On a testé : les raquettes adaptées aux portefeuilles pour les débutants Image

On a testé : les raquettes adaptées aux portefeuilles pour les débutants

Maintenant, vous n'avez plus à casser votre budget d'entraînement ! Her har vi testet en prisbillig ramme for nybegyndere, helt sikkert af vores bedste mærker.

Det begyndte som en chuchotement i spisestuen, hvorefter flere kolleger havde testet. I de seneste år er padel og tennis blevet udbredt som en træningsform blandt atleter, både på elite- og træningsniveau, og i dag er padel faktisk den sport, der har den hurtigste vækst i verden. Nous avons laissé notre panel de testeurs avides de jeux balancer la raquette pour débutants des plus grandes marques. Faites défiler vers le bas pour voir ce qu'ils en pensent.

ACHETEZ ICI : Tout ce dont vous avez besoin pour devenir un professionnel de la padel rapidement !

La raquette pour les débutants

Før vi fortsætter, vil vi først præcisere en ting. Modellerne i denne test skal opfattes som en passerelle, før du går videre til den mest avancerede raquette. Parce que tu sais ce qu'ils disent, non? Une fois que vous aurez essayé le padel vous serez probablement coincé ! Voici quelques conseils à prendre avec vous avant votre achat :

  • La formen på en pagaj har stor indflydelse på fornemmelsen af at spille med. Folk taler generelt om runde raketter, i form af larme og i form af diamant, hvor den første generelt er lettere at spille med, og de to sidste kræver lidt mere erfaring med racketsport.
  • En anden ting, der spiller ind i valget af racket, er størrelsen og placeringen af frappefladen (ofte markeret som et ideelt punkt). Som nybegynder bør du finde modeller, der har et stort ansigt, og som fortrinsvis er placeret midt i eller tæt på poignée.
  • Forskellige raketter har forskellige dybe knogler og er forskelligt stive. Hvis du har en god teknologi og meget kraft i dine slag, kan du se en raquette, der er mere hård og mere stiv, mens du, der slår mere løst, men med mere kontrol, kan se en model, der er mere blød. Det drejer sig om den måde, hvorpå du kan udnytte styrken i en hård raquette i forhold til, hvor meget du kan kontrollere i en blød raquette.
  • Alle de store mærker har raketter i forskellige prisklasser. Hvis du ikke spiller så tit, er det ikke dyrt at købe en chemise, men hvis du spiller mere end en gang om ugen, er en raquette anbefalet til en høj pris.
Comment choisir la bonne raquette en fonction de votre expérience :
  • Les vraies rookies sont invités à choisir une raquette ronde pour deux raisons. La crémaillère ronde a généralement une surface de frappe au milieu de la tête et généralement une plus grande surface de frappe que, par exemple, une raquette en forme de diamant (qui est généralement supérieure lourde). På den måde er det lettere at få et godt spil med en rund raquette, og den er også mere skånsom over for huden, hvilket er at foretrække, når du er ny i sporten, før musklerne ikke ryster frontbenet.
  • Hvis du derimod er en nybegynder med erfaring i tennis, kan en nybegynderracket med en diamant eller en goutteform bedre tilpasses, da den er lidt tung og passer til dem, der har et hårdt slag og vil trække den bedste del af deres racket.

Test afAdidas, Babolat, Head, Sergio Tacchini ogAxion padel tennis bat.

Til nybegyndere uden boldvane

sergio padel
Test :
Sergio Tacchini, Top Play M

Type de raquette : ronde

Surface : vierge

Conviens pour vous ... qui veulent une raquette contrôlée aussi simple que possible et qui n'a peut-être même jamais essayé de padel auparavant.

Resumé :

La meilleure chose à propos de cette raquette est qu'elle vous convient qui sont vraiment les rookies dans le sport. Ce modèle a une tête ronde, avec un grand sweet spot qui se trouve très bas, près de la poignée. Det gør racket nemt at manøvrere og opnå et godt balancetag. En anden fordel er, at de fejl, du laver som nybegynder, ikke har for stor effekt.

- Si vous ne vous efforcez pas de frapper la balle à grande vitesse, mais que vous bénéficiez davantage d'avoir un support indulgent en main, avec un bon contrôle c'est super, dit un testeur et un autre est d'accord :

- Oui, je dirais que Top Play M convient au mécanicien qui n'a besoin de rien de plus dans son équipement, mais veut juste une belle raquette pour conduire de temps en temps.

Top Play M à un noyau en mousse souple (mousse S7) et une couche de surface de ce que Sergio Tacchini appelle une double couverture. Testpanelet har bemærkninger til designet, som virker godt på en måde, der snarere er tilpasset.

- Moi qui viens du monde du tennis, je peux parfois penser que la raquette sont un peu trop colorées et flashy. Så vær opmærksom på, at der også findes modeller som denne!

Til den tekniske nybegynder med et kraftfuldt sving

babolat racket
Test:
Babolat, Revenge LTD

Type de raquette : format de goutte

Overflade : firege

Conviens pour vous qui ... êtes un exerciseur semi-expérimenté avec un swing puissant.

Resumé :

Selvom padeltennis er en meget ung sport, kan man sige, at Babolat er en ægte veteran. Leur raquette Raquette Revenge LTD fait appel aux testeurs légèrement plus expérimentés, même si elle peut toujours être classée comme une raquette pour débutants.

- Dette er ikke et overbærende underlag til en nybegynder, men til en erfaren motionist eller dig med et kraftigt sving, er det perfekt tilpasset, mener vi i testpanelet.

Nålen er af blød EVA, mens rammen er af kulstof og overfladen er af glasfiber. Sinon, il vous convient avec un style de jeu offensif, grâce au placement de l'équilibre dans la tête de raquette.

- Det er en tung raquette, hvor vægten er placeret på toppen af hovedet. Det giver en meget aggressiv spillestil, som er lidt svær at kontrollere. Men når du får et slag, får du virkelig et slag, for at sige det sådan!

La de fleste af raketterne i larmeform har et tyngdepunkt og et ideelt punkt højt oppe i rakettens hoved, men ikke så højt som en raket i diamantform. Fordelen ved dette er, at du kan generere en stor kraft, men altid tage kontrollen over de sværeste slag. Endelig giver testjuryen et ekstra slag til den medfølgende raketboks.

Til nybegynderen, der har kontrol over bolden

adidas racket
Test:
Adidas, Vulcano

Type de raquette : format comme une goutte.

Surface : papier de verre

Conviens pour vous qui ... êtes tout, des débutants aux joueurs un peu plus expérimentés.

Resumé :

Cette raquette de raquette Adidas offre un merveilleux mélange entre vitesse et contrôle. La tête est en forme de goutte et a un point doux moyen-élevé. Hvad angår materialer, har Adidas her kombineret en frappeoverflade af glasfiber med en noyau af blød mousse. Det giver en elastisk effekt til de dybeste slag.

- Si vous voulez une raquette facile à manœuvrer et relativement facile à jouer qui renforce le spin à l'aide de la surface de frappe semblable à du papier de verre, cette raquette s'adapte parfaitement, un testeur pense et les autres obtient un soutien :

- Oui, je pense aussi que c'est une raquette que l'on peut avoir et développer avec longtemps car c'est un très bon mix. En model, som du ikke har brug for at erstatte i første omgang!

I testjuryen er der forskellige meninger om, hvorvidt en overflade, der ligner et glasfiberpapir, gør det lettere eller sværere at lave et kup. Der er også en debat i gang i padelens verden, hvor hverken den ene eller den anden er blevet bevist. En anden ting, som testpanelet bemærker, er designet. Der er tale om en sportsmodel, som på den anden side ikke virker for prangende - det er også den følelse, du får, når du spiller.

- Meget stabil og behagelig at spille. Je dirais que le modèle maintient un niveau très élevé et même très bas. Den byder ikke på nogen overraskelser, men den er aldrig kedelig.

Til nybegynderen, der allerede har kendskab til tennis

head padel
Test :
Head, Lynx

Type de raquette : format du diamant

Surface : mat

Conviens pour vous qui... êtes débutant et qui cherchez une raquette facile à jouer.

Resumé :

Lynx de la marque Head est une raquette très facile à jouer qui pardonne et donne un bon contrôle. Rammen er blød og fleksibel, hvilket reducerer de vibrationer, som raketten udsættes for, når den rammer bolden.

- Je pense que cette raquette est une très belle combinaison entre le poids et un sweet spot plus doux. Cela rend la sensation assez facile à jouer, mais je peux quand même avoir des coups puissants si je le veux, pense un testeur.

Det drejer sig om en raquette i form af en losange, hvilket betyder, at tyngdepunktet og sweet spot er forhøjet i racketens top. Det betyder normalt, at det er lidt sværere at spille, men i dette tilfælde kan det ikke anvendes. Impressionnant!

- La det bedste ved Lynx er, at du virkelig kan slå de afgørende bolde med kraft!

Hvis du allerede har spillet tennis, vil du synes om denne diamant-bane, fordi balancen i Lynx minder om den i en traditionel tennis-bane. Lynx får også et stort plus for det faktum, at der medfølger et etui til tennisracket.

Til nybegynderen, der ikke spiller så tit

axion padel
Test:
Axion, Carbon Pro

Type de raquette: format drop

Surface: vierge

Conviens pour vous qui ... êtes une vraie rookie dans le sport !

Resumé :

Le prix de cette raquette de pagaie d'Axion est ce qui attire vraiment l'attention des testeurs en premier. På denne front har de andre modeller ingen chance!

- Carbon Pro er et fremragende valg for ham, der måske aldrig har testet, og som ikke endnu ved, hvad du vil trække ud af en raquette.

La axions padel tennis er let at spille med en neutral balance placeret i midten af padel tennis. L'extérieur est en carbone, tandis que l'intérieur est en EVA léger.

- Je pense que c'est amusant qu'Axion prouve que cela ne doit pas être compliqué que cela et qu'il ne doit pas être très coûteux de tester padel pour la première fois, pense un testeur.

C'est apprécié, surtout si vous êtes un omnivore qui a déjà investi dans différents sports d'entraînement. Og så behøver du ikke at bruge mere end 100 euro på en badmintonracket, en floorballklub eller fodboldsko. Vous voulez un bon modèle, mais abordable et avec lequel vous pouvez jouer de temps en temps lorsque l'envie se fait sentir.

- Une autre raquette élégante, j'aime ça! C'est parfait pour moi qui veux parier sur le sport en secret, sans faire trop d'histoires.

ACHETEZ ICI : Chaussures de padel, balles de p adel et raquettes de p adel

LIRE LA SUITE : Apprenez les bases les plus importantes de la padel