Våra 5 tenniskjolar som är bäst i test 2020 Image

Vores 5 tennisklubber, som er bedst i test 2020

Innershorts, som er oppe og gennemskinnelige, er et hit. Her er vores bedste fem tenniskjoler, som er bedst i test!

Når du skal købe en kjol til tennis, er det en af faktorerne til at se lidt ekstra efter. Alle tenniskolerne har indershorts, og nogle af dem er stadig egnet til bolde, men størstedelen af dem er ikke egnet til bolde (ingen af modellerne i testen har det). Så får du ta til ett riktigt klassiskt drag: förvara tennisbollen under innershortsen! I øvrigt er det pasformen, komforten og bevægelsesfriheden, der står i fokus. Hur lång eller kort tenniskjol du ska välja bör baseras på bekvämligheten. Når det kommer til farveval kan det være klokt at tænke på, om du skal bruge den til indendørs- eller udendørsspil. Her nedenfor finder du fem testfavoritter 2020.

SHOPPA HÄR: Vores samlede udbud af tenniskjoler

Sval sommardröm

Tenniskjolar

Test af: Mcode Skirt fra Adidas

Finns i färgen: Vit.

Sammanfattning: Somrig og sval tenniskjol som passer til alt!

Testpanelet synes:

Er du ude efter en dressad kjol som du kan ha både på tennisplanen og den efterkommande lunchen i solen har du kommit helt rätt. I den her kjolen kender du dig tilstrækkeligt klädd för att köra samma look vid båda tillfällen.

- Kjolen har en ganske lav midja med brede resår som sidder åt utan att sitta för hårt. Er du mellem to storlekar skulle jeg vælge den mindre då den här är något stor, säger en testare.

Længden på kjolen er længere end andre tenniskjoler, hvilket giver et noget mere påklædt indtryk og uppskattas af samtlige i testpanelet. Innershortsen har ingen fikor, så du får stoppe bollarna under shortsen. Det er heller ikke værd at nævne, at shortsen er synkrone med det hvide kjolestykke.

- Designet og materialet er meget specielt, jeg har aldrig set det tidligere på en tenniskjol. Tyget er kraftigt og påminner lite om ett tunt, skrynkligt papper. I øvrigt er designet rent, og jeg liker den orangea detaljen, säger en testare.

Matchas bäst med en stadig backhand från baslinjen!

Tænk lyserødt!

Nike tenniskjol

Test af: Maria nederdel fra Nike

Finns i färgerna: Rosa og gul.

Sammanfattning: Vippig och flickig sommarfavorit - matcha gärna med vit topp!

Testpanelet synes:

Det her er en flimrende kjol, hvor kjoletyget er randigt i rosa og transparent. Kombinationen af den rosa glasfarve og designet gør, at den føles meget flimrende og passer bedst til de yngre i testpanelet.

- Den her tenniskjole er ekstremt elastisk og blød, det er intet, der hindrer mine bevægelser, siger en testare og en anden fylder i:

- Däremot är det yttre kjolstyget väldigt känsligt så håll dig långt borta från kardborreband och tvätta kjolen i tvättpåse.

Noget som uppskattas er at innershortsen er lite längre än många andra innershorts, de har samma längd som kjolen och ger en lite mer påklädd känsla.

- Jeg ville sige, at længden er kort, men ikke for kort! Shortsen giver god støtte til både rumpa og lår tack vare slim fit-passformen.

Den her tenniskjole passer til en ganske ungdommelig all round-spiller, som har en lige så vass forehand som kjolens fronfigur; Maria Sharapova (eller Marija Sjarapova som er den direkte oversättningen av hennes Ryska namn reds.anm.).

Testfavorit!

[[Björn Borg]] tenniskjol

Test af: Trista Skirt fra Björn Borg

Finnes i färgerna: Blå, gul, rosa och vit.

Sammanfattning: Perfekt kombination af funktion og stil.

Testpanel tycker:

Testets vinder er en vippig og feminin tenniskjol, som samtidig giver et klædeligt look. Loggan er en flot detalje, som får mange pluspoäng.

- Det her er garanteret en komplimangsmagnet. Designet føles som en blanding af en skoleuniform og en sporty tenniskjol, der siger en tilfreds testare.

Trista Skirt er fremstillet i et ekstremt smidigt og luksuriøst materiale, der føles meget behageligt mod huden. Innershortsen har samme materiale som alle andre shorts på tenniskjolar, så du får hvad du forventer dig, når du klikker dig hjem den her. Materialet suger snarare upp fukt än ventilerar bort det, men håller dig tillräckligt torr för att du ska kunna spela obehindrat utan skavsår.

- Kjolen udmærker sig ved at være meget kort, så kort at kjolkanten går i samme højde som shortsen. Når du kæmper dig fremad, ser man shortsen tydeligt. Der er ingen problemer, hvis du får stoppet bollarna under innershortsen.

Sammenfattningsvis er det her en kjol som andas fart och passar dig som går mycket på nät - en riktig vinnare helt enkelt!

Alle tiders favorit

Nike tenniskjol

Test af: Court Victory nederdel fra Nike

Finnes i färgerna: Beige, vit, svart och lila.

Sammanfattning: Passar alla åldrar, spelstilar och kroppstyper.

Testpanelet synes:

En Nike-klassiker som findes med et tag. Det her er en rigtig flot tenniskjol, som passer til de fleste kropsformer. Den plisserede model har en høj trendfaktor, og hvis du sammenligner med andre plisserede kjoletyper, har Nike fået det i et materiale, der både andas, strækker sig og holder formen.

- Det er perfekt længde på shortsen, men det, der gør, at jeg ikke falder helt for kjolen, er, at det ydre tyget er noget kort. Kjolen går knappt under skinkorna och du ser shortsen hela tiden, säger en testare.

Kjolen er virkelig behagelig at spille i, sidder skönt i midjan og andas perfekt, trods hårt spel känner du dig fräsch. På grund af farven anbefaler testpanelet dig at bruge den indendørs. For tennisspel utomhus finns även mörkare versioner av samma kjol.

- Man føler sig fin i den her kjolen og den går at matcha med allt. Den heter Victory Skrit och jag känner mig faktiskt som en vinnare när jag kör en smash i den här kjolen. En proffsig følelse!

Til de farvesprakande spil

Asics tenniskjolar

Test af: Club Skort fra Asics

Findes i farverne: Rosa/blå og blå/rosa.

Sammanfattning: For dig som gillar att synas på planen!

Testpanelet synes:

Det her er en omlott-tenniskjol, som føles lidt nytænkende. Designet gør, at den passer til den ældre have af tennisspillere, som gerne vil stikke ud på banan. Perfekt at give til sin tennisspillende mor!

- Kjolen har et ret blødt og smukt stof, som alligevel har en god funktion. Innershortsen känns lite stramare än många andra shorts på tenniskjolar. Og de saknar fickor så du får stoppa bollarna under innershortsen, säger en testere.

Udseendemæssigt har kjolen en uges bagtill ved vanken som testpanel er lidt frågande inför vad den har for funktion.

- Længden på kjolen er perfekt, et snäpp längre än shortsen och inte för kort. Alla känner sig bekväma i den här längden, säger en testare och en annan fyller i:

- Tennis er en stilren sport, og det er fantastisk at finde tenniskjoler som den her, med både kaxiga färger, kontrasterande sömmar och utstickande design. Den er ekstra alt, helt enkelt!

Derfor passer lige den her kjolen fra Asics-spil, som netop køber et lidt lettere stativ, som går lettere at svinge!

SHOPPA HÄR: Alt du behøver inden for tennis

LÄS MER: Hvilken tennisketcher skal jeg købe?