Vårens hetaste sneakers 2019 Image

Vores hotteste sneakers 2019

Praktiske, stilfulde og retrodoftande. Her er de tre lækreste sneakerstrenge fra 2019.

At snöra på sig sneakers är ett lika säkert vårtecken som vitsippor. Nogle af modellerne er de populære (Converse All Star, Vans Old Skool, Superga Cotu Classic - ja, vi kigger på dem!), som aldrig føles moderne. Men hvis du leder efter nytillskott i garderoben, eller bare er sugen på något annat än vad alla andra har, vill vi tipsa om de här tre trenderna.

Maffiga sulor

Uanset hvilken model du satser på er 2019 året, du skal våga satsa på ett par statement-sneakers. Go big or go home, helt enkelt. De rigtig rejäla platåsulorna skymtades redan förra året, men vi spår att 2019 är året då den maffiga sulan blir trendig på riktigt.

Puma Cilia.jpg Puma Cilia, anbefalet pris 649 kroner.

Chloe Pieces.jpgPieces Chloe Sneaker, anbefalet pris 599 kroner.

8022058881815_001_76fad7d81a3b4389976d4ebba1d4a3a4.jpg Superga Acot Linea, anbefalet pris 799 kroner.

FUS KT.jpgKari Traa Fus, rekommenderat pris 899 kroner.

Trailskor

Det er inde at være praktisk, endtligen siger vi! Alle fossingars favorittrend er uden tvekan den trailskoinspirerade sneakern. Stora modehus som Balenciaga, Louis Vuitton och Céline har lanserat egna versioner av den foträta sneakern med praktiska vandringsvibbar, som givetvis matchas med dina snyggaste plagg - inte med skaljacka. Hvem havde troet, at Salomons trail-klassiker Speedcross ville blive vores it-sko i 2019?

Salomon apeedcross.jpgSalomon Speedcross Vario 2 GTX, rekommenderat pris 1 595 kroner.

Air Zoom Wildhorse 4 Nike.jpgNike Air Zoom Wildhorse 4, rekommenderat pris 1 195 kroner.

Retrovibbar

Det er næsten en ny trend med retrodoftande sneakers, men trenden er ikke længere reserveret til den, der har råd med limiterede specialskor fra obskyra sneakersbutiker. Nu har store mærker som Nike, Adidas og Reebok satset stort på retrovibbar i vores kommercielle slip. Det var trods alt alt på 80- og 90-tallet, som flere af vores favoritmodeller først lanserades, og for de som ikke var med, da det først begyndte sig, er det her en gyllene lejlighed til at opleve storhetseran igen.

Air MAx Axis.jpg Nike Air Max Axis, rekommenderat pris 1 195 kroner.

Hoops Adidas.jpgAdidas Hoops 2.0 Mid, anbefalet pris 649 kroner.

Reebok Royal Glide Ripple.jpgReebok Royal Glide Ripple Double, anbefalet pris 649 kroner.

SHOPPA HÄR: Spana i alle vores sneakers

LÄS MER: Vores nye sneakers fra Kari Traa

LÄS MER: Fremtidens træningskollektion er her