Træn som en ægte fighter - her er 3 øvelser

Har du en indre fighter, som du gerne vil slippe løs? Madeleine Vall Beijner viser dig tre inspirerede træningsøvelser i ægte fighterånd, som du kan lave i fitnesscentret.

Fighteren Madeleine Vall Beijner har tidligere været verdensstjerne i thaiboksning og trænet flere forskellige kampsportsgrene. Her viser hun tre træningsøvelser, som du kan lave derhjemme eller i fitnesscentret, med elementer fra boksning og MMA.

Se hele træningsvideoen her:

Madeleine Vall Beijner er PT, kampsportsinstruktør og stuntman. Hun har også tusindvis af følgere på Instagram.

1. Sidekicks - 20 gentagelser x 3

Stå på ét ben, og læn dig så ud til siden, så knæ (i luften), hofte og skulder er i en lige linje. Aktiver numsen ved at skubbe hoften fremad. Keep det øverste ben lige, mens du sparker ud med det nederste ben. Gentag 20 gange, hvil og lav i alt tre runder.

Du træner: Bagdel, bagside af lår og core.

2. Sit ups + boksning - 10 gentagelser x 3

Lav sit ups og slå to lige slag, når du er i den øverste position. Husk at holde paraderne oppe under hele øvelsen. Gentag ti gange, hvil og lav i alt tre runder.

Du træner: Kerne, skuldre, bryst og ryg.

3. Boksning + høje knæ + sprawl - 3 gentagelser x 5

Jog på stedet med knæene så højt oppe, som du kan. Synkroniser dine knæ med cirka ti lige slag. Keep et hurtigt tempo og mærk pulsen stige. Lav derefter en sprawl, som er en burpee med lige arm, hvor du bare dypper hoften ned i gulvet og derefter går lige op igen. Gentag øvelsen tre gange, hvil og lav i alt fem runder.

Du træner: kondition, koordination og styrke i hele kroppen.

Tak til: Haninge thaiboxning/Southside Muaythai.

LÆS MERE: Sådan trænede Madeleine Vall Beijner til Wonder Woman

LÆS MERE: Sådan bliver du en rigtig starter - Madeleine Vall Beijner giver dig tips