TEST! Så bra är nya pulsklockan Suunto 7 Image

TEST! Så smart er den nye pulsklockan Suunto 7

Nyligen släppte Suunto sin senaste innovation: Suunto 7. En smartklocka och träningsklocka i ett. Vi har låtit vår sportiga testpanel prova klockan!

suunto 7 testbild

SHOPPA NU: Suunto 7

Suunto 7 er mere end bare en sportsklokke trods sine 70 forskellige sportsgrene. Den er tack vare operativsystemet Wear OS by Google även en smartklocka som kan ta hand om alla dina vardagliga bestyrelser. Med blandt andet kalender, påminnelser og andre smarte funktioner ersätter den flera saker som din mobiltelefon annars gör. Vores testpanel har testet Suunto 7 under træning, simulering, løb, slalom, langskidåkning og cykling.

- Jeg liker verkligen Suunto-appen. Den giver et godt overblik over træningen med alle de data, du vil se. Den har også et godt kortoverblik, og det er sjovt, at man kan følge hastighed, puls, højdemeter og andet for hver kilometer, siger en testare og fortsætter:

- Jeg har testet nogle forskellige sportsgrene og synes, at træningsklockan er let at bruge, udbudet af sportsgrene er stort.

Hvordan fungerer træningsklockan som smartklocka?

Hvad angår smartklocksfunktionen, er testpanelet også imponerende. Den er letinstalleret på Wear OS-appen, og det går at sætte på eller lukke af for vibrationer, når du får en påmindelse. Google Assistant-funktionen i klokken viser vejr, din kalender og sender påminnelser for alt du behøver. Du kan også gå direkte til Google Play i klokken og ladda ned appar. Selvklart fungerer klokken med både Apple- og Androidtelefoner. Hvis du tidligere har brugt apparater som Strava eller Endomondo, så kan du fortsætte med at bruge dem gennem sambandet med Suuntoappen. Når klokken er tilsluttet til wifi, opdateresras programvaran automatisk.

Snygg pulsklocka med smart kartfunktion

Designet er også noget, som testpanelet hylder.

- Klockan er supersnygg! Jeg kan virkelig godt lide designet. Under træningen tror jeg også, at den har en større urtavle. Den er pænere end alle andre sportslåse, jeg har, siger en test og fortsætter med at fortælle om GPS-funktionen og kartorna:

- GPS:en funkar utmärkt. Jeg fik en flot sammenfatning via kartan hur jag hade tagit mig runt olika banor. Man kan følge alle data utifrån var på kartan och i passet man är vilket jag verkligen gillar.

Batteri op til 12 timer i fuldt läge

Det eneste, man havde kunnet få til at virke lidt, er batteritiden, som visse i panelet mente var lidt for kort. Suunto 7 klarar 48 timmar i vanliga läget, och 12 timmar i GPS-läget. Det, der er meget positivt, er derimod, at klokken blev fyldt på bare 100 minutter.

- Den havde fået højeste karakter med lidt længere batteritid, siger en testare.

Alle i testpanelet er enige om, at klokken passer alle tack vare sin mångsidighet, design, tålighet och att den är så lätt att komma igång med och använda.

- Den har väldigt många olika sportlägen så den kan verkligen användas av en nybörjarlöpare och av den avancerade löparen, simmaren, triatleten och så vidare!

SHOPPA HÄR: Pulsklockor fra Suunto

LÄS MER: Derfor er Suunto 7 det selvklara valet