TEST: Träningslinnen i rosa Image

TEST: Træningslinnen i rosa

Gillar du rosa? Så er det her testet måstelæsning for dig. Vi har svettats i 8 skära favoriter, så att du hittar nyansen och modellen som passar bäst för dig.

Rosa piggar upp under träningspasset, men av någon anledning är det inte den vanligaste färgen på gymmet. Tænk lyserødt, damer, siger vi! Her er 8 favoritter i forskellige nuancer af rosa fra nogle af vores største mærker.

Under Armour Muscle Tank Girl BossSE_UA.jpg

Mærke: Under Armour

Model: Muscle Tank Girl Boss

Rekommenderat pris: 349 kronor

Finnes i färgerna: rosa och svart

Passform: Et træningslinne i en loose fit med dypare skärning på sidorna. Linnet skal være løst, hvilket er pænt, men det er lidt vel generøst, hvis du har en mindre byst. I övrigt sitter det bra.

Komfort: Jätteskönt. Du kan bevæge dig rundt i den dybe skjoldning på siderne, og stolen er meget tæt på kroppen. Da det er 57 procent bomuld bliver det lidt fuktigt når du svettas.

Design: Du køber det her linnet på grund af trycket. Det er lidt kaxigt - og snyggt! Sølv og rosa gør sig rigtig fint ihop og trycket i kombination med den høje halsringningen og djupa skärningen i sidorna gör det lite mindre gulligt. Plus i kanten for heltäckande rygg, så att du kan välja sport-bh fritt.

Sammanfattning:

Ett bekvämt linne som torkar relativt fort när du svettas, men den höga ringningen och den höga procenten bomull gör det inte ultimat för svettig sommarträning i höga temperaturer. Vi tror, at linnet dækker meget samtidig med, at du viser lidt hud, og hvem elsker ikke at prøve? Det føles sjovt at trække på sig det her linnet! Efter en vask bliver tyget endnu mjukare och vi har mer än gärna på oss det här även för häng i soffan eller promenader på stan. Det enda testpanelen vill anmärka på är vidden över bröstpartiet. Det er lidt bredt over brystet og giver en boxig siluett på vissa testare.

Reebok Les MillsSE_reebok.jpg

Märke: Reebok

Model: Les Mills Tank

Rekommenderat pris: 349 kronor

Finnes i färgerna: rosa

Passform: En løsere pasform, som trods det ikke føles pösig. Præcis lagom.

Komfort: Hårdt og behageligt materiale, som ikke sidder for stramt uden at følge med kroppen gennem hele træningspasset. Det luftige design gør det superskønt nu i varmen.

Design: Snyggt og smart design med dyb skärning i sidorna samt brottarrygg. Alla typer av sport-bh:ar fungerar att ha under då den har hög halsringning, vilket är ett plus. Fin rødrosa ton.

Sammanfattning:

Et enkelt, men perfekt design, når du leder efter en flot træningslinje til forskellige aktiviteter, som hverken sidder stramt eller bliver pösigt. Meget behagelig og smickrende pasform, som fungerer på næsten alle slags kroppe. Mjuk och fin färg dessutom! Eftersom linnet er af trikåmateriale i bomuld og polyester, så ser det ud til, at det sidder noget stramt, for eksempel på brystet, men det er intet, du kender under passet uden noget, du først ser efteråt. I övrigt: En fullträff!

[[Björn Borg]] DakotaSE_björn.jpg

Märke: Björn Borg

Model: Dakota

Rekommenderat pris: 349 kronor

Findes i farverne: Rosa, multifarvet og sort

Passform: En loose fit-linne, som er normal i størrelsen. Det er lidt mere urringat end övriga lösa linne i testet.

Komfort: Det er svært at føle sig tilpas i det her linned. Det er skønt mod kroppen og smiter åt precis där det ska (över brösten) för att sedan bli lösare nedtill. Ekstra skønt at det er lidt længere i modellen. Polyester- og elastanblandingen transporterar bort fukt bra och man känner sig torr under passet.

Design: Her får du en lækker, frisk rosa nyans! Vi kan lide den løse model, der sidder pænt på, og den dekorative ramme i ryggen.

Sammanfattning:

Det ligger under kategorin "träningslinnen" men [[Björn Borg]] tycker själva att det passar bäst under återhämtning eller för lugna pass. Vi holder med, men om du gillar en loose fit kan du utan tvekan ha det här även under svettiga pass eftersom det mjuka materialet transporterar bort fukt bra. Til yoga, pilates eller hjemmehygge er det her et skønt og pænt alternativ i en herlig farve.

Adidas Logo TankSE_ADIDAS.jpg

Märke: Adidas

Model: Logo Tank

Vejledendepris: 299 kroner

Finnes i färgerna: rosa, svart och blått

Passform: Ganska tight träningslinne som drar åt det mindre hållet storleksmässigt, men sitter som gjutet på testpanelen. Perfekt længde.

Komfort: Det glider ikke rundt, når du træner eller springer og er gjort i et let, supermjukt materiale, som giver grym komfort. Derimod bliver den gennemblødt af sved efter en hård tur i varmen.

Design: Så fint! Klassiskt linne med brottarrygg som är välskuret och av hög kvalitet. Det sidder så pænt og har et så sporty design, at vi uden at tøve kan trække det her med os til hverdag.

Sammanfattning:

Under en svettig løprunda i 32 grader blev linnet helt genomblött av svett. Det passer med andre ord bedre for lugnare træningsformer eller gymträning än svettiga löpturer i sommarvärmen. Men det flotte design og den fantastiske pasform gør, at vi vælger det her fine linnet, så ofte det går. Det giver en lækker sportswear-vibb samtidig med, at det er funktionelt og let på kroppen. Superskønt og rigtig pænt! Plus i kanten for at linnet er fremstillet af 50 procent genvundet polyester.

Puma Spark TankSE_PUMA.jpg

Märke: Puma

Model: Spark Tank

Rekommenderat pris: 249 kronor

Finnes i färgerna: rosa och svart

Passform: De dybe ærmer havde gerne været lidt mindre dybe. Tyget har en tendens til at stikke ud til siderne over brystet i stedet for at følge kroppens form. Ud over det har linnet en rak pasform, som er smickrande og skön på.

Komfort: Materialet er lavet med et lille ventilerende hul, som gør det ekstremt luftigt. Det tunna materialet er strækbart og skalver ikke overhuvudtaget. De her to faktorer gør det ovenligt skönt i sommarvärmen. Fukttransporten og ventilationen er på toppen!

Design: En flot allroundlinne, der fungerer til det meste, på de fleste kroppe. Mjuk ljusrosa färg som är riktigt fin med svarta tights. Plus for en "almindelig" ryg, som gør det enkelt at matche med forskellige sports-bh:ar.

Sammanfattning:

Är det svalka du är ute efter, så är det här linnet för dig. Trods svettiga löprundor i nästan 30 plusgrader kände sig testpanelen relativt sval och torr (så sval man kan känna sig en stekhet sommardag...) tack vare smarta lufthål. At linnet er väldigt snyggt, med en schysst logga och mjuk rosa färg gör det till en solklar favorit för sommarträning. Vi liker också att du får mycket användning för liten peng. Det her linnet kan du ha både på löprundan, gymmet och hemma i soffan.

Nike Pro Deluxe TankSE_NIKE.jpg

Märke: Nike

Model: Pro Deluxe Tank

Vejledendepris: 349 kroner

Finnes i färgerna: rosarött och svart

Passform: En slank linne, som er præcis lagom lang og stram. Perfekt og jævn i størrelsen med en svag urringning i rammen.

Komfort: Materialet er både smidigt og svagt, også i 30 plusgrader. Visst, du bliver så klart svettig og varm, men fukten leds bort effektivt. Her har du en komfortvinnnare i bra kvalitet.

Design: Hvis vi skal være ærlige, så er det her mere et vinrødt end et rosa linne, men uanset kulør er det et utroligt pænt træningslinne. Stilrent på præcis den måde, som gør Nike til et af verdens främsta märken inom träningskläder. Rigtigt fint med meshpartiet og sammetsbandet i ryggen med Nike Pro-loggan.

Sammanfattning:

Det her linnet føles så luksuriøst! Materialet er smidigt, lidt svagt glansfuldt og ventilerende samtidig med, at det sidder som et smæk på kroppen. Den suveræne pasform i kombination med små detaljer, som mesh i ryggen og sammetsloggan, giver en proffsig følelse. Du bliver næsten hurtigere og smidigere med det her linnet på dig. At det kun koster 349 kroner gør Pro Deluxe Tank ovenligt prisværdig. Køb!

Kari Traa Mathea TopSE_KARI.jpg

Märke: Kari Traa

Model: Mathea Top

Rekommenderat pris: 399 kronor

Finnes i färgerna: rosa, turkos och svart

Passform: Her var det stramt! Linnet er virkelig ikke generøst i størrelsen. Betoning på slim fit. Vælg en større størrelse, hvis du vil have lidt mere plads.

Komfort: Det er en supertight linne, men sidder alligevel skönt på. Meget tack vare at materialet er så smidigt, svalt og behageligt. Også ved forskellige temperaturer kan du svede ordentligt, uden at det føles klamt. Sitter på plads under alle slags bevægelser.

Design: Fint og skønt med en lidt længere linne. Det er et basisdesign med meshdetaljer, hvor du behøver ekstra ventilation. Ingen wow-känsla, men en suveræn allround-linne.

Sammanfattning:

Hvis du vil have overdelen til at føles som en med krop, er det her linnet til dig. Det er meget stramt, men sidder også meget godt på. Passformen er grym! Tyget er meget ventilerende, og du mærker knap, at du sveder. Det er definitivt en linne til de aller svettigaste og tuffaste pas. Designet havde måske kunne sticka ut lite mer, men om du letar efter ett cleant linne som funkar i många säsonger till all slags träning är Mathea Top ett givet val.

Wyte Elina TechSE_WYTE.jpg

Märke: Wyte

Model: Elina Tech

Rekommenderat pris: 99 kronor

Finnes i färgerna: rosa och vit

Passform: Selv om det er en luftig model, så synes vi, at det er lidt stort i størrelsen. Framför allt över bröstet. Det giver en lidt boxig siluett, men passer bra om du har breda axlar.

Komfort: Fordi det er løst, sidder det også meget skönt. Intet skalver eller irriterer, men en bomuldsline bliver jo meget fugtig, så fort du sveder, også om tyget føles mjukt mod huden. Det fungerer bedst til gymnastik eller til hverdag.

Design: Enkelt og stilrent sportswear-linne med klassisk, sporty logo over brystet. Snygga kanter runt ärmarna och i ringningen.

Sammanfattning:

Det her er det perfekte hverdagslinnet for dig med en afslappet, sporty stil. Det gør sig perfekt til et par jeans eller træningstights. Du kan selvfølgelig træne i linnet, men eftersom det er gjort i 100 procent bomuld, skal du ikke svettas alltför mycket i det. Med tanke på at prisen lander på under hundralappen får du meget for pengene. Väldigt prisvärt!

SHOPPA HÄR: Træningslinnen til hende

LÄS MER: Sensommarens 12 fineste t-shirts

LÄSMER: Test: Så bra er den nye løbekollektion fra Blacc