Träningstrosorna som är bäst i test Image

Træningstrosorna som er bedst i test

Casall, Röhnisch, Craft, Puma, Kari Traa eller Under Armour - hvilket mærke har de bedste træningstasker? Vi har testet!

Du træner sikkert i tights, topp og bh som er lavet til netop træning. Men hvordan er det med underkläderna? At sporta i trosor som är designade för träning och tillverkade i funktionsmaterial gör stor skillnad för fukttransport och bekvämlighet jämfört med en vanlig trosa i bomull. Träningstrosor er specielt udformet passformsmässigt med träning i åtanke och kommer inte att skava eller skapa onödig friktion. Så kan du sluta bry dig om hur funktionstrosorna sitter - och bara fokusera på träningen!

TEST: Kari Traa, Ness Hipster

Kari Traa Ness Hipster.jpg

Findes også i: Rosa

Testpanelet siger:

En utrolig blød og behagelig funktionstrosa i hipstermodellen. Materialet er medeltjockt og ekstremt fleksibelt.

- Jeg troede, de ville være lige så strækbare som andre trosor, men de her er strækbare. Og materialet er på rigtig silkeslent, siger en testare.

Du känner inte av trosorna under träningspasset, och inte en enda gång behövde vår testpanel rätta till dem, trots utfallssteg, marklyft och höftlyft. Trosorna sitter som en smäck.

- Vissa modeller sitter bra men skär in i midjan eller på skinkorna, det gör inte den här modellen. Hvordan Kari Traa samtidig har kunnet skabe en model som sidder på plads uden at klämma åt for hårt är ett under. Jag är sjukt nöjd, säger en annan testare.

Någon nackdel kan testpanelen inte skrapa fram. Måske bristen på farver, ønsker på modellen i sort, korall og blått dök upp. Til sidst vil testpanelet hylle fugttransporten. Visst bliver materialet noget blødt omkring bikinilinjen, men intet som direkte mærker. Passformen og designet smadrer kroppen. En trosa som overraskar!

TEST: Röhnisch, 2-pak Hipster

röhnish korr

Findes også i: rosa + svart, grå + svart

Testpanelet siger: Det her er en ældre model af alle i testpanelet, og en storsælger på Sportamore som findes i mange farver. Hipster-trosan fra Röhnisch er næsten perfekt.

- Det er en jätteskön modell, som dessutom har en gullig spetskant runt linningen. Trygg och skön förstärkning i grenen, men den känns som bomull, säger en testare.

- Det som den her trosan gør bedre end alle andre trosor i testet er at den absorberar all svett, så trosan kommer vara dyblöt när du har tränat klart, men skinkorna kommer vara snustorra, säger en annan av testpersonerna.

Hipstertrosan er ganska normal i storleken, men något stor i midjan. På rumpan har trosorna en ganska kraftig söm, som syns genom tights. Det hamnar på minussidan, men å andra sidan bidrar kanske den där sömmen till att trosorna sitter på plats hela träningspasset, oavsett vilka rörelser du utför.

- Sist men inte minst har de snyggt mönster! Du kommer garanteret til at blive tilfreds, hvis du køber den her trosan, som desuden har en god pris, siger en af testpersonerne.

TEST: Casall, Thong

Casall Thong.jpg

Findes også i: svart, rosa

Testpanelen tycker: Ett par väldigt diskreta träningstrosor som är osynliga till och med under de tunnaste träningstightsen. Inga konturer syns - inte ens om trosorna korvar sig lite.

- Jeg er imponeret over, at de er helt usynlige, tack vare materialet er så tunt! siger en testare.

Det tunna materialet medför också fler fördelar. De her funktionstrosorna ventilerar på topp, och bara fuktiga, aldrig blöta ens efter att du kört spinning i dem - nej, inte ens mellan låren.

- De skaver heller ingenting, og materialet er så lent, at det glider mod huden til og med, når de er fuktiga.

De her stringtrosorna är med andra ord ett väldigt bekvämt val för dig som vill kunna köra djupa good mornings utan att det varken skaver eller att du råkar flasha de andra på gymmet.

TEST: Craft, Greatness linning boxer W

Craft Greatness Waistband Boxer W.jpg

Findes også i: rosa/grå, svart/vit, svart/vit, rosa, flerfärgad

Testpanelet synes: Riktigt bra träningsboxertrosor som finns i flera färger, både enfärgade och mönstrade. Vores testpanel forstår direkte, hvorfor de er så populære og at de koster lidt mere end andre trosor i testet.

- De her trosorna är verkligen mumma för en gumma! De sluter om hela rumpan istället för att skära rakt över skinkorna, vilket är väldigt bekvämt.

Tyget er ganske tunt og desuden silkeslent. Det er en stor chance for, at du kommer til at elske dem fra første sekund, for at de er så skæve. De har et lille ophold i midjan, men skær ikke i det mindste.

- Jeg synes, de sidder oppe på et godt sted under træningen. Lad dig ikke afskrække af prisen, som ligger i det øvre segment, du får virkelig valuta for pengene!

De her trosorna känns lyxiga och andas kvalitet, och håller tvätt efter tvätt även om du torktumlar dem (vilket inte rekommenderas av tillverkarna). Det eneste minus er, at de suger svagt op fra kroppen, så de bliver lidt blødere i grenen og baktill efter et svagt træningspas.

- Jeg synes ikke, at de føler sig blødt under selve passet, selv om de er det, når jeg tager dem af mig, fortæller en testare.

Hvis du er mellem to storlekar, anbefaler testpanelet at gå op i en størrelse. Det gør, at de sidder fint, selv om de er noget for store.

TEST: Under Armour, PS Thong 3-pack

Under Armour PS Thong 3-Pack.jpg

Findes også i: kun sort

Testpanelet synes: Mjuk träningstrosa med bra och skön passform! De her stringtrosorna kommer i trepack, vilket bra det i sig är praktiskt. De er fremstillet af et ekstremt tyndt stof, som gør dem usynlige under strømpebukser.

- Materialet er meget elastisk, hvilket jeg elsker, det gør, at de er meget skøre at træne i.

De her træningstasker har så kallade laserskurna kanter, vilket bidrar till en hög komfort. Det findes med andre ord ikke en enda söm som skaver!

- Jeg synes, at funktionstrosorna passar bra till all typ av träning men dem kommer till sin rätt i högintensiv träning, såsom hiit-träning, spinning, cirkelträning, bodycombat och så vidare, säger en testare.

Ventilationsformågan så vel som fugttransporten er nemlig på toppen i de her trosorna fra Under Armour. De er også helt true to size og enkle at finde ret størrelse i.

TEST: Puma, Iconic String 2-pack

puma iconic korr

Findes også i: sort, hvid

Testpanelet tycker: En snygg träningstrosa med ett lite bredare midjeband i en resår som känns mjuk och len mot huden. Materialet på trosorna er en blanding af modal, bomuld og elastan, hvilket gør dem skøre og strækbare, synes testpanelet.

- Trosorna sidder väldigt skönt på, och jag upplever inte att de skaver märkbart, även om de inte har en sömlös design.

Den her model klarer ikke riktigt högintensiv träning lika bra som de andra trosorna, men får ändå fullt godkända poäng. Det er derimod tvekløst den trosa i testet som har roligast design.

- En lille ulempe er, at trosan har sydda kanter, vilket ger tyget en tydligare kant än trosor i seamless-modell. Der er en vis risiko for, at de ser gennem tightsen, om man nu bekymrer sig om det, siger en testare.

I øvrigt er det virkelig komforten, som du skal købe de her trosorna for. Det er også værd at nævne, at de kommer i to pakker og findes i tre forskellige farver.

SHOPPA HÄR: Alle trosor i vores sortiment

LÄS MER: Hvordan får jeg fat i mine løbesko?