Underkläderna för män som är bäst för träning Image

Underkläderna för män som är bäst för träning

Funktionsmateriale FTW! Her er vores mange testresultater om nogle af vores bedst sælgende træningssange.

Præcis som resten af din klædsel er tilpasset til træning og bevægelse, bør det du har næsten kroppen også være det. Funktionsmaterialet absorberer ikke meget bedre end almindelige bomuldskalsonger - det er også en stor forskel, når det kommer til komfort.

Under alle aktiviteter, hvor du får op pulsen og sveder, ser sportkalsonger til at minimera skav og irriterende friktion. Funktionsunderkläder transporterar bort fukten medan kalsonger i bomull i stället suger åt sig fukten. Mange sportskalsonger har også en noget længere benlængde for at få den bedst mulige komfort, når du træner.

Vores store testpanel er blevet trænet og svækket i nogle af vores mest populære modeller til herrer. Tag del af deras åsikter om passform och komfort för att hitta rätt modell för dig!

SHOPPA HÄR: Spana ind hela vårt utbud av funktionsunderkläder

Salming AdrenalinSE_SALMING_HERR.jpg

Märke: Salming

Model: Adrenaline

Rekommenderat pris: 279 kronor

Testpanelet siger:

Ett par riktiga favoriter som vann samtliga testares hjärtan.

- Kanonsköna kallingar! Storleken håller vad de lovar, så ta din vanliga storlek. De korvar sig inte under tightsen utan sitter på plats hela passet igenom, säger en testare.

Andningsförmågan är riktigt bra och blir, som förväntat, inte lika svettiga som ett par bomullskalsonger. Den brede stue i midten af byen er særligt indrettet med testpaneler og giver dig mulighed for at slappe lidt af, når du træner og dyrker sport.

Nogle testpersoner bemærker, at benene ser korte ud, men godt på sidder de perfekt. Der er ingen risiko for at dø på den mindre trevliga rörmockarspringan. Helhetsintrycket är fräsch och snyggt.

- Älskar att den obehagliga tvättlappen som en del märken envisas med har ersatts med ett vanligt print i fillingen. Intet skav, bare lycka. Skal jeg være petig så tror jeg kallingarna hade blivit snyggare om de inte hade haft kontrasterande sömmar, men det är en smaksak, säger en kille i testpanelen.

Adrenalin fra Salming findes i en klassisk sort farve, men også i blått, limegrönt og turkos.

Craft Greatness Boxer 6 tommerSE_CRAFT_HERR.jpg

Märke: Håndværk

Model: Greatness Boxer 6 Inch

Rekommenderat pris: 179 kronor

Testpanelet siger:

Hvis det er en smuk kalsong, du er ude efter, og som lader dig fokusere på træningen, kan Greatness fra Craft være en mulig vinder. Modelnamnet er faktisk ikke langt fra sanningen.

- Riktig sköna kalsonger som knappt känns när du har på dig dem. Bra i storleken, lagom längd på benen och behaglig resår i midjan, säger en nöjd testare.

Det er ikke meget at klage over, når det gælder de her funktionsfyldninger fra Craft. Materialet føles gediget men skønt, helt uden sømmar som stör.

- De absorberer fugt galant og du kan dig ikke svettig og blöt ens under riktigt högintensiva pass. Torkar väldigt fort och drar inte till sig svettlukt nämnvärt, säger en kille i testpanelen.

Kort sagt er de her skåne og strækbare kalsonger en fremragende model til i princippet alle typer træning. At designet er klassisk og rent gør dem til en sikker værdi for mænd i alle aldre.

Den sorte farve er svær, men for den, der ønsker det, findes Greatness Boxer 6 Inch i gråblåt, sort/orange og en mønstret variant.

[[Björn Borg]] 1 p Shorts Tonal Camo SE_BJORN_HERR.jpg

Mærke: Björn Borg

Model: 1 p Shorts Tonal Camo

Rekommenderat pris: 199 kronor

Testpanelet siger:

Kalsongerna från [[Björn Borg]] har nästan blivit lika legendariska som tennisspelarens vars namn står skrivet på resåren. Komfort og design holder topklasse og gjorde samtlige test mere end tilfredse.

- De sidder som en smæk på kroppen og passer perfekt til dig, der gillar en stram pasform. Jeg følte knap af dem, når jeg trænede, uanset hvordan jeg rørte mig, siger en kille.

Bare komforten er fænomenal, når det kommer til de her sportskalsongerna. Også om design også ger många pluspoäng! De bløde plader reducerer risikoen for skader, og bomuldsvarianter gør, at du kan svede uden at føle dig blødt.

- Materialet er meget svagt og holder dig hyfsat svagt også under et svagt konditionspass. Hvis du vil, kan du så klart se de her kalsonger også på fritiden, fordi de er så skøre, siger en testare.

[[Björn Borg]] 1 p Shorts Tonal Camo findes også i blått.

Under Armour 0 Series 6" Boxerjock 2 PSE_UA_HERR.jpg

Märke: Under Armour

Model: 0 Series 6" Boxerjock 2 p

Rekommenderat pris: 349 kronor

Testpanelet siger:

Med en kropssnær pasform og et smalt stof, der føles svalt og skønt, får Under Armours træningskalsonger et bra helhedsintryk fra testpanelet.

- De her kalsongerna är supersköna på. De har en stram pasform, så hvis du foretrækker, at det er det her helt rigtige model for dig, siger en kille.

Kalsongerna varken skavde eller märktes av på något konstigt sätt under träningspasset. At bære dem til hverdag er ikke noget problem, men testpersonerne synes, at de svage muskler og den stramme pasform gør dem bedst til træning.

- Fukttransporten er dog ikke den højeste, da du bliver svettig i den, men den gode ventilationsformågan gør den betydligt svalare än vanliga kalsonger och det är en stor fördel, säger en testare.

En høj andel stretch i materialet øger både komforten og fleksibiliteten. Det er nemt at bevæge sig, og du kan lave burpees, springe og bevæge dig uden at kalsongere glider op eller korvar sig. De sidder åt utan att klämma åt. Helt enkelt et par meget bra träningskalsonger, som dessutom säljs i tvåpack!

LÄS MER: Derfor skal du træne i funktionsunderkläder

LÄS MER: Vores bedste træningskor til mænd 2018