Träningsprofilerna om Röhnischs löparkollektion Image

Træningsprofilerne om Röhnischs löparkollektion

Vi lod tre af Sveriges største træningsprofiler - Lofsan, Ida B Olsson og Petra Månström - teste Röhnischs limiterede kollektion Runners delight. Så her tycker de om märkets nya träningsplagg!

röhnisch

Hvem får ikke forår i benene af Röhnischs kollektion Runners delight?

Röhnischs vår- og sommarkollektion 2017 byder på en rejäl mönsterinjektion, blåa toner och färgglada detaljer. En Sportamore-favorit er den limiterede kollektion Runners delight, en serie løparplagg med et mønster inspireret af klassiskt blåvitt porslinsmåleri. Plaggen ur Runners delight fungerar lika bra i löparspåret som på gymmet och tanken är att kombinera en hög modegrad med en lika hög funktion. Træningsprofilerne Petra Månström, Ida B Olsson og Lovisa "Lofsan" Sandström har alle svedt i kollektionen, for at kunne tippe dig om deres favoritter.

Lovisa "Lofsan" Sandström: "Ofta har jeg på mig træningskläder lång tid efter själva träningen"

LofsanLofsan testede kollektionens lite svalare plagg under en rejse til Thailand og det her setet blev en favorit!

Hvad er vigtigt med dine tøj, når du træner?

- Ofta har jeg på mig træningskläder lang tid efter själva träningen, så jag gillar när det är bra passform på plaggen. De skal ikke føles som en uniform, der bare fungerer på træningspasset, men det skal føles som almindelige tøj både før og efter passet. Når det gælder pasform, så gillar jag när det är lite längre och mer fall, topparna får gärna gå ned över höfterna, säger Lovisa Sandström och fortsätter:

- Jeg synes ikke, at jeg har en sløj og sløj kultur for træningsklædere, uden at jeg synes, at en plade skal holde i ganske mange vaske og ikke bare en sæson. Nogle mener, at man skal tage at det krymper i tvätten eller vrider sig, men jeg vil kunne bruge tøj i mindst et år.

Hvad er dine tre favoritter i Röhnischs nye kollektion?

- Eftersom jeg fik muligheden for at prøve tøj i et varmt land (Lofsan kom netop fra Thailand, red. anm.), så blev löparkjolen en favorit. Jeg har altid været väldigt kär i löparkjol, sedan de allra första kom för fem-sex år sedan. Då slog det inte riktigt igenom, men nu har det kommit en ny sväng med löparkjolar de senaste åren och jag hoppas fortfarande att fler ska fatta storheten i att springa i kjol. Jeg springer typ maran i kjol. Men det er ikke som en almindelig kjol uden en kjol med et par shorts inuti, så du behøver aldrg være rädd för att det blåser upp i röven!

- Sedan gillar jag den långärmade ziptröjan. Jeg går rundt i træningskläder hela dagarna i och med mitt PT-jobb och då gillar jag ett plagg som man kan ha som överdragströja, men också bara som den är. Jeg kan også lide linnet Dorit Run Racerback med delad ryg og refleksdetaljer.

Petra Månström: "Jeg elsker, når det er en meget stram pasform på tightsen"

280117-1121-2.jpgPetra Månström liker mönstret i kollektionen Runners delight.

Hvad er vigtigst med dine tøj, når du springer?

- Jeg kan lide, når det er en meget stram pasform på tightsen, de skal ikke være slappa. Det er det bedste, der findes! Funktionerne er superviktige, den arbejder bare i baggrunden på noget måde, men hvis plaggen ikke er pæn, kommer jeg ikke til at bruge dem. Og det skal ikke findes ting at irritere sig på. Jeg springer ju maraton och då måste plaggen kännas bra, säger Petra Månström.

Hvad er dine tre favoritter i Röhnischs kollektion?

- Mina favoritter er den gula långärmade tröjan Hannah Longsleeve, de hellånga tightsen och kjolen med inbyggd trosa. Jeg synes, at det er hårdt at springe i kjolen, og det ser godt ud, når man springer. Sedan älskar jag det blåvita mönstre i nya kollektionen!. Det er en høj modegrad og någonting nytt som sticker ut. Det er enormt vigtigt at de vågar gøre en sådan grej!

Ida B Olsson: "Det er skønt at føle sig fri og nøgen, når man yogar"

idab.jpgFor Ida B Olsson er det vigtigt at tilpasse tøjet efter træningsformen.

Hvad er vigtigt med dine tøj, når du springer eller gør yoga?

- Jeg har virkelig mange forskellige træningsformer. Når jeg laver yoga, vil jeg ikke, at det skal sidde for hårdt. Det skal sidde stramt på kroppen, så intet tyg er i vejen, men jeg vil ikke have et par kompressionstights uden et par, der er mjukare og højere i midjan, som Flattering tights. Det er skønt at føle sig så fri og nøgen som muligt, når man yogar! Jeg vil gerne tage af smykket, være omejkad og have håret i en stram knude. Alt skal sidde bekvemt på plads, så man ikke behøver at fokusere på noget andet end yogan. Under löpningen ska tightsen sitta så att de inte kanar ned. Jeg vil ikke behøve dra upp byxorna, utan de ska sitta på plats under hela rundan, säger Ida B Olsson.

Hvad er dine tre favoritter i kollektionen?

- En favorit er en helt klar løpartröjan Half zip tee. Du kan have en linne under, når den er kold eller bære den, som den er, når du springer uden at det føles tungt mod kroppen. Den sidder på plats och har en liten detalj i bak som gör att man känner sig lös och ledig. Sedan tycker jag mycket om shortsen, de har en innerbyxa som gör att de sitter på plats. Længden er perfekt, den er ikke for kort, så du kan se halva rumpan, og den føles ikke for lang, så man har grabbshorts på sig. En tredje favorit er byxorna. Jeg kan lide, at de er højere og sidder på plads, når man springer.

Du finder hela Röhnichs vårkollektion HÄR.

LÄS MER: Vårens store test af sneakers