Våra 6 sportswearfavoriter från Adidas Image

Vores 6 sportsfavoritter fra Adidas

ID er Adidas flotte sportswearkollektion, som du bare må have. Mjukt materiale, der følger kroppens bevægelser, kan det blive bedre?

Det er ikke bare på gymmet og fodboldplanen som Adidas väcker habegär - de gør även sportiga trendsättare köpsugna. Redaktionen på Sportamore Magazine har valgt sine sexfavoritter fra Adidas ID-kollektion som passer lige bra til og fra gymmet som på stan. Spana in dem här!

HoodieID Hoodie er grå, sort og lysrosa, og det er en ventilerende hættetrøje med løs pasform. Den har forlænget bagstycke, heltäckande dragkedja och justerbar huva. Den anbefalede pris er 799 kroner.

VäskaVäskan som är lika snygg på stan som till gymmet, Training ID Tote Bag, är gjord i ett slitstarkt material och har både ett stort fack med mindre fickor samt en vadderad ficka för elektronik. Den er sort, blåt og rødt. Den anbefalede pris er 499 kroner.

TröjaSports ID Sweatshirt er lavet i et mjukt collegetyg, har ribbade muddar og en figurnära passform. Du matcher den let med både jeans og træningstights. Den anbefalede pris er 499 kroner.

JackaID Coach Jacket er en jakke, som er lavet i genvundet polyester. Den har ventilerende slidser på akslerne, justerbar midja og pikékrage. Den anbefalede pris er 799 kroner.

Adidas tightsDe figurnære tightsen Sports ID Tight tilpasser sig efter dine bevægelser og pryds af et herligt mønster. Findes i både sort/rosa, rosa/grå og grå model. Den anbefalede pris er 399 kroner.

T-shirtT-shirten alle bør äga stavas Sports ID Branded Tee och är gjord helt i bomull med en klassisk logga på bröstet. Den er både hvid og lys. Den anbefalede pris er 249 kroner.

LÄSMER: Trendigaste træningskläderna våren 2018

LÄSMER: Spana i nye træningskollektioner fra Blacc

SHOPPA HÄR: Hele vores udbud af sportstøj