Test: Vårens bästa löparjackor för honom 2019 Image

Test: Vores bedste løbesko til ham 2019

Inden vi klipper i sommarmånaderna är en löparjacka din bästa vän under blåsiga löprundor. Vi har testet de bedste herremodeller, som både er pæne og funktionelle.

Test af: Impossible Light Jacket, Nike

Nike Impossibly light jacket


Märke: Nike

Model: Impossible Light Jacket

Rekommenderat pris: 899 kronor.

Finnes i färgerna: svart och vit.

Passform: Noget stor i størrelse med en pasform som påminner om Blaccs model. Jackan sidder hverken for slankt eller pösigt på kroppen.

Komfort: Du kan næsten tro, at du springer uden nogen jacka i den her model. Det tunede materiale føles ikke helt på kroppen, men sidder bekvemt uden noget, der skalver eller stretar imod.

Design: Känns lika given under uppvärmningen på fotbollsplanen som i löpspåret. Ikke den mest innovative design, men den funkar!

Sammanfattning: Det som utmärker jackan är vikten. Holder du den i hånden, tror du næppe, at det er et klædesplagg, end mindre en jacka. Så let er den. Perfekt at pakke ned i väskan til träningen eller semestern. Modellen er meget klassisk i designet med en højere krage, fikor med trykknapper og refleksdetaljer. Mere end så findes ikke, hvilket gør vissa testare något besvikna. Jackan står imod både kolde vindar og duggregn uden at tynga ned materialet. Udover at modellen fungerer perfekt til løb er den herlig at have under opvarmningen også til anden træning, som et overdragsplagg. Impossible Light Jacket er perfekt at slænge på sig, når du har fået højere kropstemperaturer, for at den er så skøn, men også funktionel.

Test af: Bonatti Pro Wp Jkt, Salomon

Salomon


Märke: Salomon

Model: Bonatti Pro Wp Jkt

Rekommenderat pris: 1 695 kronor.

Finnes i färgerna: svart, mörkblå, blå och röd.

Passform: Sitter uforskämt bra på kroppen. Modellen har en skräddarsydd passform som giver dig en smickrande look. Den er yderst lille i størrelse, ellers intet at anmärka på.

Komfort: En let og behagelig jakke, hvor du selv kan tilpasse temperaturen gennem understell og mellemlagre. Modellen ventilerer på et højt niveau, samtidig med at den står imod både regn og vind.

Design: Et rent look med refleksdetaljer i form af logo på brystet og tre striber på højrearmen. Det behøver faktisk ikke være sværere end så her, testarna är nöjda!

Sammanfattning: Salomon vet precis hur man skapar den ultimata löparjackan, och de gör det med bravur. Det første, der kendetegner modellen, er, hvor let den er. Netop som Impossible Light Jacket fra Nike er det svært at forstå, at det er en jacka utifrån vikten. Bonatti Pro Wp Jkt er en mer påkostad model, men du får verkligen mycket för pengarna. Blandt andet gør de funktionella fördelarna med jackan sig påminda när vädret försöker lägga krokben för dig. Jackan accepterer ikke, at regn skal gøre dig blødt eller at vinden skal kyla ned dig. Den står imod alt! Det eneste, som testpersonerne kan skrabe sammen på den negative side, er afsaknaden af detaljer, så som fickor. Nu begränsas jackan till löpning eftersom du inte har någonstans att exempelvis lägga bilnycklarna. Men på den anden side er det her en dejlig jakke og intet andet!

Test af: Supernova Jacket, Adidas

Adidas Supernova

Märke: Adidas

Model: Supernova Jacket

Rekommenderat pris: 899 kronor.

Findes i farven: sort.

Passform: Hvis du plejer at ligge mellem to storlekar, kan du vælge den mindre. Jackan er ved det slanke holdet, har lange ermlængder og en længere ryg. Sitter derfor som en smæk på dig som er lang og har en smalare kroppsform.

Komfort: WOW! Meget smuk model at springe i. Materialet følger kroppens bevægelser uden at sidde for stramt nogenstans.

Design: Et klassisk design uden nogle udstickende detaljer. Looken er fin, men testpanelet havde gerne set et par roligere finesser eller funktioner for højere betyg.

Sammanfattning: Lad være med at styre, hvornår og hvor du skal springe. Supernova Jacket er udformet med et vandafvisende ydre, der klarer lettere regnskurar. Materialet, Climacool, er også specielt indrammet for at holde dig sval og tør, når du sveder. Derfor er den her model givet til voreslöpning når temperaturen begynder nårma sig tio plusgrader, over en funktionströja. Ved kallare väderförhållanden kan du kombinera med ett underställ för optimal komfort. Modellen har et par mindre refleksdetaljer og en brystkasse, der rymmer en telefon eller nøgle. Selv om materialet er behageligt, er det alligevel komforten og pasformen, der får højeste karakter. En meget bekvem jacka at have med dig i ur og skur.

Test af: Alloy, Blacc

Blacc Alloy

Märke: Blacc

Model: Alloy

Rekommenderat pris: 599 kronor.

Finnes i färgerna: blå/mönstrad, svart/mönstrad och blå.

Passform: Normal i størrelse med en mere flydende pasform. Ingen slimmad model som sidder åt.

Komfort: Velfungerende håndtag, der følger dine bevægelser, når du springer. Her kan du virkelig arbejde op en bra armpendling utan något som skaver eller stretar emot.

Design: En model for dig, som gerne vil have en enfärgad, svart löparjacka. Et perfekt miks af et udstickende mønster og to kulører. Plus for reflexdetaljerna som gör dig synlig i mörkret.

Sammanfattning: Blaccs prisvärda löparjacka i ett nytt, härligt mönster är en riktig hit! Det tunna materialet och lätta vikten gör att du knappt märker att du har någon jacka på dig. Så bekvemt sidder modellen på kroppen. Testpersonerne kan se alle detaljerne i form af en ramme, en ficka i svanken, muddar med tumhål vid ärmsluten samt avtagbar huva. Hver detalje gør alt for, at du skal få en så herlig løbeoplevelse som muligt. Jackan står ikke imod større regnskurar men kan klare en og anden droppe. De vindavvisende effekter er desto bedre! En perfekt model til at bruge i kombination med en funktionsdygtig maskine, gode løbesko og en strålende sol.

Test af: Tech Pack Sphere Transform Top, Nike

Nike Tech Pack Sphere

Märke: Nike

Model: Tech Pack Sphere Transform Top

Rekommenderat pris: 1 395 kronor.

Findes i farverne: blå, grå/vit og beige.

Passform: Noget stor i størrelse med generösa ärmlängder. Perfekt til dig med lange arme.

Komfort: Da det er en kombination af en tröja og jacka, er dele af modellen fremstillet i polyester og spandex. Som du allerede har listet ud, gør det jackan både blød og fleksibel. Den sidder som en smæk på kroppen.

Design: Looken er en tia! Kulør, detaljer, snit og materialer føles nøje udtænkt og passer ekstremt godt sammen.

Sammanfattning: Tech Pack Sphere Transform Top er, som navnet antyder, en hybrid mellem en løpartrøje og en løparjacka. Det er en tröja med en ultralet, vindavvisande skal ovanpå, som du kan vælge om du vil ha på dig og täcka halva kroppen, eller packa in i en ficka på magen. Også selv om designet er virkelig vas og retter sig mod trendsättarna i löpspåret, er det funktionerna som hyllas mest av testpanelen. Den her jackan har præcis alle detaljer, du ønsker. Fickor, reflexdetaljer, luva och hög hals som skyddar mot vind. Det ydre materiale er både vand- og vindafvisende og kan maskeres ved behov. En rigtig vinder til alle, der vil kombinere design og funktion!

Test af: Sølvjakke, Asics

Asics Silver Jacket

Märke: Asics

Model: Silver Jacket

Rekommenderat pris: 549 kronor.

Finnes i färgerna: svart och blå.

Passform: Normal i størrelse. Modellen går ned en smule på rumpan og har generösa ärmlängder, men en något tight passform över armbågarna när de är i böjt läge.

Komfort: Superskøn model! Perfekt som et ekstra lager med vindskydd, du kan även ha den när det är några minusgrader om du kombinerar med något varmare under.

Design: Et ekstremt stilrent look, men en lille refleksdetalje i form af loggan. Hvis markedet var endnu mindre, ville modellen kunne passere til en streetjacka.

Sammanfattning: En jacka med brede anvendelsesområder. Du kan have Silver Jacket under vores løprundor, når du vil have en ekstra vindbeskyttelse eller som en sporty hverdagsjakke, om du ikke allerede svettas ned den på løprundan vil sige. Jackan er väldigt vindavvisande utan att för den delen göra avkall på andningsförmågan. Modellen har ikke specielt mange funktionelle detaljer, men det behøver nødvendigvis ikke være negativt. De detaljer jackan har, som fickor med dragkedja och en dragsko nedtill, är de mest nödvändiga och de fungerar bra. Rekommenderad till dig som söker en bra, snygg och diskret allround-jacka som funkar större delen av året.

Test af: Windrunner Jacket Tech Pack, Nike

Nike Windrunner

Märke: Nike

Model: Windrunner Jacket Tech Pack

Rekommenderat pris: 1 945 kronor.

Finnes i färgerna: svart och vit.

Passform: True to size med en pasform, som hverken opfattes som slank eller pösig. Ligger nogenstans mittemellan.

Komfort: Jackan er meget skøn og følgersam, når du springer i den, hvilket gør, at modellen sidder bekvemt på kroppen. Däremot uppfattas insidan av jackan som lite instängd och den har inte den mjukaste insidan mot huden. Se derfor til at matche den med en langärmad tröja for perfekt komfort.

Design: At modellen har så mange refleksdetaljer er både en flot og sikker detalje. I øvrigt et neutralt look som uppskattas af vissa testare.

Sammanfattning: En synlig jacka til aftenrundor. Reflexdetaljerna är det första du ser när du plockar fram modellen. Vel på kroppen er jackan väldigt skön att springa i och har en praktisk ficka i ländryggen. Det modellen falder på er ventilationen. Självklart släpper materialet igenom en del överskottsvärme, men det är inte rätt val för svettiga sommarrundor. Ytskicket står desto bedre imod både duggregn og vind, så den optimale løprundan for Windrunner Jacket Tech Pack er kylig og blåsig. Med andre ord en räddare i dåligt väder! Den tunna modellen passar perfekt i kombination med underställ och funktionströja när det är minusgrader och med en funktionströja längre in på våren.

SHOPPA HÄR: Löpar- och träningsjackor för honom

LÄS MER: Stortest! Säsongens nya löparskor

LÄSMER: Reeboks nye løbesko Forever Floatride Energy er her