Topparna som är bäst för yoga våren 2018 Image

Topparna som är bäst för yoga våren 2018

Hvis du leder efter træningstoppar som lämpar sig bättre för lugn yoga än svettig HIIT-träning är det här testet för dig. Testpanelet har evalueret vores yogafavoritter.

Højtydende funktionsmateriale kan naturligvis bruges til lugnare træning, men præcis som at svettiga aktiviteter blir som mest njutbara i kläder med bästa möjliga fukttransport blir även yoga som härligast med rätt typ av kläder.

Testpanelet har yogat i fem forskellige linned og toppar for at se, hvordan pass bra de passar for lågintensiv träning. Så her tyckte dem.

Psst! Vil du vide hvilke byxor, der passer bedst til yoga? Klik HÄR for at læse testpanelets evaluering af vores nyheder 2018.

Puma En Pointe CropSE_PUMA.jpg

Märke: Puma

Model: En Pointe Crop

Rekommenderat pris:

Färger: Sort og rosa

Omdöme: Säsongens snyggtopp för självsäkra.

Testpanelet siger:

En crop top som ligger i grænselandet mellem en sport-bh og en træningstopp. Materialet (polyester og elastan) gør, at den fungerer som en bh til let træning og til højintensiv pasform, men testpanelet synes alligevel, at den kommer til sin ret under eksempelvis pilates eller yoga, hvor du ikke laver kraftige bevægelser. Toppens främsta plus är utan tvekan designen.

- Det her er et træningsstop for dig, der tager mange træningsøvelser eller vil være lige så pæn, når du træner, som du er i dine almindelige tøj. Åtminstone om du ska använda den som en topp. Sjukt fint med de korslagte banden baktill! säger en testare.

Hvis du bærer den som en overdel, foretrækker du at dele testpanelet med et par rigtig høje strømpebukser, da det let føles for hårdt ellers.

- Afhængigt af hvad du foretrækker at træne i et tip til at matche toppen med et par høje strømpebukser, der sidder på plads. Det havde ikke gjort noget, at jeg kendte mig lidt usikker i outfiten under træningspasset, siger en pige i testpanelet.

Den her top kan bruges som en almindelig sport-bh, men så taber du lidt af poängen med plagget. Det er meningen, at den skal synas! Hvis du er komfortabel med at vise lidt mere hud, er det her både en skøn og supersnygg topp at køre yoga i.

- En perfekt topp at ta med sig på resan till varmare breddgrader eller till hot mojo, säger en av testarna.

En sag, der er værd at tænke på, er størrelsen. Den trækker til det mindre holdet over bysten og materialet er ikke overdrivet stretchigt. Du, som er lille med middelstor til stor byst, kan få svært ved at finde en størrelse, som føles helt rigtig, da den gør i S-L.

Under Armour Threadborne Swyft LSSE_UA.jpg

Märke: Under Armour

Model: Threadborne Swyft LS

Rekommenderat pris: 499 kronor

Färger: Svart och vitt

Omdöme: Mjuk och vid favorit för lugna pass.

Testpanelet siger:

Hvis du elsker lugna yogapass, kommer du förmodligen til at elske den her tröjan fra Under Armour, med sköna tumhål och långa ärmar.

- Det her er en træningsstrømpe, som er perfekt, når du vil have en plagg, der holder varmen, men alligevel andas på et bra sätt, eftersom den har luftpaneler over hele øvre del af ryggen, siger en testare.

Eftersom materialet er så teknisk avanceret, fungerer det også til svedig træning, så du får meget brug for pengene. Den gør sig også fremragende som et mellemlager på kalde vårpromenader.

- Tak, fordi det er så sjovt at være med alle typer sport undervejs. Den skaver ingenstans og har et tunt behageligt tyg som gør at det knappt känns att du har den på dig, siger en tjej i testpanelen.

Passformen er ganska vid i midjan, men inte över bysten. Det gør at tröjan kan sitta lite tokigt på dig med stor byst och liten midja.

- På grund af vidden i midjan så åker den upp om du exempelvis står i en nedåtgående hund, så då måste du stoppa ned tröjan i byxorna om du inte vill visa magen.

Har du derimod ikke en timglasformad overkropp så sidder den väldigt förlåtande och fint.

Casall Åben strukturSE_CASALL.jpg

Märke: Casall

Model: Open Structure

Rekommenderat pris: 599 kronor

Farger: Sort og rosa

Omdöme: Tight fit för dig som vill visa hud!

Testpanelet siger:

Et flot design i kombination med et smidigt, fulgt materiale gør Open Structure til en favorit for alle, der foretrækker en stram overdel til yoga.

- Racerback-designet gør, at du eksponerer en del hud, så den fungerer jättebra om du vil se lidt mere siluett i spegeln, siger en tjej i testpanelen.

Designet får stor tumme op gällande snygghetsfaktorn. Men ha i åtanke att en del av bysten liksom hela ryggen kommer att exponeras. I princippet kommer alle sportsgrene dermed til at synke. Å andra sidan är det ett ganska tjockt material, så en tränings-bh under är inte ett måste.

- Det, jeg ikke rigtig kan lide ved linnet, er at ramme hålen. Jeg som har ganska stor byst visar lite mer hud än vad jag föredrar, säger en testare.

Testpanelen tycker att den här toppen är super även för det lite svettigare passet. Hot mojo och bikramyoga gör du däremot helst i ett svalare linne på grund av det något tjockare tyget.

- Plus for at den ikke ser ud om en træningstopp, uden kan bruges også på stan under varmare årstider (med väl val BH under), säger en tjej i panelen.

Värt att nämna är att det sköna seamlesstyget är tillverkat i ett återvunnet material.

Craft Core sømløs tankSE_CRAFT.jpg

Märke: Craft

Model: Core Seamless Tank

Rekommenderat pris: 299 kronor

Findes i: Grått och rosa

Omdöme: Följsam klassiker utan besvikelser.

Testpanelet siger:

Et klassisk træningslinne i flot, sømløst design og mesh, som fungerer lige så godt på poweryoga som på et lækkert HIIT-pas.

- Da det er en linne, og altså ikke har nogle ermar, passer det til mere intensive former for yoga, hvor du arbejder op pulsen. For lugnare yogapass kan det bli lite kallt, säger en tjej i panelen.

Håldetaljerna upplevs som riktigt snygga och ger det här ganska basic linnet det lilla extra. Tyget er smidigt, strækbart og fleksibelt, og du kan uden problemer gå ned i forskellige positioner, uden at det skalver eller at linnet åker op.

- Da det er designet med brodryg giver det bra rörelseutrymme och sitter inte åt i ryggen när du använder axlar och armar. Passformen er flot, så længe du ikke har for brede højder, fordi linnet har et relativt skarpt design, siger en testare.

På det store hele er det her et sikkert valg, hvis du vil have en behagelig, ærmeløs top til næste yoga- eller træningspas. Størrelsesægte, skøn og uden konsoller. Desuden til en rigtig god pris.

Blacc StriveSE_BLACC.jpg

Märke: Blacc

Model: Strive

Rekommenderat pris: 199 kronor

Findes i: Grått

Omdöme: Sömlös basfavorit.

Testpanelet siger:

Vil du bare have en linne i træningsgarderoben, som fungerer både til lugna yogapass og mere intensiv træning, er det her linnet et sikkert kort. Den sköna, tighta passformen och det sömlösa materialet gick verkligen hem hos testpanelen.

- Det her er en klassisk baseline uden krusiduller, men det er også et rigtig flot sådant! Racerbackrygg, mjukt materiale og en figursydd passform som gør at du kan se din kropps konturer. Noget jeg gillar under yoga för att se att jag gör rätt, säger en tjej i testpanelen.

Det søvnløse design er virkelig superskønt, og du har fuld bevægelsesfrihed. Linnet åker inte upp i nedåtgående hund utan sitter där det ska.

- Under yoga vil jeg ikke have fladt materiale på mig, som let åker upp, så jeg uppskattar at linnet sitter på plats hela passet. Materialet giver en varm følelse under lugn yoga men funkar även för pulshöjande träning, säger en testare.

Testpanelet ser egentlig ingen minus med det her linnet. Bra pris og passform liksom komfort. Det eneste, der kunne ses som et minus, er afsaknaden af dekorativa detaljer. Iblandt vil man derimod bare have en klassisk baslinne, og så er det her en suveræn værdi!

Hela vårt utbud av kläder, mattor och redskap för yoga hittar du HÄR.

LÄS MER :3 anledningar att älska Casalls nya korkserie

LÄS MER: Äntligen! Blaccs yogakollektion foråret 2018 er her