Vårens 3 hetaste fotbollsskor från Adidas Image

Vores 3 lækreste fodboldsko fra Adidas

Blandt Adidas' alle de fede fodboldskor er der nogle modeller, som er lidt for smarte lige nu. Det her er det, du skal satse på i foråret 2017.

Håkan Nilsson er kategoriansvarlig for fodbold på Adidas hovedkontor i Solna og har stenkoll på hvilke skor, der gælder på fodboldplanen. Han fortæller, at Adidas deler i sine fodboldsskor i fire familier: Ace, X, Messi og Copa 17. De tre hotteste modeller findes lige nu i de tre første familier, og disse er:

Ace 17.1 FG

ace 17

For vem? Spelaren som slår långa, precisa passningar.

- Den bedste i Ace-familien er Ace 17.1 FG, som passer på både græs og kunstgræs. Den er en sko til den kontrollerende spiller, den som dominerer spelfältet. En spilarkaraktær som er sammenlignbar med Paul Pogba, som også er ansigt utåt for den her skon. Han er en spiller, som er utrolig bra på plan, men som også har ett stort medialt utrymme, en stor skara followers och en intressant livsstil utanför fotbollsplanen, säger Håkan Nilsson.

Hvad kendetegner den her skon?

- Det er en lidt højere model i Primeknit, altså et klæbrigt materiale, som har en utrolig smuk pasform. Eftersom den er sydd i ett enda stycke utan sömmar känns det som en socka, men den är täckt med ett material som fungerar som ett skal och som ger bra kontakt med bollen, så kallade control-zones.


X 16.1 FG

adidas

For hvem? Dig som søger maksimal hastighed.

- Bare ved at kigge på den her ser du, at den er hurtig. Det lader lidt krystat , men skon har en snabbt utseende med minimalistiska detaljer och en strömlinjeformad design. Den passer snabba spelartyper, som Luis Suárez, ansiktet utåt för den här modellen.

Hvad kendetegner den her skon?

- En let vægt i kombination med en meget minimalistisk ovandel, som gør den ekstremt hurtig. Modellen har en klassisk højde og en sokkekonstruktion i Techfit, som virkelig sluter om rundt ankeln. Det gør, at du kan få al energi i den retning, du vil.


Messi 16.1 FG

messi

For hvem? Kvicka spelare som gör snabba vändningar.

- Det siger sig selv, hvem der er bag den her model. Det er Leo Messis egen signatur, og han er den eneste proffsspiller, der spiller i den. Han har været med og designet, prøvet den og bestemt de tekniske bitarna, siger Håkan Nilsson og forsätter:

- Det findes kun en Leo Messi, og måden, han spiller på, er helt unik i fodboldverdenen. Han er en agilityspiller med karakteristiske hurtige vändningar og hurtigt fotarbejde med lavt tyngdepunkt. Messi har en utrolig boldkontrol, han er en hurtig spiller, og bolden sidder næsten som limmad på foden. Nu klarer ikke alle andre at spille sådan, men det er den spelstilen, som er tanken bag skon.

Hvilke detaljer er værd at lægge mærke til?

- Det er en speciel sula på den her med Messis eget dobbsystem af små triangelformade dobbar som gør at du kan röra dig snabbt och få bra grepp. Når du klipper i skon har den en ganska asymmetrisk öppning som vi tidigare har haft på löparskor. Det er en sokkonstruktion, der dækker vristen helt for ekstra komfort.


LÄS MER: Så vælger du rigtigt fodboldssko