Till henne: Fynda kläder och skor på vår sommarrea Image

Til hende: Fynda kläder och skor på vår sommarrea

Her har vi samlet nogle af vores bedste klip for dam på vores store REA! Löparskor, sandaler, tights och mer.

Sommarrean er i full gång och vi har samlat lite godbitar för henne.

TIPS! Gå direkte til SOMMARREAN

Cork sandal.jpgDet er sommer, og så kræver det et par flotte sandaler at matche til solkyssta ben. Spana in de här nyheterna från Cruz.

Under Armour sport-bh.jpgEn af vores mest populære sportsbukser er den her klassikern fra Under Armour, som får høj karakter af alle kvinder, der træner i den.

Tights Blacc.jpgMan kan aldrig få for mange strømpebukser. Er du en af dem, der foretrækker stilrent sort, men alligevel vil have noget ekstra, kan du kigge på de her fra Blacc, som har mönstrade detaljer ved bensluten.

Peak Performance jackaHvis der findes en jacka, som alle burde have i deres garderobeskab, er det den tunna dunjackan. Peak Performance er grymma på jackor och den här modellen är en favorit. Selv om du behøver at spare den i garderoben, indtil efteråret er her, kommer du ikke til at ånde dig!

Löparskor Adidas.jpgDet her er en variant af populære UltraBoost fra Adidas. Ovandelen er ventilerende, så du kan springe, når det er varmt ude, uden at svettas sönder. Desuden er komforten som vanligt på toppen!

Sneakers Fila.jpgChunky sneakers fortsætter med at dominere. Med det her par fra Fila får du fuld potte i stilpoäng.

Träningsjacka Nike.jpgSnygg og praktisk vindjakke fra Nike som passer til promenader og løprundor når sommertemperaturen falder. Du kan også pakke hele jackan ned i en indbygget magväska som gömmer sig i fickan framtill. Hvordan bra?

Tröja Peak Performance.jpgEn snygg, stilren swearshirt från Peak Performance som passar lika bra till kjol, jeansshorts som de tillhörande mjukisbyxorna.

Löparshorts Blacc.jpgDe her tighta löparshortsen från Blacc matchas snyggt till ett par löparskor i löpspåret som till vardagsstilen kombinerat med en hoodie som är loose fit.

Padelracket Babolat.jpgHar du også fastnat for Padel, eller vil du teste på? Her er en perfekt nybörjarracket fra Babolat.

Shorts Noun.jpgUanset om du skal glide rundt hjemme, hænge i parken eller gå en promenad bliver du dobbelt så bekväm om du gör det i ett par mjukisshorts. Spana in de här från Noun.

Vandringssko Salomon.jpgSommerens måske bedste eventyr er vandring, alt fra dagsetapper til all in-hajk i flera veckor. Uanset hvad behøver du et par gode vandringskor på fødderne - som de her fra Salomon med en membran af Gore-Tex.

SHOPPA HÄR: Alt på vores SOMMARREA

LÄS MER: Hvorfor bliver jeg ikke hurtigere trods at jeg springer?