nøgler og andre tilbehør kan ligge trygt. Det eneste minus er, at der ikke findes nogle innerfickor. Sist men inte minst vill testpanelen uppmärksamma oss på att muddarna i ärmsluten och längst ned på jackan. De forbedrer passformen markant!

SHOPPA HÄR: Alle vores jakker

Tre hurtige spørgsmål og svar om Adidas:

Hvad står Adidas for, og hvad betyder Adidas?

Varumärkets namn betyder egentligen ingenting, utan är en sammanslagning av för- och efternamnet på märkets grundare - Adolf (Adi) Dassler.

Hvilket land kommer Adidas fra?

Adidas er et tyskt varumärke som från början tillverkade fotbollsskor. Nu for tiden er sortimentet breddat, men stora delar av produktionen inritar sig fortfarande på just fotboll.

Kan kan man få en skor fra Adidas i vaskemaskinen?

Nja, ligesom med alle skor kan det være lidt vanskligt at tvätta dem i tvättmaskinen. Så kan limmet mellem skons ovandel og sula lätt lossna. Testa i stället att lägga dem i frysen för att motverka dålig lukt.

Kan du se det her?

Samtidig med at Adi Dassler grundlagde Adidas, grundlagde hans bror Rudolf også et eget sportsvaremærke. I kontrast til hvad man havde kunnet tro heter Rudolf Dasslers varumärke inte alls Ruddas. I stedet for at slå ihop sitt för och efternamn så som brodern gjort valde han att döpa märket efter en stor, svart katt. Så bildades Puma!

SHOPPA HÄR: Fullända ditt look med fler snygga plagg från Adidas!

LÄS MER: Test! Så flot er den nye Ultraboost 20