Test: Snygga vita sneakers för damer Image

Test: Snygga vita sneakers til damer

Vita höga sneakers, Nikesneakers eller chunky sneakers? Smaken är som baken, men en sak är säker - här finns skor för alla!

Känslan av att packa upp ett sprillans nytt par vita sneakers är oslagbar. Det spiller heller ingen rolle, hvad du matcher med - jeans, klänning eller träningstights - det finns alltid ett tillfälle för vita skor! Her har vores kvindelige testpanel kontrolleret pasformen, designet og størrelsen i 9 af sæsonens flotteste modeller.

En høj sneaker med viss edge

palladium sneaker

Test: Pampa Hi Ladies, Palladium

Det bedste med skorna: At de er perfekte for dig, som leder efter et par høje sneakers!

Sammanfattning: Det her er en flot og klassisk tygsko i canvas. Ved tårna er skon förstärkt med gummi, vilket är bra då det ofta är där tygskor slits ut först.

- Det her er en ret grov sneaker, både til sulan sett, men også i og med förstärkningarna som ger ett rejälare intryck, berättar en testare.

Mange tygskor kan kännas lite instabila i ovandelen, men det gäller inte den här modellen från Palladium. Hälkappan är förstärkt, vilket bidrar till att fixera din fot i skon. Sulan holder høj komfort og har förvånansvärt mycket dämpning för den här typen av sko. Mönstret på sulan är grovt, vilket sätter lite kant på designen.

- For at være en høj sneaker så er den förhållandevis sval. Jeg kan absolut tænke mig at have den også på sommeren, når det bliver varmt.

Klassisk lågsko fra Vans

Vans asher

Test: Asher, Vans

Det bedste med skorna: Design, med det shackrutiga, diskreta mönstret på ovandelen.

Sammanfattning: Et par lave sneakers med diskret design. Det her er en slip-on-model, som du enkelt glider i og din tack vare resårer på "plösens" sider.

- Jag är väldigt svag för alla Vans-sneakers och gillar skatestilen! berättar en testare.

Sulan i den her model fra Vans er flad og ikke særligt ergonomisk. Trods det er den relativt smuk og sidder mjukt omkring hele foden.

- Jeg som har høje fotoværdier havde først lidt svært ved at få på mig skon, eftersom resårbanden i begyndelsen var lidt stela. De gav däremot med sig med tiden.

I övrigt får designen tala för sig själv i den här modellen. Testpanelen ger den 8 av 10 möjliga poäng, eftersom skon passar till de flesta stilar och outfits.

Bekväm chunky sneaker

svea sneaker

Test: Fly Sneakers, Svea

Det bedste med skorna: Designen och det kaxiga uttrycket!

Sammanfattning: Den her sneakern ser ved en første anblick klumpig ut, men så fort testpanelen packar upp den ur kartongen får de sig en glad överraskning.

- Den väger absolut ingenting, utbrister en testare.

Trods at det her er en meget chunky sneaker føles den smidig på foden, meget på grund af hvor lidt den vejer, men også tack vare ovandelen, som sidder stramt og kramar foden.

- Snörningen är nästan onödig. Skon sitter som en strumpa.

Skosnoren er en af de dele, der løfter et ellers helvit design til noget lidt ekstra - den farvede snoren samt det rosa bånd, der sidder baktill på hælen for at du lettere skal kunne stoppe ned i foden i skon er to pæne detaljer, der går hjem hos testpanelet. Avslutningsvis vill testarna uppmärksamma hur hög sulan är, framför allt under hälen. Det bidrager til lidt ekstra dæmpning.

Moderne sneaker med platå

buffalo sneaker

Test: Fierce P1, Buffalo

Det bedste med skorna: Hur rätt de är i tiden!

Sammanfattning: Mer chunky än så här blir det inte. Sulan på den her model er ekstremt høj, næste så høj at man kan kalde det platå. Testpanelet elsker det og drømmer sig tilbage til slutningen af 90-talet.

- De her skove føles meget rigtige i tiden, ungdommelige og moderne, konstaterer en testare.

Komforten er høj, da sulan bidrager til meget støddæmpning. Den her sneakern er dessutom den i testet som är mest ombonad inuti, med mycket mjuka material i hälkappa och ovandel.

- Den er lidt varm, det er min eneste bemærkning, siger en testare.

Ovanpå skorna finns ett meshtyg som trots allt släpper ut viss överskottsvärme och ventilerar. Skon er desuden förstärkt med läderimitation på sidorna, för att den ska bli mer slitstark.

Komfortabel chunky sneaker

ellesse

Test: El Sparta, Ellesse

Det bedste med skorna: Komforten!

Sammanfattning: Den her model er lidt stor i størrelsen og bred i læsten, men går du ned en halv størrelse fra det, du normalt har siddet den som en smæk og er superskøn.

- Sulan er det, jeg liker bedst. Den er høj og har meget dæmpning, hvilket gør, at du kan gå i den en hel dag uden at få ont i fötterna!

Ovandelen i läderimitation är slitstark och tål måttlig väta i form av duggregn och stänk från blöt asfalt. Det gør den desværre noget varmere end de modeller i testen, som har en ovandel af mesh, men for at være en fakelädersko er den ikke särskilt varm, utan överraskar positivt.

- Funkar för både sommar, höst och vår, skulle jag säga, förutsatt att det inte är över 30 grader varmt, avslutar en i testpanelen.

En opklædt finsko

starlily sneaker

Test: Starlily Plane, Dasia

Det bedste med skorna: Dämpningen och den ergonomiska sulan.

Sammanfattning: Dasia er kendt for sin komfort, og det gælder også den her model. At sulan er mjuk och skön att gå på konstaterar testarna, men det är inte det första de lägger märke till.

- Til forskel fra de andre slip-on-modeller i testen så har den her en betydeligt større åbning ved anklen, siger en testare.

Den store åbning betyder, at du kan tænke på strumpvalet, ellers er der risiko for, at de ser. I övrigt bidrar det till ett mer uppklätt intryck, förutsätt att du matchar med rätt strumpa.

- Jeg kan let tænke mig at have den her model på mig ved mere formella sommartillfällen, kanske på kontoret eller någons studentskiva.

Den vita ovandelen är av äkta läder, vilket bidrar till den lite mer exklusiva känslan, som gör det här till en finsneaker med grym komfort.

Tidløst fra Björn Borg

björn borg sneaker

Test: T1500 Low Cls, Björn Borg

Det bedste med skorna: Tidlösheten.

Sammanfattning: Det her er den type sneaker, som du køber og sen kan have i flere år, eftersom den aldrig rigtig er moderne .

- Det er ligesom ikke noget at elske med den her type sko. Den er pæn, stilren og matcher alle stilarter, lejligheder og klæder, siger en testare.

I øvrigt er den ret flad og ikke lige så chunky som mange andre skor i testen. Komforten er høj, tack vare mjuka materialval på insidan av skon.

- Hälkappan er lidt hård i begyndelsen, men du går hurtigt i den! Efter det er den meget smuk og holder foden på plads på en bra måde.

Et stort plus er, at Björn Borg-skon er relativt slidsstærk og tålelig at se på. Det gør at den går at bruge en bra bit in på hösten också.

Mjuk som en dröm

adidas korr

Test: Cloudfoam Pure, Adidas

Det bedste med skorna: Uden tvekan komforten!

Sammanfattning: Den her Adidassneakern er väldigt mjuk, både sett till ovandelen och sulan. Sulan er meget behageligt og giver skøn dæmpning. Det føles omtrent som at have en toffel på sig. Tyvärr finns viss prinsessan-på-ärten-effekt.

- Hvis jeg tramper på en lidt større sten, kan jeg føle den gennem sulan. Men i øvrigt er dæmpningen virkelig på toppen!

Det her er med andre ord en bra val for en dag på stan, men betydligt sämre om du ska lulla runt i utkanten av en grusplan.

- Ovandelen er meget blød og fleksibel, hvilket er bra, for også om den ikke ser ud som det så regner jeg den her skon som en slip-on-model.

Du skal med andre ord ikke lade dig luras af, at det findes en snörning. De her skorna från Adidas behöver inte alls knytas, utan sitter tight ändå. I övrigt får de plus för att de väger väldigt lite, vilket också det bidrar till en skyhög komfort. Testpanelet mener faktisk, at den ikke havde kunnet blive skönare, trods prinsessan-på-ärten-effekten. Derfor får den her skon 10 av 10 möjliga poäng för komfort!

Vores mest solgte sneaker

Nike Tanjun

Test: Tanjun, Nike

Det bedste med skorna: Komforten og designet!

Sammanfattning: Tanjun er en rigtig klassiker på Sportamore, faktum er, at vi solgte den, da vi først åbnede op for ti år siden. Trods mange år på nacken har Tanjun åldrats med värdighet.

- Det er väldigt mycket löparsko i den här Nikeskon, trots att det är en sneaker. Sulan er studsig og skön, ovandelen är ventilerande, säger en testare.

Ovandelen af den her sneakern er af mesh, vilket innebär att den släpper ut överskottsvärme - som perfekt till sommaren. Præcis som mange andre Nikeskor er Tanjun aningen lille til størrelse set.

- Jeg går ofte op mellem en og en halv størrelse, når jeg køber skor fra Nike. I den her model gik jeg op i en halv, og så sidder den perfekt.

I øvrigt er Tanjun-klockerne til de dage, hvor du skal gå meget, eftersom komforten da får komma til sin fulla rätt, samtidig med at den alligevel er tilstrækkeligt proper til at bäras til eksempel på kontoret en arbejdsdag.

SHOPPA HÄR: Alle vores sneakers

LÄS MER: Video! Hvordan vasker man sneakers?