Topp 5: Våra allra bästa träningstights Image

Topp 5: Vores allerbedste træningstights

Her finder du årets bedste tights til fitness og løb. Vores testpanel har testet modeller fra Nike, Adidas, Better Bodies og Casall.

Löpning, gymträning eller HIIT-pass. Uanset hvad du skal træne i dine nye tights er en sag sikker - de behøver præstera på toppen for at du også skal kunne gøre det. Men hvilke træningstights er bedst? Her har vi listet vores lige nu hotteste træningstights med høj midja, løpartights og tights med camo-mønster!

Test af: Air 7/8 Hr Tights, Nike

Nike tights

Märke: Nike

Model: Air 7/8 Hr Tight

Sammanfattning:

Det her er et par meget smukke tights til løb. Materialet føles påkostet og eksklusivt, siger testpanelet. Den største fordel er, at strømpebukserne holder en skøn og sval temperatur gennem hele løprundan, selvom det er plusgrader og strålende sol.

- Jeg synes, at de her tightsen er hellånga, trots att det står att de har en 7/8-delslängd. For dig som er kortere kan de blive lidt for lange, siger en testare.

I øvrigt sidder de derimod som en drøm på kroppen. Tightsen har stor fleksibilitet med meget stretch i materialet, hvilket gør, at du kan tage dit løbeskridt bagud. Midjan er en anden fordel, som testpanelet fremhæver som ekstra positiv, da det skøre midjebånd holder tightsen på plads, uden at klæbe til den.

- Det kan være værd at nævne, at de er lidt store i størrelse, så ligger du mellem en M og en L skulle jeg rekommendera dig at vælge M.

Sist men inte minst får de här löpartightsen pluspoäng för fickan i svanken. Där får du plats med en mobiltelefon, som skyddas mot svett tack vare att fickan är fodrad.

Test af: Adidas D2M 3 Stripes Longtight

adidas d2m tights

Märke: Adidas

Model: D2M HR L 3S

Sammanfattning:

Adidas tights er ekstremt snygga, de tre ränder är en klassiker i träningsvärlden och du kommer kunna använda de här tightsen tills de är totalt utslita. Og nej, de bliver aldrig omoderna heller! Tightsen upplevs som väldigt stora i storlek, så gå gärna ned en storlek.

- Verkligen supersköna tights! Passformen er stram, og midjan er ret lav. Den slutter præcist under navlen. Materialet er meget komfortabelt, det er kompakt, men har alligevel god andningsförmåga, siger en af testpersonerne.

En sak att notera är att benen är ganska korta. Er du 1,70 så bliver benene en lidt kortere model, som brukar kallas 7/8. Er du derimod kortere, bliver den fuld.

- Alla vi i testpanelen gillar de här tightsen. Men hvis du vil have støtte til maven, når du for eksempel gør tunge benbøj, så er den her midjan for låg. For lågintensiv træning, promenader og dans er de derimod perfekte.

Test af: Casall Sculpture High Waist Tights

casall sculpture tights

Märke: Casall

Model: Sculpture High Waist Tights

Sammanfattning:

De her tightsen er overlägset dyrast, men også overlägset bedst. Casall Sculpture Tights gör verkligen skäl för sitt namn, benen ser mer tonade ut när du har dem på dig och de tightar till både lår och rumpa.

- Et par tights som har høj midja og er fremstillet i et squatsäkert, tunt materiale. De sidder så fint på kroppen. Ekstra plus for at den høje midjan er tunn, ikke supertjocka som på mange andre tights. Men alligevel så "holder den in" magen på et bekvämt sätt, säger en nöjd testare.

Uanset aktivitet, som löpning og crosstraining, känns tightsen lagom svala. De giver perfekt støtte og har en kvalitetskänsla utöver det vanliga.

- De prøver så meget at tightsen lämnar små ränder på sidorna av benen efter någon timmes användning. Derfor synes vi, at de er perfekte til hård træning, hvor du behøver høj kompression, men ingenting du vælger i stedet for mjukisbyxor en dag hjemme.

Grym kompression, fleksibilitet og fugttransport! Desuden får du de højeste karakterer for design!

Test af: Better Bodies Camo High Tights

better bodies tights

Märke: Better Bodies

Model: Camo High Tights

Sammanfattning:

Det absolut bedste ved de her tightsen er, at de er helt galet stretchiga og dermed også bekväma. Trods det kan testpanelet ikke stoppe med at tale om designet.

- Jeg elsker at de har et camo-tryk, men som ikke er så påtagligt. De er altså kaxiga, men på et ganska diskret sätt och det gillar jag, konstaterar en testare.

I övrigt har de här tightsen en felfri passform med en hög midja som är hur bekväm som helst. Värt att nämna är att de dessutom är 100 procent squatsäkra. Du kan med andre ord våga dig på riktigt djupa good mornings utan att riskera en nakenshock.

- De her tightsen fra Better Bodies blev hurtigt en favorit for mig. Jeg kan lide, at de findes i flere farver. Formodligen kommer jag klicka hem ett par till!

Test af: Vera Tights, Blacc

vera tights

Märke: Blacc

Model: Vera Tights

Sammanfattning:

Vera Tights fra Blacc er et par pæne strømpebukser, som sidder komfortabelt, men er det lidt stilrene holdet. De passer perfekt til dig, der er over medellængde, fordi benlængden er af det længere hold.

Testpanelen vill dela ut ett pluspoäng för midjebandet, som består av dubbla tyg. Det gør, at tightsen holdes på plads, trods intensive træningsformer.

- Midjan er meget høj, hvilket jeg elsker! Detaljerna framhäver även kroppen på ett grymt sätt, berättar en testare.

Udover midjehöjden er de bedste detaljerna designen och passformen. Vera Tights sidder virkelig præcist, så træningstights skal gøre, hvilket gør dem både pæne men også praktiske. Du kan sige hejdå til at behöva gå och dra upp dem mellan seten.

- Det eneste, jeg kan sige i negativ bemärkelse, er at de stramar lidt i knävecken kring meshpartierna, men det ger med sig efter ett tag.

Sist men inte minst bör nämnas att det knappast kan bli mer prisvärt än så här!

SHOPPA HÄR: Gå til hele vores sortiment af strømpebukser

LÄS MER: Her er Sportamores bedste sælgere!