Våra kunder älskar Lunartempo 2 Image

Vores kunder elsker Lunartempo 2

Hvis du er på jagt efter en rigtig flot løbesko, der passer til næsten alle typer løb, kan du stoppe med at løbe nu. Nike Lunartempo 2 har alt, synes Sportamores testpanel.

Det første, du tænker på, når du holder en Lunartempo 2-løvsko i hånden, er, hvor let den er. Når du så sætter den på foden og springer iväg tar du nästan viktlösa steg framåt.

- En smuk og meget let sko, som virkelig passer de fleste. Den uppmuntrar till att springa snabbt, utvärderar en av våra kunder i testpanelen skon efteråt.

Støtte trods lethed

Trods at den er så let, får du alligevel støtte, når du springer. Sulan är responsiv men ändå stum, alltså inte det minsta svampig, som vissa dämpade löparskor kan kännas. Nike Lunartempo 2 sidder tæt rundt om foden, og er skøn og bekvem, ifølge testpanelet.

- Lunartempo 2 er en skøn allroundsko, der fungerer på alle underlag, også asfalt. Samtidig føles den stabil også for mig, der er tilbøjelig, skriver en af de avancerede løbere.

- En sko jeg absolut kan køre med i stedet for de stabile, klassiske løparskorna jeg brukar löpa i. Den är bra både för snabb distans och vanlig distans, tycker en medellöpare i panelen.

Den stickade ovandelen av skon gör den lite strumplik.

- Bra passform! Det er en jätteskön sko som satt som en strumpa på foten. Snygg dessutom! säger en av nybörjarlöparna.

Passar till all typ av löpning

En af fordelene, som testpanelet fandt frem til i sin evaluering, var, at den passer til alle typer løb.

- Jeg syntes virkelig om den her skon. Det er en rigtig anvendelig løbesko, som eksempelvis passer med blanding af både kortere løb og styrkepas. Det er let at springa på framfoten i dem, men trots det känns den uppbyggd, anser en av testdeltagarna.

- Skön sko med nära kontakt med underlaget. Bra grepp, snygg design och en sko som fungerar till flera olika typer av löppass. Jeg synes virkelig om dem, skriver en anden.

lunartempo 2
Nike Lunartempo 2 findes både for HERR og DAM.

LÄS MER: Löparskotest: Nike Air Zoom Structure 19

LÄS MER: Derfor har vores kunder testet Nikes løbesko

LÄS MER: Sportamores kunder har testet Nike Free Run Distance