Trendigaste träningskläderna våren 2018 Image

Trendigaste træningssko foråret 2018

Her er klæderne, skorna og trenderna som kommer att synas på gymmen under våren. (Missa inte sjukt snygga it-skorna från Under Armour!)

Det nye år betyder nye træningsklæder for mange. I 2018 var der blandt andet et sømløst lag, der var blåt i forskellige nuancer og skor, som også dækkede de hårdeste træningspas. Sportmores indkøbsansvarlige Emmelie Hermansson går igennem alle vores varemærkers træningskollektioner og vælger guldkornen, som vi siden sælger på sajten. Hon vet därför exakt vad som är allra trendigast under våren 2018.

Hvilke trender gælder på træningskläder just nu?

- For damer er det det bedste, du kan have blått i forskellige nuancer! Loggor i forskellige formater er trendy. Det er stadig meget printet, men overlag er det mere solida modeller den här säsongen. Når det gælder snitt så er det tights med høj midja som er klart trendigast. I vores tilfælde er det også mere fokus på materialer, end det plejer at være. Forbrugerne er bevidste og vil have et miljøvenligt alternativ med genbrugsmaterialer. Desuden er der stor efterspørgsel på sköna seamless-plagg. Det kommer også mere og mere yogakläder, siger Emmelie Hermansson.

Hvad ser vi på herresiden?

- Også der er yogatrenden stærk. Annars er det lidt længere t-shirts og lager på lager som gælder. På herresiden er det stadig meget printede strømpebukser, trendigast er kamouflage i forskellige former. Det er ikke så meget farve, men det går at finde en hel del grønt hos mange mærker.

Hvad er it-plagget i træningsgarderoben i vores?

- Sømløse produkter er rigtig it-plagg lige nu. Folk har opdaget, hvor skønt det er både at træne i, men også at have hjemme eller når man er ude og promenerer. Desuden ser vi en øget efterspørgsel på funktionsunderkläder. Fler och fler märker skillnaden på att träna i underkläder som andas mot vanliga underkläder i bomull. Har du et par trosor eller kalsonger som ikke andas spiller det ingen rolle om dine tights gør det, så nu vælger fler och fler att träna i funktionsunderkläder.

nanoReebok Nano er en klassisk træningssko, som kommer i en ny variant hvert år. Perfekt til CrossFit og anden højintensiv træning. Den absolut bedste skon du kan ha for burpees!

Hvilke træningskor er de bedste modeller fra de største mærker?

- CrossFit-skon Reebok Nano 8.0 og Nikes motsvarighet Metcon 4 er stekheta just nu. Desuden er Slingflex Rise fra Under Armour en rigtig grym træningssko, som også er sjukt snygg. Missa inte den!

Findes der noget mærke, som er bedre end alle andre?

- Nike, Reebok og [[Björn Borg]] er heta, men Better Bodies har også seglat upp den sista tiden och börjat ta plats. Det er et træningscenter, som både mænd og kvinder kan lide, og som ikke bare laver træningstøj, men også accessoarer som håndledsbind og træningshåndskar.

Til sidst, skvallra lite om vad som blir hett i höst?

- Blänkande metallic-färger kommer att synas överallt i höst!

better bodiesAmerikanska märket Better Bodies har slagit igenom stort i Sverige.

LÄS MER: Nikes mest slidstærke træningssko er her

LÄS MER: Spana i ny træningskollektion fra Blacc