Test: Vårens bekvämaste yogatights 2019 Image

Test: Vores bekvämaste yogatights 2019

Yogatights kan meget vel være en af de mest kendte plagg, der findes, men oftest stiller vi flere krav, end at de bare skal være skæve.

Hvilke modeller er gennemskinlige? Hvilke transporter er ikke så dårlige, som de skal være? Når veckorna susar förbi ställer den stundande sommaren allt högre krav på träningsklädernas material och ventilationsförmåga. Vores testpanel har bevist hele 8 forskellige yogatights. Så her tyckte de!

FilippaK, 2 tone sømløse leggings

Filippa K

Rekommenderat pris: 649 kronor

Størrelse:Filippa Ks model kommer i størrelserne XS/S og M/L, men testpersonerne synes ikke, at det er et problem at få valmöjligheterna. Tightsen sidder som de skal, uanset om du ligger i under- eller overkant af storleksspannet.

Passform:Lösare än hos tights för löpning eller vanlig gymträning, men inte lösare än vad yogatights i regel är.

Midja:Midjan i de her tightsen är hög och sitter åt om kroppen, utan att glappa.

Tjocklek:Tyget är tjockt, men trots det kan det vara bra att vara lite aktsam i färgvalet av underkläder då de riskerar att synas igenom.

Temperatur:Materialet i den her model er lidt varmere end almindelige løpartikler, men alligevel tilstrækkeligt svalt til, at det skal blæse, når du står udendørs i vinden.

Kompression:Just yogatights er ikke direkte kendt for at have særligt meget kompression, og så er det heller ikke faldet i modellen fra Filippa K.

Følgsamhet:Når det gælder följsamhet får de här tightsen full poäng! De følger kroppen i præcis hver bevægelse, hur avancerade de än må vara.

Fukttransport:Rent generelt er yogatights ikke lige så bh på fukttransport som andre tightsmodeller, men Filippa Ks version gør bh fra sig og holder dig tør under pasformen.

Ventilationsförmåga:Trots att de här tightsen har ett tjockt tyg så är de luftiga och ventilerar bra. Hvis du skal gå på et varmt og somrigt yogapass udendørs, kommer du til at blive takksam for, hvordan vinden leder sig ind gennem tyget.

Komfort:Det er faktisk ikke særlig meget mere at sige om de her tightsen, end at de er supersköna!

Design:Samtlige testpersoner var meget tilfredse med designet på tightsen fra Filippa K - dels når det gælder farve, men især når det gælder form. De sidder som en smæk!

Passar till: Yoga, promenader och sköna hemmakvällar.

Sammanfattning:Det absolut bästa med de här tightsen är att de är väldigt snygga, sitter bra på och ger kroppen en fin figur. Testpersonerne oplever, at de holder en sval under hele yogapasset, samt at de ikke halter rundt, og at du derfor slipper gå og rette til dem hele tiden. Det eneste minus ved den her model er, at de desværre ikke går i gang med at lave benbøj i, da tyget er noget for gennemskinligt. Trods det er testpanelet gennemgående meget tilfreds med tightsen fra Filipa K, som er så snygga at du kommer leta tillfällen till att få ha dem på dig även till vardags.


Nike,Dri-Fit Power Studio Tights

Nike drifit

Rekommenderat pris: 629 kroner

Størrelse:Dri-Fit Power Studio Tights er meget små i størrelsen - så pas på, at du måske ikke bare kan uden også bør gå op i en størrelse.

Passform:Tightsen har en kroppsnära passform som smiter åt om hela kroppen, utan undantag.

Midja:Midjan i den her Nikemodellen er høj og giver let kompression.

Tjocklek:De her tightsen er gjorda i ett relativt tjockt tyg, precis som yogatights brukar vara.

Temperatur:Materialets tykkelse gør, at de er ret varierende. Måske passer de sig ikke rigtigt for sommarens varma utomhuspass. I en sval og ventilerende gymnastiksal gør de sig derimod desto bedre.

Kompression:For at være et par yogatights har netop det her paret förvånansvärt hög kompression, mycket tack vare den tighta passformen.

Følsomhed:Trods den høje kompression er Dri-Fit Power Studio väldigt följsamma och möjliggör för alla typer av rörelser.

Fukttransport:Fukttransporten er mere end godkendt og står sig bra i konkurrencen.

Ventilationsförmåga:Det tjocka tyget och den stora rosetten i midjan gör att tightsen blir något varmare än övriga modeller.

Komfort:Når det gælder komforten, er testpanelet næsten helt lyrisk. Det kan faktisk ikke blive bedre end så her!

Design:Det her er en meget fin og smart model, selv om visse af testpersonerne mener, at rosetter i midten risikerer at trække ned betyget, da den kan opfattes som aningen klumpet.

Passar till: Yoga, pilates, promenader och andra mindre intensiva träningsformer.

Sammanfattning:Förutom att de här tightsen imponerade mycket genom både passform och komfort är testpanelen också i stort nöjd med designen. Den søde roset, der er knust i midten, er til at begynde med lidt svær at få greb om, men når du så er kommet i snitsen, kan du begynde at opskatte detaljerne for det, den er - et både pænt og bekvemt måde at holde alting på plads med. I øvrigt er tightsens materiale faktisk meget smidigt og behageligt, hvilket gør Nikes Dri-Fit Power Studio Tights meget dyre.


Blacc,Pose Yoga Tights

Blacc pose

Rekommenderat pris: 399 kronor

Størrelse:Når det gælder størrelsen, er det ikke meget at sige, andet end at de er true to size.

Passform:Pose Yoga Tights sidder stramt i midjan er i resterande delar, vilket bidrar till att hålla dem stabil på plats.

Midja:Når det gælder midjan i övrigt så er modellen høj, men i jämförelse med andra tights i samma genre så sticker den inte ut åt varken ena eller andra hållet.

Tjocklek:Materialet i de her tightsen er väldigt tunt, men trots det undgår de med god marginal at kännas genomskinliga.

Temperatur:Da materialet er tunt, er tightsen også ganska svala. Testpanelet bemærker, at hvis sommervarmen lader sig mærke i gymmen, så kan det være noget, du bliver rigtig taknemmelig over.

Kompression:Til forskel fra modellen fra Nike så har Blaccs version absolut ingen kompression, hverken i midjan eller i övrigt.

Følgsamhet:Precis som ett par bra yogatights ska göra så följer den här modellen med i de allra mest avancerade rörelser och poser som du kan tänkas hitta på. De begrænser dig ikke på noget vis!

Fukttransport:Fukttransporten er mere end godkendt, især for at være i den her genren af tights.

Ventilationsevne:Her er absolut ingen problemer med ventilationen! Tightsen har meshpaneler langs siderne, som gør meget for fräschhetskänslan.

Komfort:Komforten i den her model er næsten helt perfekt. Det bløde, tunede materiale gør tightsene superskønne og behagelige at have på også uden for yogasalen.

Design:Også designet er præcist i testpanelets tycke og smag, men de bemærker, at tightsen ikke rigtigt er så blå, som de ser ud til at være på produktbilledet, også om det ikke gør noget.

Passar till: Yoga, pilates, promenader och andra lågintensiva träningspass.

Sammanfattning:Det bedste ved Pose Yoga Tights er, hvor utroligt bløde og skånsomme de er! Tyget er tunt og midjan er præcis lagom høj, ifølge testpanelens mening. Strømpebukserne får også et ekstra plus for at de går at trække ned i bensluten, så at de også omsluter hælen. Supersmart til de lejligheder, hvor du skal give dig hen til et avanceret stræk og vil kunne kræve, at de sidder perfekt! I øvrigt bør man også tilføje, at tightsen rent udseendemæssigt er meget tiltalende, både når det gælder den mjuka blå färgen och de tjusiga meshpanelerna längs sidorna.

Casall, strømpebukser medåben struktur

casall open structure

Rekommenderat pris: 799 kronor

Størrelse:Open Structure Tights fra Casall er en stor ting i størrelsen. Hvis du er mellem to bør du hellere gå ned end op.

Passform:Bare den her model er måske ikke helt hundrede for dem med meget kurvor. Trods at den satte kroppsnära i låren noterade delar av testpanelen att den riskerade att glappa i midjan.

Midja:Du som elsker tights med høje midjor kommer til at elske den her model! Midjan går en bra bit over naveln, samt är mjuk och flexibel. Föredrar du istället en låg midja går tightsen att vika ned efter tycke.

Tjocklek:Tyget skriger virkelig af premium! Materialet er tjockt og har en ordentlig luksuskänsla, som minimerer risikoen for at underkläderna ska synas igenom.

Temperatur:Selv om tyget er så tykt, føles det aldrig varmt eller instængt, hvilket virkelig imponerer.

Kompression:Ligesom i de fleste af testets modeller er kompressionen lav, så som den normalt er i yogatights.

Følsomhed:Ikke heller den her model har noget problem med følsomheden. Tygets tjocklek gör inte att plagget blir mindre följsamt, snarare tvärt om!

Fugttransport:Ikke engang når det gælder fugttransport, er materialet et problem. Open Structure Tights holder dig fri gennem hele yogapasset.

Ventilationsförmåga:Tightsen kommer med meshdetaljer på vaderna som gör att de ventilerar precis som de ska. Inte heller i övrigt finns några negativa anmärkningar att göra.

Komfort:Da tyget er både mjukt og följsamt är helhetsintrycket av de här tightsen att de är supersköna, men testpanelen noterar att glappet i midjan stör.

Design:Når det gælder designet, så kammar Casalls Open Structure Tights hem full poäng, trots sin ödmjuka framtoning. Meshdetaljer på vaderna er et uppskattat inslag, liksom den höga midjan och smickrande passformen.

Passar till: Yoga, pilates och promenader, men då de inte är ett dugg genomskinliga passar de bra till ett vanligt gympass också!

Sammanfattning:Premiumkänsla rakt igenom! Cassals strømpebukser er fremstillet i et tykt materiale, som ikke på noget tidspunkt risikerer at blive gennemskinneligt. I den her model kan du få øje på de allermest avancerede bevægelser og poser, uden at du får øje på, at underkläderna skal synas igennem. Med et så her pass tjockt tyg fick testpanelen först för sig att tightsen skulle kännas för varma, men så är inte fallet. Open Structure Tights er fugtige og varme på en fremragende måde, trods det rejäla materiale. Passformen er den eneste nålen i øgat hos testpanelen som mener at modellen er true to size i alle avseenden utom midjemåttet, där linningen riskerar att glappa något. Trods det får Casalls model i stort set intet andet end bra betyg och ett extra plus delas även ut för designen!


BetterBodies, Rockaway Tights

better bodies tights

Rekommenderat pris: 499 kronor

Størrelse:Tightsen fra Better Bodies er noget små i størrelsen, og du som velar mellem to bør teste at tage den mindre.

Passform:Passformen er næsten helt perfekt, og tightsen sidder, hvor den skal, uanset hvad du tager dig til.

Midja:Ligesom i tights fra Casall er midjan meget høj, men til forskel fra konkurrenterne så har midjan på Rockaway Tights en meget stram og behagelig pasform.

Tjocklek:Materialet i de her tights er tykkere end i mange andre tights, men tunnere end hvad de er i Casalls model. Desværre er det på grænsen til gennemskinligt og lämpar sig inte för djupa benböj på vanliga gympass.

Temperatur:Når det gælder temperaturen, så er Rockaway Tights hverken mere eller mindre varma end hvad man kan forvente sig af yogatights.

Kompression:I den her model er der en vis kompression, men lad dig ikke luras. Da det stadig er yogatights, taler vi om, at kompressionen egentlig ikke er nämnvärt hög.

Følgsamhet:Vissa i testpanelen upplevde till en början att tyget var aningen stelt, men stelheten gav snabbt med sig. Kontentan er, at også Rockaway Tights er rigtig følgesamma og bekväma.

Fukttransport:Det er ingenting at klage på når det gælder fukttransporten. Tightsen fraBetter Bodies gør præcis det, som de skal, og som man kan kræve af et par yogatights.

Ventilationsförmåga:Även efter ett långt pass känns den här modellen sval mot huden och ventilerar bra. Här finns inte heller några problem med fräshetskänslan!

Komfort:Også det her paret tights er väldigt sköna, men då tyget är smått genomskinligt noterar delar av testpanelen att det gav en lite strumpbyxekänsla, som inte är helt uppskattad.

Design:Better Bodies byder på en meget stilren og enkel design, men der er også fordele ved det. Rockaway tights går at matcha till i princip vad som helst.

Passer til: Yoga, promenader og mysiga hemmakvällar.

Sammanfattning:Testpanelen var enig i det at Rockaway Tights kommer til at være et frekvent indslag i deres hverdag. Tightsen gør sig perfekt til at chilla hemma i soffan i, da de er supersköna og mysiga. Materialet er derimod aningen for tunt for vissa i panelens tycke och smak, och anses inte klara av de mer avancerade yogaövningarna, där underkläder riskerar att synas igenom. Trods det bliver helhetsbetyget relativt högt, då den höga midjan och den tidlösa designen verkligen är uppskattad.


Röhnisch,To Hatha strømpebukser

Röhnish

Rekommenderat pris: 699 kronor

Størrelse:Lite små i storleken och du kan med fördel välja en större modell om du velar mellan två storlekar, speciellt om du har mycket kurvor.

Pasform:To Hatha Tights fra Röhnisch har en meget nær pasform, som risikerer at opleves aningen for tighta over höfterna. I midjan er det derimod tacksamt med en kroppsnära modell, som gör att de sitter som de ska.

Midja:Till skillnad från i stort sett alla andra tights i testet var midjan i den här modellen ganska låg.

Tjocklek:Tightsens tyg är tjockt och väldigt tacksamt när det gäller genomskinligheten. Varken underklädernas kanter, konturer eller färger går att skymta igenom tyget.

Temperatur:Selvom materialet var tykt, føles det meget svalt og fungerer lige så godt i sommervarmen som i svala yogasalar.

Kompression:Nej, ikke heller her findes særligt meget kompression. Hvis det er det, du er ude efter, kan du bruge en anden slags tights.

Følgsamhet:Også den her modellen kammar hem full poäng för följsamheten. To Hatha Tights känns otroligt härliga och mjuka.

Fukttransport:Da tyget er relativt tjockt så lämpar de sig kanske inte helt för högintensiva pass där du svettas mycket, men för ett vanligt yogapass är de mer än godkända!

Ventilationsförmåga:Trots lite sämre betyg för fukttransporten så imponerar tightsen med sin ventilationsförmåga. I helheden føles de svala og sköna og da de er åbne i vaderna blir ventilationen bara ännu bättre.

Komfort:Komforten i netop denne model var i testpanelet ikke helt så imponerende, som den var i andre tights, men det siger egentlig ikke så meget. I en gennemgående mycket bra testgrupp står de sig fortfarande bra i konkurrensen.

Design:Ligesom modellen fra Better Bodies er de her tightsen meget enkle i sit design, men det åbne parti på bagsiden af vaderna giver alligevel modellen en uppskattad, ekstra dimension.

Passar till: Yoga, promenader och lättare gympass.

Sammanfattning:Trots lite lägre poäng för bekvämlighet än resterande tights i testet så konstaterade testpanelen att To Hatha Tights är tillräckligt sköna för att till och med användas när du sitter hemma i soffan. Da de ventilerer bra gør de sig förstås också jättebra till yogapassen, och då de inte heller är för varma kan de även matchas till lättare gympass. Ud over det er testpanelet imponeret over tightsens materiale, som ikke ens er i nærheden af at opleves som gennemskinligt, samt designet som sticker ud, uden at blive skrikig.


Wyte,Juliet strømpebukser

Wyte juliet

Rekommenderat pris: 399 kroner

Størrelse:True to size, køb den størrelse, som du plejer at have.

Pasform:De her tights fra mærket Wyte sidder stramt og i princippet perfekt fra første stund, men mistede lidt af sin elasticitet efter nogle vaske.

Midja:For den, der ønsker en høj midja, så er den her model en drøm! For dig, der foretrækker en længere pasform, er det derimod måske ikke helt rigtigt.

Tjocklek:Tyget är relativt tjockt, men eftersom det andas så bra så är det ingenting som testpanelen tänker särskilt mycket på under passet.

Temperatur:Juliet Tights er hverken svalare eller varmere end hvad yogatights plejer at være.

Kompression:Du bør ikke købe den her model for dens kompressionsförmåga, men trots det ger tightsen ett bra stöd i jämförelse med de andra modellerna.

Følsomhed:Ikke heller i og med disse tights kan det blive bedre, når det gælder følgesamheden. Modellen fra Wyte sidder som et andet skind!

Fukttransport:Gennem testets gang anvendes de her tightsen på alt fra almindelig yoga til intensiv styrketræning. Trods det syntes ikke en enda svettfläck efter passets slut och testpanelen konstaterar att fukttransporten knappast kan bli bättre än så.

Ventilationsförmåga:De här tightsen kommer att göra sig bra under de varmaste sommarmånaderna. Selv om materialet ikke er særligt tæt, kan du få det til at se godt ud i den her model.

Komfort:Fuld potte, tilbage igen! "Tights som jeg skulle kunne leve i" er bare et af de mange lovord, som deles ud under testets gang.

Design:Designet er af det enkleste slag, men opleves trods alt ikke som tråkig. Der er klare fordele ved en plade, som gør det muligt at bruge flere sange i rad, uden at du bliver træt!

Passar till: Yoga, pilates, barre, promenader och styrketräning.

Sammanfattning:Wytes Juliet Tights er en søvnløs model, der sidder som et andet skind. De er enkle at tage på, men svære at tage af helt enkelt på grund af at de er så sköna! Tyget er af optimal tykkelse og fungerer fremragende til de allermest avancerede yogapositioner, samtidig med at det også fugter og ventilerer godt. Hvis du gerne vil have en høj midja, så kommer du til at elske Juliet Tights, som sidder højt og holder på plads med et bredt midjebånd. Rent designmæssigt blev de også en favorit for de i testpanelen som gillar det enkla och stilrena - varför krångla till det?


UnderArmour, HG Armour Ankle Crop Print

under armour print

Rekommenderat pris: 599 kronor

Størrelse:HG Armour Ankle Crop Print er true to size, men rekommenderas ikke for dig som er over 175 centimeter da de risikerer at blive aningen korte, uanset størrelse.

Passform:Runt benen sitter den här modellen som en smäck, men precis som Casalls tights så riskerar de att glappa vid midjan om du har mycket former.

Midja:I övrigt är midjan i de här tightsen från Under Armour hög och mycket bekväm, trots det lilla glappet som i vissa fall uppstod - hellre det än att något ligger och skaver!

Tjocklek:Tightsens materiale er tjockt og bekvämt, men mer hade ändå kunnat önskas av tyget, som i vissa riskerar att bli transparent i mer avancerade stretchövningar.

Temperatur:Varken varmare eller kallare än vad yogatights bör vara.

Kompression:Ikke heller i den her model er der særlig meget kompression at finde, men de giver alligevel et lagom og bekvemt støtte.

Følsomhed:Ligesom de fleste tights i testen er også det her paret superstretchigt og följsamt. Tightsens eneste minus i det afseendet er, at de i visse ställningar tenderar att halka omkring längs benen.

Fugttransport:HG Armour Ankle Crop Print har ingen problemer med fugt, men holder dig tør hele vejen igennem yogapasset.

Ventilationsförmåga:Utöver en god fukttransport ventilerar de även som de ska, utan att ge testpanelen något att anmärka på, varken i positiv eller negativ bemärkelse.

Komfort:Ligesom testens resterende tights er også det her parret meget skönt og tyget känns i stort väldigt mjukt och lent mot huden.

Design:Ved knäna finns snygga meshpaneler som är ett uppskattat inslag, då de bryter mot tightsens övriga utseende och utförande. Enda minuset er, at bare meshpanelerna i vissa fall riskerade att skava.

Passar till: Yoga, pilates, promenader och lågintensiva gympass

Sammanfattning:Inte heller den här modellen ser riktigt lika ut än i verkligheten som den gör på bilden, men vad gör det? Testpanelet er til og med mere positivt indstillet over for tightsens faktiske farve, end hvordan de fremstod før testen. HG Armour Ankle Crop Print er sydda i ett mediumtjockt tyg som på alla sätt och vis är mycket bekvämt, men testpanelen vill ändå dela ut ett litet minus för att tightsen är något transparanta.

LÄS MER: Tre effektive magövningar

SHOPPA HÄR: Alle vores strømpebukser