Trendspaning: Sandaler för sommaren 2019 Image

Trendspaning: Sandaler til sommeren 2019

Se, om du skal gå i sand på stranden eller bruge en enkelt sko til at matche dit outfit en varm sommerdag, så findes der en sandal, der passer. Her er de nyeste sandaltrenden 2019!

Skind eller EVA-materiale? Maxad komfort eller trendig design? Alt hvad hjertet begærer, garanterer, at du vil finde noget, der passer til dig, blandt de her somriga sandaler. Sportamore har alt fra klassiske Birkenstock til nye og spændende fra Marc O'Polo! Spana in sommarens sandaler nedan.

Sælges kort

Selv om det bliver mere taktisk, vil du være på udkig efter de her ledige sandaler. Her følger tre klassiske modeller som er lige bekväma som de er snygga att göra stan i.

Scholl, Moldava

Scholl Moldova
Sandaler fra Scholl er en redning i nøden for alle, der er trætte af sandaler uden slid, men som ikke vil gå på kompromis med designet. Scholl Moldava har et ordentligt støtte til fotvalvet, blød dæmpning samt er forhöjd baktill for ekstra komfort. Ovantill er justerbare og går at tilpasse efter dine fødder. Sandalen er fremstillet helt i skinn og findes i gul og vit. Rekommenderat pris 849 kronor.

Cruz, Whitehill kork sandal

Cruz sandaler
Sandalen fra Cruz er også en meget stilren og klassisk model, som vi helt klart kender igen! Mellansulan er gjord i kork, och ovanpå finns två spännen som gör att passformen går att justera. Innersulan er ekstra vadderad i hälen for at øge komforten og yttersulan er tillverkad i ett slitstarkt gummi. Whitehill Cork Sandal findes i vit og svart. Rekommenderat pris 599 kronor.

Wyte, Alice

Wyte Alice
Også modellen Alice fra Wyte er en stilren sandal, som påminner en hel del om skon fra Cruz. Til forskel fra Whitehill Cork Sandal så er Alice ikke fremstillet i skind, selv om det ser sådan ud. Udover at den er tilpasningsbar, så er prisen en stor fordel med den her model, hvis anbefalede pris kun er 249 kroner.


Noget lidt ekstra

Hvis ovenstående modeller ikke er rigtigt piffede, så passer det måske bedre her nedenfor. Her er tre sandaler, hvor producenterne er gået all in for at designe.

Birkenstock, Arizona

Birkenstock Arizona

Birkenstocks sandaler er måske trods alt de allermest klassiske i sortimentet, men netop den her kommer med en lille tvist. Arizona findes i tre neutrale farver: sort, hvid og rosa, men hvorfor ikke slå på stort og klikke sig ind på modellen i den her futuristiske silvernyansen? Ligesom alle Birkenstocks sandaler har Arizona desuden et anatomisk fotografi og giver skøn aflastning til dine fødder. Rekommenderat pris 1 095 kronor.

Alexda, Nuurl

Alexda Nuurl
Prisvärt och snyggt! Axelda har taget en enkel korksandal, men lagt til en yderligere dimensionen i sit design. Modellen Nuurl findes i tre farver: sort, hvid og rosa, hvoraf den rosa helt klart klæber sig i ret retning. På ovansiden findes et justerbart bånd for optimal pasform, men også mønstre som bryder mod hvordan en sandal normalt ser ud - meget uppskattat. Rekommenderat pris 299 kronor.

Marc O'Polo, Napa Cross Suede

Marc O'Polo sandal

Den her sandal er måske ikke den rigtige model til at gå ned til stranden i, men den gør sig desto bedre en varm sommervold på stan. Modellen fra Marc O'Polo har en ordentlig og komfortabel sula i gummi, mens ovansiden er gjord i vågad, men snygg mocka. Napa Cross Suede har ingen justerbare bånd, men sandalen kommer i farverne rosa og brun. Anbefalet pris 999 kroner.


Til dig, der værdsætter komforten

Hvis du skal have din nye sandal med på stranden, er det bedst, at du kigger på de tre modeller, der er kombineret med fotokunst som ledord.

Hoka One One, Ora Recovery Slide

Hoka One One Ora Recovery
Hvis du er indstillet på at købe en sandal i stil med Marc O'Polos kommer den her model måske ikke til at blive din nye favorit. Hos Hoka One One er funktionen prio nummer ét, men i sit design er den mere som en badtoffla. Det er derimod ikke for sandalens design, som du køber den her model, uden for funktionaliteten. Ora Recovery Slide kan meget vel være markedets mest velkendte sandal - perfekt til at komme sig efter semesterets langpromenader. Anbefalet pris 499 kroner.

Wyte, Alva

Wyte Alva
Her er Alva fra Wyte, en enkel men trendig toffla helt fremstillet i EVA-materiale. Alva er let, elastisk og helt vandtæt - perfekt til badsemestern. Sandalen er også meget prisvenlig. Rekommenderat pris 199 kronor.

Birkenstock, Arizona EVA

Birkenstock EVA
Arizona Eva fra Birkenstock er ligesom den øverste model helt fremstillet i EVA-materiale, men den har desuden justerbart bånd på ovandelen. I øvrigt er sandalen godt opbygget for optimal komfort og let til vikten. Rekommenderat pris 449 kronor.

SHOPPA HÄR: Vores udvalg af sandaler

LÄS MER: Solglasögontrender för sommaren 2019