Träningsplaggen från Nike du bara måste ha Image

Træningsplaggen fra Nike du bare må have

Nogle tøj er helt enkelt oersättliga i varje kvinnas träningsgarderob. Her er de bedste træningsredskaber fra Nike som bør få et nyt hjem hos dig!

Dags at uppdatera garderoben inför vårträningen! Vi har samlet en godbit fra Nike som er både klassiker og måsten for dig som elsker at træne.

one tight svart.jpgVi kan ikke sige nok bra saker om One Tight! De her tightsen passer til al træning, har høj midja, perfekt pasform og findes i mange farver. Desuden har de en god pasform og er så gode, at du helst vil have dem hele dagen.

new pro tight svart.jpgNew Pro Tight fra Nike er et par tights, som bør findes i hver kvindes garderobeskab. De har en bred, skøn resår i midjan, som holder tightsen på plads hele dagen. De passer også til de fleste sorters træning og er lige snygga til et oversizeat linne som en stram t-shirt eller som en del af et mere hverdagsagtigt outfit.

medium pad bra svart.jpgSport-bh:n Medium Pad Bra kom i begyndelsen af 2020 og er allerede en klassiker. Istället för två vadderade inlägg för bysten får du i den här modellen en enda, som är lätt att sätta i och ta ur, och kommer inte bort i tvätten eller korvar sig innanför tyget. Desuden er den superskøn og følgersam i alle rörelser! Den findes også i piggt rosa og sæsonbetonede nuancer.

indy lux soft bra rosa.jpgFor lettere træning er den her mjuka och snygga sport-bh:n Indy Soft Lux Bra ett måste. Den har tunna axelband och är lika snygg för sig själv matchad med ett par tights med hög midja som under ett linne eller t-shirt. Finns också i svart.

essential swoosh tank.jpgEssential Swoosh Tank er til dig, der gerne vil have en løsere pasform på dit linne. Sammen med en flot sportsbh bliver du coolast på gymmet i det her linnet som giver dig fuld bevægelsesfrihed. Ryggen er åben og gør, at du slipper føler dig instängd og svettig. Finns även i svart.

miler tank svart.jpgFor löpning och annan träning där du vill hålla dig sval och kunna ta ut rörelserna ordentligt är det här linnet perfekt. Miler Tank fra Nike holder dig tør, bekvem og fokuserad under hela löppasset. Finns också i gult!

essential hoodie grå.jpgEssential Hoodie er præcis, hvad den lyder som - en livsnødvendig hættetrøje, der passer til alt! Under uppvärmning, till och från träningen eller för en mysig kväll i soffan är den här sweatshirten i halvborstad fleece underbar. Den findes i mange farver og går at matche til alt.

pro short 3 in.jpgNew Pro Short 3in er et par korte, tætsiddende tights til dig, der ikke vil have, at tøjet skal være for varmt under træningen! Både for funktionel, højintensiv træning og løb under sommerhalvåret er disse shorts en drøm.

ss pro top all over meshPro Top All Over Mesh er den optimale trænings-shirten. Den har en skøn pasform, sidder ikke for stramt eller for løst. Meshtyget gør, at du holder dig tør og sval, og længden gør, at du kan tage rørene helt uden at oroa dig for, at tröjan skal åka upp för långt. Finns även i svart och rosa.

warm half zip top rosa.jpgEn lang, tunn træningsstrøja som passer perfekt til löpning? Japp, her har du den! Warm Halfzip Top har en kort dragkedja som lader dig justera intaget av luft och ärmar med tumhål så att du håller dig varm under löpningen, då det är kallt ute. Fållslitsarna i sidorna ger dig full rörelsefrihet. Perfektion for mlöprundan! Findes også i sort og gult.

SHOPPA HÄR: Træningskläder från Nike

LÄS MER: 10 øvelser du kan gøre med gummiband - video