Testpanelen: Här är vinterns bästa skidhandskar! Image

Testpanelet: Her er vinterens bedste skidhandskar!

Skidor och stavar kan du hyra på plats, men skidhandskarna blir svårare. For at lette din shopping har Sportamores testpanel susat ned for backen i sæsonens bedste modeller. Så tyckte testpanelen om skidhandskarna från Helly Hansen, Peak Performance, Wear Colour, Bula och Kombi.

Når du køber nye skindhandsker, er det meget vigtigt, at de føles skæve og sidder med bh på, men det er også vigtigt, at de giver bh bevægelsesfrihed, har grå hår og holder tøjet stramt. Her er testpanelets favoritter til dam og herr, finder du dine nye skihåndskar her?

Swift HT Handske, Helly Hansen

Helly Hansen Swift Glove

Model: Swift HT Glove

Mærke: HellyHansen

Størrelse: De her skidhandsker er til det større holdet, men i princippet true to size. Du kan købe den størrelse, som du plejer at have.

Passar dig som... har ett färgglatt eller mönstrat skidställ och som gärna matchar det med lite mer stilrena accessoarer. Sæt dem på dine goggles, og du er hjemme!

Detaljer: Ved handlederna finns kardborrespännen så att du kan dra åt. På den måde kan du hverken få sne eller blive træt af det, hvilket er godt. Ved handlederna findes även ett litet spänne som gör att du kan sätta ihop handskarna när du inte använder dem, så slipper de komma bort! Ved handflatorna er de förstärkta för bättre grepp och slitstyrka.

Sammanfattning: Det her er en klassisk, robust skidhandskar, som passer i alt fra nogle minusgrader til en rejäl vargavinter. De er fremstillet i et slidstærkt materiale, der giver vand mere end godt. Derudover er de fodret med et smukt syntetisk materiale, som holder frusna fingrar varma.

UniteMitten, Peak Performance

Peak Performance unite mitten

Model: Unite Mitten

Märke: Peak Performance

Størrelse: I stort set true to size og med en normal pasform. Køb den størrelse, som du plejer at have, hvis du ikke foretrækker lidt ekstra spilrum inde i skidhandsken.

Passar dig som. .. er en ordentlig finsmakare. Det her er et rigtig godt køb med fine, genanvendelige materialer, høj komfort og gode, vandafvisende egenskaber.

Detaljer: Forstärkning på insidan av händerna med bra grepp för stavarna. Ved handlederna finns en resår som ger tights och optimal passform. Vid handleden finns även en dragkedja, för att du ska kunna öppna upp eller stänga till efter vad du behöver just där och då.

Sammanfattning: Også det her er et par klassiske skidhandskar, men i tumvantemodell. På indersiden er der et mystisk syntetisk materiale, som både er smukt og varmt. Ydermaterialet er slidstærkt, vandafvisende og fremstillet af genvundet materiale. Testpanelet deler også ud af ekstrapoäng for hvor rørliga de er, hvilket ofte er en af fordelene med skidhandskar i den her model.

Unite Glove, Peak Performance

Peak Performance Unite Glove

Model: UniteGlove

Märke: Peak Performance

Størrelse: Størrelsesægte og normal pasform. Køb din almindelige størrelse i handskar.

Passar dig som... föll för föregående modell från Peak Performance, men som trivs bättre i skidhandskar med fingrar.

Detaljer: Forstärkningar på insidan av handskarna, vilket ger ett helt överlägset bra grepp om skidstavarna. I övrigt toppen med dragkedjan och resåren vid handlederna, som ger en skräddarsydd passform.

Sammanfattning: Det her er på alle måder og vis en bra skidhandske og det enda som testpanelen har att anmärka på är att designen möjligen är aningen tråkig. De matchas bäst tillsammans med ett färgglatt skidställ! En anden meget god egenskab ved de her skidhandskarna er, at de er meget rørlige. Testpanelet konstaterer direkte, at det ikke føles stelt, når du forsøger greppa stavarna.

Bær luffe, bær farve

Wear mitten, wear colour

Model: Wear Mitten

Märke: Wear Colour

Størrelse: De her skidhandsker er store i størrelsen og har desuden en løs pasform. Hvis det værste, du ved, er overdrevet meget materiale, så anbefaler vi at gå ned i en hel størrelse.

Passar dig som... har købt et enfärgat skidställ och vill toppa din look med accessoarer som bryter mönstret. De her skidhandskarna finns att få i två snygga mönster.

Detaljer: Ved handlederna finns ett spänne så att du ska kunna dra åt för bästa passform. På så vis kan ingen snö leta sig in om du skulle råka stå på näsan i offpisten. På indersiden er der små partier i silikone, som giver et super greb!

Sammanfattning: Først og fremmest er de her skidhandskarna fra Wear Colour väldigt prisvärda. De er pæne og bryder pænt mod det i övrigt ganska nedtonade sortimentet. Udover at det berömmer testpanelen dem även för hur varma de är, trots ett relativt tunt material. På indersiden er der et lille syntettyg, som føles rart mod hænderne. Det eneste minus er, at innerfodret slutter ved handlederna og ikke følger med hele vejen op. Trods det er det muligt, at skidhandskarna er så lange, at de overlapper jackan med god marginal, så du kan stänga om handlederna.

Basic, Kombi

kombi the basic

Model: The Basic

Märke: Kombi

Størrelse: De her skidhandskarna är aningen små i storleken, vilket gör att du kan vilja gå upp en storlek om du velar mellan två.

Passar dig som... købt ett enfärgat skidställ som du vill pigga upp med accessoarerna. Bourgogne, eller vinrødt som det hedder på ren svensk, er en af vinterns lækreste farver!

Detaljer: Bra valmöjligheter när det gäller passform. Vid handleden finns ett kardborrespänne som gör att du kan dra åt, och högre upp på armen finns även en dragsko, så att du ska kunna stänga till ordentligt om handen. Håndflatorerne er forstærket med et slidstærkt materiale. Stort plus også for at de er helt vandtætte!

Sammanfattning: Udover at de her håndskinner er både pæne og trendy, så er de også meget varma. På indersiden er der en lækker fleece, som virkelig gør meget for at bevare værdierne, selv om skidhandsken i sig selv ikke er særlig tyk i materialet. Testpanelen vill även uppmärksamma oss på hur bra rörlighet du får, i och med att materialet är så mjukt också på skidhandskens utsida. I øvrigt er det også uppskattat at det går at dra åt vid handleden på två ställen - ska du lyckas med konstformen att få in snö här innanför behöver du tumla runt ordentligt.

North Handsker, Bula

Bula North Glove

Model: North Handsker

Mærke: Bula

Størrelse: De her skidhandsker er true to size. Känn dig trygg med att köpa den storlek som du brukar ha.

Passar dig som... vill ha något enkelt, men inte enfärgat. De her skidhandskarna gör sig bra både till färgglada och mer nedtonade skidjackor!

Detaljer: To resårer samt et kardborrespänne som reglerar passform vid handleden. Skidhandskarna har även förböjda fingrar, vilket bidrar till att det inte känns stelt när du greppar skidstaven.

Sammanfattning: En af de bedste sager med de her skidhandskarna är hur skönt de sitter vi handleden. Tack vare de två resårerna kramar de mjukt, utan att du behöver dra åt för kung och fosterland. For dig med smala handleder findes trods det et kardborrespänne så at du kan tights till om det behövs. Passformen är verkligen på topp, men det är däremot inte det som är mest utmärkande för de här skidhandskarna. Ved tummen findes en gummiskrapa fastsydd, så at du ska kunna torka av dina goggles av den händelse att snö stänkt upp.

LÄS MER: Guide! Find den rigtige skidjacka til dig

SHOPPA HÄR: Alle vores skidhandskar

SHOPPAHÄR: Hele vores udbud til alpin skidåkning