11 guldkorn att fynda på Mid Season Sale Image

11 guldkorn at fynda på Mid Season Sale

Alt fra træningstights til ridkläder! Passa på att norpa åt dig de här godbitarna när de dyker upp till nedsatt pris på vår stora Mid Season Sale.

Her finder du produkter, der sælger som smør i solsken! Derfor gælder det om at være lidt hurtig i startblokken, for nu findes de på vores Mid Season Sale.

Redan shoppingredo? Gå direkte til hele vores udbud for kvinder

Nike tröjoaEn blød og lækker hættetrøje fra storfavoritten Nike. Hav den på vej til fitnesscenteret, en dag i stikkontakten eller hjemme i sofaen. Nsw Logo Zip er et basplagg, du ikke vil savne! Finns även i vitt.

traningsklader-rea-kari-traa.jpgHvis du skal købe en ny forståelse for vores vandring, er det egentlig bare en rimelig værdi at gøre: Kari Traa. Deras trendiga underställ med mönster är tillverkade av merinoull. Her er Knute LS med tilhørende underställsbyxa. Søger du et underställ med mer färg kan du även kika på en vinröd version av Knute LS.

traningsklader-rea-nike.jpgOversize t-shirts er grejen i vores! Den her snygga modellen från Nike har meshtyg vid axlarna, för lite extra attityd. Supersnyggt for ikke at tale om komfort. Hvis din øvrige garderobe allerede er meget sort, kan du vælge den rosa version.

mellanlagerEn mysig softshelljacka fra 2117 of Sweden, just nu till riktigt bra pris! Ved ärmsluten finns tumhål så att jackan hålls på plats vad än du tar dig för, och på sidorna finns två fickor som stängs med dragkedja.

traningsklader-rea-nike-sko.jpgEn luftig sneaker, der virkelig skræmmer os! Air Max-serien er en af Nikes trumfkort, som vi aldrig rigtig kan stoppe med at sælge. Bare den her variant er fremstillet i tyndt, ventilerende mesh. Findes også i sort, sort/vit, vit/rosa og rosa/sølv.

traningsklader-rea-kari-traa-hybridjacka.jpgI den her hybridjackan fra Kari Traa får du det bedste af to verdener! Fylld med anddun av högsta kvalitet värmer den i de flesta vårväder och tack vare den släta fleecen under armarna ventilerar den också när du fått upp värmen. Desuden er den ovenligt flot! Hybridjackan findes også i lysrosa og sort.

ridklader-rea.jpgHer er noget for alle hesteejere derude. Ridtightsen fra Saint Loye er stretchiga og supersköna, med förstärkningar på insidan av låren, som bidrar till bra grepp i sadeln. Giddy up!

traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpgEn vårig sneaker fra Kari Traa, som findes i hele syv (!) farver: rød, blå/vit, rosa/vit, vit/blå, grå, blå/blå og blå. Fus sneakers har en blød ovandel i lycra og en blødhed i neoprenstretch, som gør den enkel at tage på!

traningsklader-rea-nike-sneakers.jpgAshin Modern er en lav vit sneaker, som er designet med sporty elegance. Udover at den er meget prisværdig, gør den sig også ekstra bh under sommer og vår, da gatorna sopats torra og rena. Det siger så findes den også i en sort model, for dig som skulle föredra det.

traningsklader-rea-regnjacka.jpgHur gärna vi än önskar det är de regnfria somrarna få! Derfor er det aldrig en dårlig idé med en regnjakke, især ikke om den er så pæn og elegant som jackan Vendela fra Wyte. Råkar du finde den hvide model opraktisk findes også en blå version.

traningsklader-rea-nike-tights.jpgGlid med stil i disse leggings til hverdagsbrug. De er bløde, strækbare og perfekte at have hjemme i soffan, eller en avslappnad dag på stan, måske matchet med en sportig bomberjacka og et par Air Max sneakers. De findes også i en grå, aningen mere nedtonet model.

LÄS MER: Säsongens bästa träningsskor

SHOPPA HÄR: Shoppa for henne