Tightstips: Lux från Reebok Image

Tightstips: Lux fra Reebok

Vil du have nye strømpebukser? Vores tip er at shoppe i Lux fra Reebok. Du kommer ikke til at blive glad!

I skrivande stund har vi på Sportamore over 1 000 modeller af tights i lager. Vi forstår, at det da kan være svært at finde ret. Er du ude efter De Perfekta Træningstightsen er det et godt tip til at spana i storsælgende Lux-familjen fra Reebok. De kom förra året och har blivit en succé över hela världen. Lux er en serie tights i forskellige materialeblandinger og varianter, men som altid sidder perfekt på kroppen.

- Det, der kendetegner Lux-tightsen, er den relativt høje midjan og de ergonomiske sømme. Passformen er perfekt, siger Maria Bergehamn, produktekspert på Reebok.

Når det gælder Lux, skal du først vælge, om du vil have normal eller ekstra høj midja. Også den almindelige højde på midjan går til navlen, men høj når endnu højere. Lige nu er det en meget stor efterspørgsel på strømpebukser med høj midja.

- Trendmæssigt går vi mere og mere fra den lave midjan, men også fra regular til high. En høj midja er snygg, skön och när du sträcker på armarna så visar du inte magen. Hög midja är ingen fluga som kommer att försvinna, utan en tredjedel av alla träningstights som säljs har hög midja eftersom det är så många som tycker om det.

Når du vælger midjehøjde, skal du vælge materialeblanding. Rent generelt kan man sige, at de med polyester i har en overflade, som er glansig, len og glat.

- På polyester kan man også printe, så de har ofte rolige mønstre i mange farver. Känslan er meget elastisk og blød i tightsen.

Det andet alternativ til polyamid, som er af samme stof som nylon, er tights med en let, mat overflade, som føles noget mere strækbar. De kan man ikke printe på, så de er oftest en- eller tofarvede, alternativt blokfarvede.

- Det tyget känns lite matigare och tyget vill liksom dra ihop sig i stället för att stretcha ut, så det sitter som ett andra skinn.

Lux er til alle former for træning, men du kan selvfølgelig også bruge dem til yoga og løb. Tænk bare på, at polystertightsen er så mjuka, at du kan behöva välja modellen med hög midja om du vill kunna springa utan risk för att de halkar ner.

- De er et par rigtig bra bastights. Til foråret kommer tightsen i alle storlekar fra XXS til XXL. Eftersom det er så stor en succes, så synes Reebok nu, at det er vigtigt at gøre dem tilgængelige for alle uanset størrelse.

CrossFit-stjernen Camilla Salomonsson Hellman træner gerne i Lux-tights - hvilke er dine favoritter?

reebokBoldtight Oilslick har en glat overflade og trendigt mønster, Reebok, rekommenderat pris 549 kronor.

reebokHvis du vil have et par mjuka bastights med hög midja är Lux High Rise Tight ditt bästa val, Reebok, rekommenderat pris 549 kronor.

Reebok luxLux Tight Stratified er lavet i et lidt mere bastant stof, som virkelig krammer åt musklerna, Reebok, rekommenderat pris 599 kronor.

Her kan du se Lux-tightsen i aktion!


SHOPPA HÄR: Se vores udbud fra Reebok

LÄS MER: Video: Den ultimative kompistræning