Våga bära rött i höst! Image

Våga bära rött i höst!

Noga utvalda plagg i hög kvalitet är ledorden i Wytes nya träningskollektion. Spana in deras nya trendfärg för hösten!

Ny træningsmotivation kan bokstavligt komma som ett brev på posten om du klickar hem nya träningskläder från Sportamore. Et af de bedste tips er at spane i den nye træningskollektion fra Wyte. De har valgt at fokusere på et fåtal plagg og satsa till hundra procent på kvalitet, till ett bra pris.

- Sammenlignet med sidste år er vores træningskollektion lavet i en ny og bedre kvalitet med mere svettanpassade tyger, som også holder for den tuffaste träningen, siger Matilda Johnson, produktutvecklare på Wyte.

wyteFreja tights blev en succes allerede sidste år og findes stadig i år, fast nu med opdateret materiale.

Materialet i tightsen Freja er meget smickrande og sidder skönt på kroppen, sømmene framhäver kroppens kurvor på ett fint sätt. Men det, som virkelig klæber ud, er sortimentet af træningslinnen.

- Vi har tre forskellige modeller, som er helt forskellige. Tove med højere hals og lazer cut i ryggen, Ingrid som er ribbat fram og har inbyggd bh og Amalia som sidder lite lösare och är helt gjort i mesh men utan att bli genomskinligt. Det gør, at alle kan finde noget, der passer lige til dem.

Flere nyheder for i år er en langärmad tröja i nytt material och smarta detaljer.

- De langærmede overdele og strømpebukser har reflekterende detaljer, som gør, at du ser, når du er ude og springer i høstmørkret.

ingrid wyteIngrid er en avanceret kvinde, som virkelig har det lille ekstra.

Når du køber træningstøj fra Wyte kan du være sikker på, at du får stilrena plagg i bra kvalitet med väldigt skandinavisk design som passar den svenska modebilden.

- Præcis som tidligere er træningskläderna gjorda i basfärgerna svart, blått och grått. Derimod har vi tilføjet en vinrød kulør, som jeg ville sige er højest ufarlig. Vores bær rødt i høst!

Fra begyndelsen var sportstøj noget, man bare havde til hverdag, men i dag har grænserne mellem sportstøj og træningsklæder suddats ut.

- Inspirationen til den her træningskollektion er, at du skal kunne have den også uden for gymmet, når du gør noget ärende på stan innan din träning och känna dig snygg, samtidigt som plaggen ska vara träningsanpassade i funktion och snitt.

millySport-bh:n Milly passar till lågintensiv träning och är mer som en croptop i modellen.

LÄS MER: Nye badkollektioner fra Wyte er her