Vårens sneakerstrender från Adidas Image

Vores sneakerstrender fra Adidas

Voresen er snart her, og vi længes efter sol, varme og nye sneakers. Her er tre af de største skotrenden fra Adidas, som vi mere end gerne har på fødderne.

Stilrena snitt, löparinspirerat och som taget från fotbollsvärlden är alla säkra kort att köra på om du vill haka på vårens skotrender från Adidas. Vi har luskat fram de tre absolut hetaste stilarna som får varje outfit att kännas helt rätt.

#1. En klassisk court-sneaker

Adidas sneakers

Ved du ikke hvilken trend du skal satse på er court en stilrent val som passer til alt og alle. Spana eksempelvis i skorna Grand Court, rekommenderat pris 699 kronor.

Modsætningen til de store, chunky og färgglada sneakersmodeller, som vi har set under de seneste sæsoner, er selvfølgelig en klassisk, minimalistisk courtsko, som passer til alt.

- Her er for eksempel Grand Court, Advantage og VL Court sikre valg, som du ikke kan mislykkes med, når du matcher sammen dit outfit. Sæsonens must er naturligvis hvide eller lyse kulører. De klassiske court-modellerna passer næsten til hvilket outfit som helst mænd särskilt bra till vida byxor och när du vill klä ned en mer dressad look. Det er ikke sjældent, vi ser klassiske sneakers som de her til både kostymer og somriga klänningar, siger Frida Dagis Boström, produktexpert på Adidas.


#2. Løveinspirerende sneaker

Adidas sneakersQT Racer har både det grønne look og den trendy, rosa farve, og prisen er 599 kroner.

At glida runt i ett par löparskor till vardags är i sig ingen nyhet. Men det fortsætter såklart med at være en stor trend også under 2019.

- Skor som QT Racer, Questar og Cloudfoam har et strømlinet, sporty look, som fanger den stilrene og moderne stil. Det bedste ved den her trend er naturligvis, at sulorna giver skön dämpning och komfort i varje steg, så du kan gå hur långt du vill under dagarna utan att få ont i fötterna. Passar perfekt til den rådande sportsweartrenden, men også til jeans og croppade byxor.


#3. Den fodboldinspirerede sneakern

Adidas SneakersPredator 19.1 TR har en grym dämpning og cool look som lockar både spillere og de som aldrig satt sin fot på en fotbollsplan, rekommenderat pris 1 295 kronor.

På herrsidan ser vi en klart stigande trend att anamma fotbollslooken i de sneakers som används till vardags.

- De her skorna är inspirerade av sina motsvarigheter, Predator 19.1, som är utvecklade för att användas på fotbollsplanen. Nu til SS19 lancerede Adidas til eksempel denne underbara vita Predator som er en helt ny street-sko som desuden har en boost-sula for maksimal komfort. Selvklart er det vigtigt at være pæn og komfortabel både på og uden for planen!


SHOPPA HÄR: Vores store udvalg af sneakers

LÄS MER: Vores hotteste sneakers 2019