Tightsen med hög midja som är bäst i test Image

Tightsen med høj midja som er bedst i test

Hög midja är superskönt att träna i - och det snyggaste du kan ha till ett kort linne. Vi har taget reda på vilka tights med hög midja som är bäst i test!

Behøver du lidt ny træningsmotivation? Nye træningskläder är enklaste sättet! Vi bad vores indkøbere på Sportamore plukke ud vores fem bedste træningstights med høj midja. Men hvilken model er egentlig bedst? Vi lod en testpanel på fem kvinder i forskellige storlekar ta reda på svaret! Her er hvad de kom frem til.

(Alle tights i testen er true to size, så vælg din almindelige størrelse)

Test af: Sculpture Hight Waist, Casall

casall

SculptureHigh Waist, Cas all
Ordinarie pris:
999 kroner.
Resultat: Snygga, varma och lyxiga.
Testpanelet siger:

De her tightsen koster en slant, men du mærker direkte når du holder i dem at de er teknisk avancerede og funktionella. Casall-tightsen er lavet i et materiale, som føles lidt halt og som giver let kompression.

- Det er umuligt at opskatte designet. De føles luksuriøse med deres fine sømme, og de danner kroppen på en smickrande måde. Farven er perfekt, helt sort uden at trosorna syns igenom. Jeg fik komplimanger til dem hver gang jeg brugte dem, siger en af testpersonerne.

Alla i testpanelen tyckte att de satt skönt på kroppen och de skavde ingenstans. De gav heller ingen cameltoe, hvilket er tacksamt. Midjan är ganska stor på tightsen, så har du väldigt timglasformad kropp, med stor rumpa och liten midja, så kan midjan glappa lite och åka ner när du tränar.

Ett minus med tightsen är att de är varma att träna i. De kapslar in fukt och värme, inte minst vid midjan.

- Jeg synes, de her er perfekte til et træningspas, da du vil se rigtig pæn ud. Hvis du derimod kørte det hurtigste pas i ugen, ville jeg vælge et par svaler. Med det sagt skulle jeg rekommendera dem till en vän utan tvekan, säger en annan testare.

HÄR hittar du Casall-tightsen.

Test af: Bluebell, Blacc

Blacc

Bluebell, Bl
acc
Ordinarie pris: 399 kroner.
Resultat: Färgglada, rumpformande och prisvärda.
Testpanelet siger:

Det her er ikke tightsen med den højeste midjan du nogensinde har prøvet og er du på jagt efter et par tights med korsettliknande passform er ikke denne model du skal vælge. Men er du på jagt efter et par tights med en midja, der holder alt fra navlen og nedåt på pladsen og giver ekstra støtte, så skal du kika nærmere på disse!

- Skön bred resår i midjan, som gör att tightsen sitter på plats extra bra. Det kändes skönt att inte behöva dra upp dem efter varje litet hopp jag gjorde, som det kan vara med vissa tights, säger en av testarna.

Tightsen er lavet i et smalt stof og glider let på kroppen. Strømpebukserne er meget strækbare og tætte, men har du meget træningsstøv under dem, kan de synke ved visse bevægelser.

- De transporterar bort fukt på ett bra sätt, jag känner mig inte tung av svett om benen. Mönstret är fint, jag blir glad av titta ner på mina ben när jag tränar. Men det jeg bliver gladast av, och nu blir det ytligt, är att titta på min baksida i spegeln, säger en av testarna, som hyllar att tightsen har en V-formad kil ovanför rumpan. Den ser måske ikke så godt ud i verden, men når du har tightsen på, troller du den frem i en rigtig Instagram-vänlig bak!

- Den her effekt gælder alle typer af rumpor, fra platta till fylliga! Hurra for tights som smickrar, säger samma testare.

Tightsen når 4,7 i betyg, och det som testpanelen saknar för full pott är att resåren kan korva sig lite under vissa övningar och att det inte finns en liten ficka att lägga nyckeln i.

- Ud over de små detaljer kan jeg anbefale disse farvepraktisk tights til alle, der vil have et par sköna, funktionella och smickrande tights! Bonus for at de også har en god pris!

HÄR hittar du Blacc-tightsen.

Test af: Fold Wedge, Eivy

Eivy

Fold Wedge, E
ivy
Ordinarie pris: 599 kroner.
Resultat: Behagliga, genomarbetade och svala.
Testpanelet siger:

Et par pæne strømpebukser med en meget høj og behagelig midja. Tyget føles skønt mod kroppen og er dækkende, hvilket føles vigtigt for et par tights.

- De har en god andningsförmåga og får godkänt även på fukttransport. Under min træningspas blev jeg ret varm, også om benene, men samtidig ikke blødt og når passet vel var over blev jeg hurtigt sval igen. Derfor kender jeg mig tilfreds med tyget, siger en testperson.

Også designen og passformen tyckte testpanelen om. Eivy-tightsen er roligere end standarden for sorte tights.

- Designet føles anderledes og flot! Yttersidornas svartvita design gör också att benen får en snygg form - det som liknar revärer skapar en smalare upplevelse av benen. Jeg tænkte, at teksten skulle blive uddraget og tappet i sin form, men det gjorde den ikke, siger en anden i testpanelet.

Höga midjan då? Jo, den ger bra stöd, och det går också att vika ned midjekanten.

- Tightsen overlag känns genomarbetade med bra funktionella detaljer - så som fickan bak för nyckeln, det dubbla tyget i midjan samt den enkla och snygga designen. Jeg skulle rekommendera tightsen och fick även positiva kommentarer från flera av mina kollegor när vi tränade ihop, säger en testperson.

HÄR hittar du Eivy-tightsen.

Test af: Heather, Blacc

Blacc

Heather, Bl acc
Ordinarie pris:
299 kronor.
Resultat: Billiga, ventilerade och löpningsanpassade
Testpanelet siger:

De her tightsen er høje og passer väldigt bra til löpning. Blacc-tighsen Heather har nemlig en dragsko i midjan, som gør at tightsen sidder oppe på et bra sätt när du rör på dig och springer.

- Det, der stikker ud på tightsen, er det fine mønster. De sorte mesh-detaljer ved knævecken giver det lille ekstra på udseendet samt bh-ventilation. Jeg kan virkelig lide den brede midterdel, som giver superfin figur uden at sidde for stramt ved maven, siger en af testpersonerne.

At stramme på tightsen er ikke bare pænt - det er også funktionelt.

- Det er også godt, at du ikke bare tackler de store meshdetaljer bagtil, men også har en god fugttransport, så du holder dig relativt tør under dit træningspas. Tyget på disse tights känns ganska tunt men de är trots det inte genomskinliga, vilket är skönt, säger en annan testare.

Passformen på tightsen uppskattar alla i testpanelen.

- Tightsen sidder som smæk og er sköna att bära. Jeg føler mig pæn i dem, de er skæve og de koster næsten ingenting. De er meget prisværdige, og jeg ville let kunne anbefale disse til en kompis, der vil have et par sköna allround-tights til gymmet eller løprundan.

HÄR hittar du Blacc-tightsen.

Test af: Shape Curved Long Tight, Röhnisch

Röhnisch

Shape Curved Long T
ight, Röhnisch
Ordinarie pris:
1 295 kroner.
Resultat: Dyra, formgivande och komprimerande.
Testpanelet siger:

Trænes der så meget, som du havde tænkt dig på sidstone? I de her tightsen kommer ingen märka det.

- Det her er tights for dig som vill framhäva rumpan och få en smal midja. De fikserer timglasformen helt enkelt! Jeg syntes, at den høje midjan gav et skønt støtte ved styrketræning, men de känns lite varma för gymmet. De passer perfekt til udendørs træning derimod, da de sidder oppe på superbra og kompressionsmaterialet holder alt på plads, siger en af testene og får medhold af en anden:

- Sömmarnas placering og farveblok bidrager til at rumpan framhävs og man får et mini-rumplyft. Midjan sidder supertight, smalaste i midjan af alla testade modeller. Den holder i magen som en par shapingtrosor, havde næsten velat ha dessa under nyårsklänningen!

Strømpebukserne har meget pæne detaljer og føles meget gennemarbejdede og påkostede. Men så er de også dyrast af alle i testet, så det forventer man sig. De har en ficka med dragkedja vilket alltid är ett plus! I flatlocksömmarna mellan färgblocken sitter ett reflexband - smart, funktionellt och snyggt!

- Jeg synes, at farvekombinationen mørkrød og rosa er supersnygg, og man føler sig virkelig trendig i tightsen. De er ikke gennemskinliga men man känner ändå att man vill ha diskreta underkläder då konturen på troskanten syns väl, säger en av testarna.

- Når du pakker tightsen op, ser de supersmå ud i midjan, men de går på, haha! Jeg skulle rekommendera dessa tights till löparen som inte är rädd för att folk vrider på huvudet när man springer förbi.

HÄR hittar du Röhnisch-tightsen.

LÄS MER: Stortest af varma vintertights