Vad gör du när du vill skämma bort dig själv? Image

Hvad gør du, når du vil skamme dig selv?

Vi har frågat och kändisarna har svarat. Men hvad skal du gøre i helgen for at skämma bort dig selv?

emma igelström
Emma Igelström, 35, träningsprofil och före detta simmerska:
- Jag ger mig själv egentid och utnyttjar den till det jag vill för stunden. At have held i min ellers planlagte hverdag er luksus for mig.


annika sjöö
Annika Sjöö, 34, dansare och träningsprofil:
- Dricker riktigt god champagne!

agneta sjödin
Agneta Sjödin, 48, programledare:
- Då ser jag till att jag har en tom dag där jag får göra vad jag vill utifrån mitt behov. Jag ser alltid till att jag har lite tomma luckor i min kalender så att jag kan göra det jag vill utifrån vad jag har för behov just den dagen, det kan vara vila eller en aktivitet.

jonas colting
Jonas Colting, 42, hälsoinspiratör och före detta elittriathlet:
- Går og får massage, det elsker jeg. Helst ville jeg have en privat massør, som kunne klæde mig på hver dag. Jeg vil også gerne have, at jeg går ud og spiser middag eller i ro og kigger på Netflix. Det gør jeg alldeles för sällan.


kalle wahlström
Kalle Wahlström, 34, programleder:
- Då köper jag någon jaktgrej, som en jättedyr pannlampa till exempel.

peter forsberg
Peter Forsberg, 42, före detta hockeyproffs:
- Jag älskar att se en Premier League-kamp på måndagskvällar, efter att barnen kommit i säng. En Trocadero og en ostkrokspåse til er det ultimata.

sara rönne
Sara Rönne, 33, træningsbloggare:
- Köper nya friluftsprylar. I vintras köpte jag skejtskidor och en cyclo-cross för att kunna cykla racer med dubbdäck och nu till sommaren köpte jag en sup-bräda. Det er guiltfree shopping tænker jeg, det er ju investering i min hälsa. Så tænker jeg på alt, hvad der er træningsrelateret.

mårten nylen
Mårten Nylén, 39, personlig træner:
- Tar en dag ledig och stryker allt i agendan. I stedet gør jeg bare ting, som får mig til at føle mig glad. Det gør jeg ganska ofta för jag tror på det här med energibalans. Du skal balancere mellem det, der stjæler energi, og det, der fylder på energirådene. For at kunne gøre det bedre, må du selv skabe forudsætningerne for at føle dig glad og gøre ting, der fremkalder det, der er så vigtigt.

malin olsson
Malin Olsson, 33 år, programleder:
- Jeg elsker gud! Annars skämmer jeg bort mig selv gennem at tage en heldag, hvor jeg får känna mig fri och bara ta det lugnt och koppla av.