Våra pulsklockor som är bäst i test! Image

Vores pulsklockor som er bedst i test!

Hvad siger du til en portabel PT, som følger med dig på løprundan, promenaden til bussen og til fitnesscentret? Vores testpanel har trænet med sæsonens pulsklokker fra Garmin, Suunto og Polar. Her er modellerne, som er bedst i test!

Hold dig opdateret! Her finder du vores seneste test.

En træningsklocka eller pulsklocka - kært barn har mange navne, er den perfekte gave at give til både dig selv og nogen anden, der fylder år. Pulsklockor kommer i forskellige niveauer. De i lavere prisklasser passer i reglen først ved konditionstræning, mens de i de højere prisklasser kan nischa i sig selv også på styrketræning, golf og simning. Vores testpanel har trænet i sæsonens mest populære modeller fra Garmin, Suunto og Polar. Spana in deras utvärdering här nedan.

Psst! Alle batteritidere er baseret på, at klokken konstant er i træningsläge med tilsluten gps. Hvis klokken ikke er konstant, skal batterierne være meget længere.

Militær standard

ENG_Polar_Vantage_V.pngModel: Vantage V, Polar

Detaljer: Pulsmätning, sömnregistrering, förprogrammerade träningsprogram, stegräknare, mätning av maxpuls, pulszoner, löpindex, hastighetsmätning, kaloriförbrukning, höjdmätare, GPS.

Sammanfattning: Polar Vantage V henvender sig først og fremmest til triatlonatleter og løbere, men går förstås at bruges også ved almindelig gymnastiktræning. Vantage V er på flere måder mere robust end modellen Ignite fra . samme mærke, både til vægten og til indholdet. Det skriger virkelig premium om den her multisportklockan, som kan bruges af såvel rigtige elitidrottare som vanliga motionärer. Det er desuden en god værdi for dig, hvis pulsklocka udsættes for en hel del - Vantage V har militærtestats og skal klare ekstreme temperaturer, højt som lavt, såvel som smällar direkte mod uret.

Testpanelet kommenterer:

- Grænssnittet er let at navigere på, og jeg kan godt lide, at det er berøringsfølsomt. Det har ikke alle klokker i testet, siger en testare.

Tuff, men nätt!

ENG_Suunto_Fitness_3.pngModel: Fitness 3, Suunto

Detaljer:Tilpasningsbar vejledning i realtid for at du skal kunne finde ret intensitetsniveau, puls- og aktivitetsmåling dygnet rundt, stegräkning, kaloriförbrukning, sömnregistrering, kompatibel med smartphone, stressuppskattning.

Sammanfattning: Det her er en robust træningsklocka, som tål at tränas med. Trods det har man ikke tummat på designet. Til forskel fra de mange andre klokker af det robuste slaget er Suunto Fitness 3 väldigt nätt och glider smidigt in under skjortärmen till vardags. Præcis som Polar Ignite kan den bruges til at måle stress, återhämtning og intensitetsnivåer. Fitness 3 regner også både kalorier og steg, samt hastighed og afstand. Ud over det er den her træningsklockan vandtæt hele vejen ned til 30 meter, og dermed sikker at simma med.

Testpanelets kommentarer:

-Det er en meget smuk og enkel livsstilsklokke, og det, jeg bedst kan lide, er søvngængeri, trinfunktioner og at den synker direkte. Desuden er den let og skøn at have på armen, siger en testare.

- Den er let, supersnygg og smidig! Klockan passar lika bra till vardags som till kontoret och till träning. Passar dig som har ett aktivt liv och vill ha en snygg och praktisk klocka som är lätt att använda, säger en annan.

Til triatleter eller simmænd!

ENG_Garmin_Swim_2_GPS.pngModel: Swim 2 GPS, Garmin

Detaljer:Timer, stopur, GPS, larm, musikkontroll, hitta min telefon, kaloriräkning, stegräknare, pulsmätning, vattentät.

Sammanfattning:Hvad ville du sige til en test af træningsklocker uden mindst et bidrag fra Garmin? Det her er en renodlad simklocka, men den fungerer også til både löpning og cykling. Det, der gør den unik, er, at den bland andet regner simtag, bortset fra at den også regner steg. Swim 2 GPS kan også afgøre, hvad for slags simtag du tager, og beregne antal forbrændte kalorier uden for det. Desuden er den også en bra vardagsklocka, som mäter sömncykler under natten för att du ska kunna återhämtas optimalt.

Testpanelets kommentarer:

- Jeg synes, at klokken fungerer som min anden Garmin-klocka i knaptryk og opbygning, hvilket gør, at jeg kender mig bekvem med at håndtere den. Knapparna är lätta att trycka i vilket är bra framför allt i simningen för mig då jag stoppar och startar klockan ganska mycket. Jeg kan godt lide, at jeg kan få puls under simuleringen uden specielt brystbånd til puls, siger en testare.

Prisvärt från Garmin!

ENG_Garmin_Forerunner_245.pngModel: Forerunner 245, Garmin

Detaljer:Udvärdering av ditt träningsupplägg, föreslagna vilodagar, VO2-mätning, GPS, musikuppspelning utan telefon, förinställda träningsprogram från Garmin Connect, avancerad löpdynamik (steglängd, markkontakt med mera), utbytbar urtavla.

Sammanfattning:Träningsklockorna från Garmin är alltid favoriter hos Sportamores testpanel, så även denna gång. Modellen Forerunner kommer i flere forskellige udgaver, hvoraf det her er en af de mindre varianter (du finder de andre her). Trods det indeholder Forerunner 245 præcis alt, hvad du kan ønska af din egen portabla PT.

Testpanelets kommentarer:

- Modellen er let at bruge, specielt hvis du tidligere har haft andre Garmin-låse. Instruktionsbogen er superenkel, og det er let at få gang i klokken. Et stort plus er, at det er let at synkronisere med for eksempel Spotify, så du får musik i telefonen og kan vælge spellistor og låtar der. Perfekt til dig, der springer eller går promenader og ikke vil tage telefonen hele tiden. Hvis du løber eller bruger andre konditionstræningsformer, er det her en klokkeklar værdi for dig, siger testaren.

Batterisnål gps!

ENG_Suunto_9_G1.pngModel: Suunto 9 G1, Suunto

Detaljer:Batteridrevet GPS, pulsmätning, ruttnavigering, stegräknare, sömnanalys, touchskärm, över 80 sportlägen, stormvarningar, vattentålig ned till 100 meter.

Sammanfattning:Först och främst kan sägas om den här träningsklockan att den har klart bäst batteri i testet. I övrigt är det svårt att bestämma sig för vilken funktion som imponerar mest.Suunto 9 G1 är vattentät och går att ta med ut på simturen, varnar för storm på vandringsleden och mäter sömncykler när du villar. Desuden mener testpanelet, at touchskærme yderligere hæver betyget. Det virker mere moderne end visse af konkurrenternes analoge knapper.

Testpanelets kommentarer:

- Jeg liker den her klockan starkt. Jeg tror heller ikke, at jeg er alene om det, fordi klokken er fyldt med funktioner og väldigt mångsidig, vilket talar för att nästan vem som helst kan hitta en funktion som han eller hon är ute efter, säger en av testarna.

Bra för träning, snygg till vardags!

ENG_Polar_Ignite.pngModel: Ignite, Polar

Detaljer: Pulsmätning vid handleden, GPS, sömnregistrering, kaloriräkning, konditionstest, löparindex, telefonnotiser, vägledda andningsövningar för att förebygga stress.

Sammanfattning: Det her er en ganske nätt multisportklocka, men bör inte underskattas för det. Polar Ignite indeholder alle funktioner, du kan ønske dig af en multisportklocka. Under träning mäter den puls, utan att externt pulsband behövs. Den här träningsklockan mäter även din sömn och återhämtning under natten, samt innehåller förprogrammerade andningsövningar som kan användas för att minska stressen. At den også kan kobles til telefonen er et stort plus, som gør Ignite til mere end en træningskloak. Det, samt at den desuden er pæn på håndleddet, gør den til et pænt alternativ også til hverdag!

Testpanelets kommentarer:

- Det er kul at klokken selv foreslår övningar för dagen, och att de kommer med alternativ så att du kan välja mellan kondition och styrka, berättar en imponerad testare.

Testets værdi!

ENG_Garmin_Fenix_6_Sapphire.pngModel: Fenix 6 Sapphire, Garmin

Detaljer: Optisk pulsmätning, förinställda skidkartor världen över, löparindex, stort lagringsutrymme för musik, kompatibel med smartphone, lång batteritid, höjdmätare, GPS, andningsregistrering, expeditionsläge, ruttnavigering, kartor över Europa, vattentät, Garmin Pay, SOS.

Sammanfattning:Også det her er en robust træningsklocka med ordentliga, analoga knappar, utan någon känslig touchskärm. Fenix 6 Sapphire er testet af amerikansk militær, så den høje standard kan overholdes. I grund og bund er det her en perfekt klokke til vandring og andet eventyrligt friluftsliv, hvor du vil kunne stille høje krav til både GPS-funktioner, batteritider og vandtæthed, men den fungerer givetvis også for de fleste andre træningsformer. Ved at downloade Garmins egen app og koble den til telefonen kan du tage den med på alt fra golf til skidåkning. Som om det ikke var nok, kan du også erstatte din plånbog. Med appen Garmin Connect kan du betale i de fleste moderne kortlæser. Det går ikke at forstå, hvor ekstremt mange funktioner der ryger i en og samme klokke.

Testpanelet kommenterer:

- Wow. Jeg tyckte den kändes dyr när jag såg prislappen, men efter att ha testat den förstår jag varför. Det er i princippet ingenting, som den ikke klarer af! Jeg er kär i den här klockan, säger en överlycklig testare.

LÄS MER: Guide! Find den rigtige træningsklokke til din aktivitet

SHOPPA HÄR: Alle vores træningslåse, i alle prisklasser