Topp 5 bästa outdoorkläderna från Peak Performance Image

Topp 5 bedste outdoorkläderna från Peak Performance

Vælg Peak Performance når du vil være aktiv udendørs, uanset om du skal vandra, klättra eller bare vil rocka outdoor-looken på stan. Her er plaggen, du ikke vil savne.

Peak Performance brandade sig från början som ett skidmärke och har sedan dess levererat både funktionella och snygga kläder i backen. Samme energi som de lagde på det alpina vil de nu ge inom outdoor-kategorin.

SHOPPA HÄR: Alt inden for outdoor

Hvorfor skal jeg vælge outdoor-plagg fra Peak Performance?

- Uden at skryde er vi et af de netop nu mest interessante outdoormærker. Vores store fokus er funktion, og vi lægger meget tid på at analysere anvendelsesområder for vores plagg og anvendelsesarmaturer hos vores målgruppe. Vi tager udgangspunkt i vores brugere og kunder, hvilket gør, at vi kan tilbyde mere skräddarsydda og användarcentrerade plagg, siger Erik Stensson, designer på Peak Performance.

- Stil og udtryk er vigtigt for os. Derfor tilbyder vi vores kunder at skræddersy deres egne outfits ved at skabe plagg i en hel kollektion, så de kan kombinere tøj, som de ønsker. Et eksempel er farverne i vores kollektioner. Den her sæson har vi jobat med grønt og orange på vores toppstilar, vilket sedan går igenom kollektionerna som en röd tråd i olika utföranden. Du behøver ikke købe et helt regnställ uden kan matcha jackan med et par shorts eller softshellbyxor.

Hvor meget spiller stil og design ind?

- Väldigt mycket. Stil og design er meget centralt i hele skabelsesprocessen. Vi tror, at man kan prestera bättre om man känner sig snygg och bekväm. Vi har meget selvfortroende - vi ser hvad konkurrenter gør og vil gøre det pænere og bedre. Det er sjovt at arbejde sådan!

Hvordan er Peak Performance outdoor-plagg i størrelse?

- Ganska teknisk grundpassform, normal. Det adskiller sig lidt mellem forskellige typer af plagg. Vi arbejder meget med passform og du kan enkelt gå op i en størrelse men alligevel beholde funktionen med plagget, om du ønsker.

SHOPPA HÄR: Dunjackor fra Peak Performance

5 Peak Performance-plagg du ikke vil savne:

1. Skaljacka: Daybreak jakke

Peak Performance daybreak jacketDaybreak-jakken findes i sort og grøn/orange til herrer samt i grøn/orange, sort og rosa/blåt til damer.

For hvem? Alle som leder efter en aktiv skaljakke som er smidig at pakke og som har god andningsförmåga.

Hvornår kan jeg få den? Fra tidlig vår til sen höst, skaljackor generellt ger ingen värme utan skyddar mot element. Med en linerjacka under vår och höst, eller som den är på sommaren.

Anvendelsesområde? Brett användningsområde, men den trivs bäst i lägre intensiteter.

Fordelarna? Mångsidigheten, bra andningsförmåga, du kan lätt packa ned den i en väska, den har en lång säsong samt är försedd med extra mesh i fickorna för ökad ventilation. Det er en skaljakke i tovejsstretch og genvundet polyester, hvilket gør, at den holder i mange sæsoner fremad.

Matcha med? Når det er dårligt vejr - Daybreaker pant. Eller Light softshell pant til en stretchig byxa, der passer til alle aktiviteter. Den her jackan er altid bra at ha i väskan oavsett aktivitet.

2. Dunjakke: Helium-gletsjerhætte

Peak Performance Helium Glacier HoodDen nye dunjakke Helium glacier hood findes i blått og sort til herrer samt i sort og turkost til damer.

For hvem? Riktigt bra dunliner som är en grundpelare i alla garderober. Den her version af den klassiske Helium Hood Jacket har et design, der gør den endnu bedre i bymiljøet.

Hvornår kan jeg få den? Året om.

Anvendelsesområder? Til lågintensiva aktiviteter, och den är lätt att ta av om du blir svettig. Du kan have med den i väskan upp på berget och ha på den på vägen ned.

Fordelarna? En ultimat liner har som varmeisolerende evne i form af dun og kan enkelt packas ned i en väska. Ekstra plus for at jackan har förlängda handledspaneler för bra ventilation och säker temperaturreglering.

Matcha med? Tack vare den goda passformen funkar jackan lika bra under skalet på fjället som under en rock på tunnelbanan.

3. Mellemlager: Chill light-hætte

Peak Performance Chill light hoodDet utimata mellemlagret Chill light hood findes i en rad kulörer. Hvad siger blåt, grønt, sort eller rosa til damer samt blåt, sort og orange til herrer?

For hvem? Ett go-to mellanlager med god värmeförmåga, insida i fleece och stretch för ökad rörlighet.

Hvornår skal jeg have den? Så fort det er for koldt til at bare gå i t-shirt. Det er lige så godt til aftener i stugan som dage på fjället. Det klæbrige materiale gør, at du kan holde varmen tæt på kroppen.

Anvendelsesområder? Mange, men alt fra en søndagsmorgen på soffan til lange dage på fjeldet. Specielt hvis du er bange for dig selv.

Fordelarna? Materialet. Det er der, vi lægger et hårdt arbejde for at finde ret. Men bare genvundet polyester og elastan giver perfekt balance mellem varme, komfort og fuld bevægelighed ved høj intensitet. En god kompis at have med sig til alt.

Matcha med? Alt fra shorts på sommeren til et hel outfit med skaljacka og underställ på vårvandringen.

4. Byxor: Let softshell-skælbuks

Scale pants peak performanceSnygga vandringsbyxor? Ja tack! Spana i Light softshell scale pant for dam i grönt, rosa eller svart. På herrsidan har vi Light softshell pant i svart.

For hvem? Softshellbukser findes i to versioner, dels den klassiske model med blandt andet lynlåsfickor og ventilation i sidsömmen. Den byxan passer til de mere tekniske eventyr. Light softshell scale pant (som er på billedet ovenfor) er en mere afskalad variant, som vejer lidt, er enkel at pakke ned og meget fleksibel.

Hvornår skal jeg have dem? De her byxorna trivs bäst i plusgrader, och har fokus på rörlighet och andningsförmåga. Plocka fram den i takt med att vårsolen gör entré och ha byxorna långt in på hösten.

Alle aktiviteter? Det tunede og strækbare materiale i softshellen har en høj åndbarhed og er vandafvisende, hvilket gør, at byxorna passer til alle udendørsaktiviteter, lige fra vandring i lugna stråk til tekniske bergsmiljöer.

Fordelarna? Den tekniske pasform med høj stretch i materialet og et komfortabelt midterparti. Hvis du efter et stykke tid vil have en byxor til aktiviteter, hvor du ikke vil føle dig begrænset i din plagg, har du fået ret!

Matcha med? Samtlige plagg i Peak Performance outdoor-kollektion!

5. Keps: Letvægts kasket

Peak Performance Lightweight capAlla behöver en tunn keps i sin outdoor-garderob - och unisexkepsen Lightweight cap är helt klart rätt val.

For hvem? En let og fin keps til aktiviteter i høj intensitet. Eller til alle dem, der vil have et hurtigt og sporty look.

Hvornår skal jeg have den? Under de varme dage, når du vil beskytte dig mod solen. Det er intet varmende plagg, så til en kylig vår- og høstvandring bør du vælge noget andet.

Anvendelsesområder? Alle typer løb, så som landsvejsløb og trail, samt vandring under sommeren, når du behøver beskyttelse mod solen.

Fordelarna? Snabbtorkande material och lätt vikt.

Matcha med? Funkar bäst ihop med en träningsoutfit och lättare outdoorplagg. Jeg kan let se den her kepsen ihop med ett par tights och Daybreaker jacket - en riktigt cool outfit.

SHOPPA HÄR: Damjakker fra Peak Performance

SHOPPA HÄR: Herrjackor fra Peak Performance

LÄS MER: Hvordan skal en skaljakke sidde?