Test! Våra bästa inomhusskor för innebandy Image

Test! Vores bedste indendørsskor til indebandy

Vores manliga testpanel har spurtat och gjort snabba vändningar i våra nya träningsskor för inomhussport. Her er indebandyskerne, som er bedst lige nu!

Grym sko med høj stabilitet

Herr - Salming - Kobra 3.jpgTest af: Salming, Kobra 3

Findes i farven: Gul

Størrelse og pasform: Til skillnad från många andra Salming-skor är den här modellen något stor i storlek, gå gärna ned en halv storlek för perfekt passform. I øvrigt er skon som bredast framtill vid tårna.

Bedste egenskaber:

  • Stabilitet er A og O på innebandyplanen og de her skorna får högsta betyg på den punkten.
  • Skorna sluter om hälen och mellanfoten på ett väldigt bekvämt sätt.
  • Designen! Den gula nyansen lyser lige så brunt som testarnas leenden när de ser Kobra 3.
Hvad havde kunnet være bedre? Eftersom den her innebandyskon er något bred framtill passar den bäst till dig med breda fötter. Har du smala fötter kan den komma att bli lite stor vid tåpartiet.

Sammanfattning: En grym sko som ikke gør nogen besviken. Den höga stabiliteten gör skon lite långsam i sidledsförflyttningar, men framåt kan du få upp en riktigt hög fart! Trods det får du optimal bevægelsesfrihed uanset retning. Kort og gott en sko som passar alla spelstilar.

Kvick och lätt testvinnare

Herr - adidas - Adizero FastCourt.jpgTest af: Adidas, Adizero FastCourt

Findes i farverne: Vit/svart, rosa og gul/blå.

Størrelse og pasform: Normal i størrelse, vælg den du plejer at have hos Adidas. Passformen er noget smal.

Bedste egenskaber:

  • En virkelig komfortabel og smuk indbundet sko, der omslutter fødderne perfekt fra top til tå.
  • Passformen er til det lille hold, hvilket gør, at skon anses meget smidig, rørlig og hurtig. Testpersonerne føler sig virkelig kvicka med de här skorna på fötterna.
  • Till sist vill de hylla designen. "Klass rakt av" og "10 av 10" er kommentarer, som flyver omkring, når de her skorna deles ud til testpanelen.

Hvad havde kunnet være bedre? Den smala passformen är inget för dig med en bred fot.

Sammanfattning: En perfekt sko til den hurtige og kvicka spelaren med fötter som är åt det smalare hållet. Den her skon skiljer sig lite från de andra i testet eftersom plösen är fastsydd, vilket ger en tight känsla utan en massa onödigt material. Lätt, smidig och skön, en vinnare på plan, oavsett vilken inomhusaktivitet du kör.

Mjuk och ventilerad sko

Herr - Hummel - Aerocharge Supremeknit.jpgTest af: Hummel, Aerockarge Supremeknit Uni

Finnes i färgerna: Beige och blå.

Størrelse og pasform: Normal i størrelse med en noget smalare, strumpliknande pasform. Inuti skorna finns även en upphöjning vid hålfoten som ger stabilitet.

Bedste egenskaber:

  • Passformen. Det er lidt klodset at komme i skon, fordi den er så stram, men godt på foden sidder den fantastisk!
  • Wow! Til forskel fra andre indebandyskor har de her en høj ventilationsförmåga. Det er ikke så almindeligt, når det gælder indendørsskor.
  • Yttersulans fäste är på topp!
Hvad havde kunnet være bedre? Designet. Looken føles lidt retro, hvilket ikke falder alle i smag. Testpanelen önskar mer färg och detaljer, vilket kan vara energigivande på planen, inte minst för att vardagsskor ofta har en dovare look.

Sammanfattning: Okej, det her er egentlig en handbollssko, men funkar lika bra på innebandyplanen, enligt våra testare. Det er en fleksibel indendørssko, der passer dig, som ikke behøver supermycket støtte ved sidledsförflyttningar samt önskar en sko som andas väldigt mycket. Skon sitter mjukt kring ankeln så att du kan gå ned och täcka skott utan att få blåmärken av en hård plös eller hälkappa.

Rejäl sko för de tyngre spelarna

Herr - Salming - Hawk 2.jpgTest af: Salming, Hawk 2

Finns i färgerna: Gul og vit.

Størrelse og pasform Salming er ofte noget små i størrelsen sammenlignet med eksempelvis Adidas indendørsskor. Gå gerne op mindst en halv størrelse mod hvad du vanligtvis har. Passformen anses normalbred.

Bästa egenskaperna:

  • En af de bedste ting med de her indebandyskorna er at de er otroligt stabila. Testpersonerne bemærker direkte, at det er en rejsende sko, som har alle komponenter, du behøver på planen.
  • Greppet er perfekt. Trods at du spiller i en dammig gammal rackethall i Sollentuna funkar greppet perfekt.
  • Til sidst vil testpersonerne også løfte designet. Det her er en virkelig flot og cool sko!

Hvad havde kunnet være bedre? Vikten er det tyngre hold, så det her er måske ikke en sko til den rangliga junioren. De er også noget varma, præcis som mange andre indebandyskor er.

Sammanfattning: En rejäl innebandysko som har hög stabilitet, fäste och komfort. Du føler virkelig, at foden er ordentligt ombonad i skon. Trods det synes testarna att den både är och ser ut att vara smidig. Den tyngre vægt gør, at de passer bedst til de tyngre spil.

Opbygget hulfot

Herr - Mizuno - Wave Stealth V.jpgTest af: Mizuno, Wave Stealth V

Finnes i färgerna: Svart, röd och vit.

Størrelse og pasform: Størrelsesnøjagtig med normal bredde. Sitter bra på fötterna.

Bedste egenskaber:

  • Stora och stabila skor, vilket gör att du springer säkert. Tack vare den uppbyggda innersulan som stödjer hålfoten och den stabila passformen är den här skon klockren för spelaren som behöver det extra stödet samt lägger mycket tyngd i steget.
  • Skorna väger väldigt lite, så du känner dig lätt när du springer trots den stabila känslan.
  • Komforten er 10 af 10. Efter en træning har du med andre ord intet behov for at hurtigt få af skorna, de sidder rigtigt skönt på fötterna.

Hvad havde kunnet være bedre? Det er ikke det pæneste skon på markedet, hvilket er synd, fordi de er klockrena på alle andre punkter.

Sammanfattning: En helt suveræn sko, som bruges flittigt. Du føler dig både hurtig og stabil!

SHOPPA HÄR: Skor til indendørssporter

LÄS MER: Test! Asics Gel-Rocket 6 - indendørssportens vindere