New in: Squatsäkra tights från Blacc Image

Ny i: Squatsäkra tights fra Blacc

Äntligen! Det skal ikke være en hel videnskab at finde prisværdige tights, som ikke er gennemskinliga. Varmt velkommen siger vi til nye træningskollektioner fra Blacc.

Alle har vi vel nogen gang gennemlevet den ubehagelige oplevelse af at gå på gym i nye tights, som først i det stærke lys før speglarna blir alldeles genomskinliga. Har du været med om en sådan troschock, ved du også, hvor svært det kan være at finde tights, der holder måttet.

- Det vigtigste ved alt i den nye kollektion er, at alle plaggene er "squat proof". Med andre ord kommer man ikke til at se dine trosor gennem tightsen, hur djupa knäböj du än gör! fortæller Erika Adolfsson, produktexpert på Blacc.

SHOPPA NU: Træningsklæder fra Blacc

Træningsklæderne fra Blacc sælges siden fem år tilbage eksklusivt på Sportamore. Det er med den erfarenhed i ryggen som de nu lancerer kollektionen Fitness.

- Blacc Fitness henvender sig til gymnaster. Det er en pæn og funktionel plade, som er designet til at ramme de former, som du arbejder hårdt for i fitnesscentret. Band annat våra scrunch tights, som är sydda med en rynkeffekt mellan skinkorna, framhäver rumpan väldigt fint, säger Erika Adolfsson och fortsätter:

- Men kollektionen består først og fremmest af seamlessplagg, som du matcher sammen til et outfit. Alle seamlessplagg er strækbare og tynde i kvaliteten, samtidig med at du oplever, at de sidder godt og holder.

blaccDet er tightsen, der er den største i Blaccs nye kollektion, men du må ikke matche den med tilhørende top! Her er Fitness Seamless Racerback Bra og Fitness Seamless Tights 7/8.

Østens trender

Overlag er matchende tights og top noget som förväntas vara hett på gymmen i höst.

- Det har allerede været trendigt et tag, men matchande set holder definitivt i sig. Ud over det ser vi meget melange i forskellige farver og også camomönster. Camo virker aldrig gå ur tiden!

Selvklart finder du også disse trendiga inslag i Blaccs egna kollektion.

- Vores camo-sæt med langärmad crop top og matchende tights er perfekt, når höstsäsongen starter på gymmet. Camomönstret kommer i både grønt og svartgrått.

Så skal du træne i Blaccs tights

Selv om de nye plaggen retter sig mod gymtjejer gør de sig bra også ved andre aktiviteter.

- Fitnesskollektionen passer de fleste træningsformer, lugn pilates, tuff HIIT, svettig crossfit eller hvorfor ikke unna sig att känna sig lite extra snygg på hemmaträningen?

Kollektionens anvendelsesområder er ikke heller begrænset til kun træning.

- Strømpebukser er desuden så pæne, at de er perfekte til et sporty hverdagslook. Eller er det bare mig, der glider rundt i hele foråret?

Favoritter i kollektionen

blaccHer er produktekspertens personlige favorit!

Når det kommer til at vælge kun en plade til at slå et ekstra slag for, får Erika Adolfsson problemer.

- Det er svært at vælge en, for alle de slagger, der er i kollektionerne, er meget søde at matche med hinanden. Jeg vil hellere sige, at jeg har et favoritlook, end en enkelt plagg. Det er vores FitnessSeamless Mesh Bra sammen med Fitness Seamless Mesh Tightsi farven rosamelange. Wow, siger jeg bare!

SHOPPA HÄR: Alle træningskläder på Sportamore

LÄS MER: Experten tipsar! Tænk på det her, når du køber ny sport-bh