Vårens snyggaste sportswear är här Image

Vårens pæneste sportstøj er her

Retrocoola træningsplagg snygga nog att bära till vardags. Det er en ny trendkollektion fra Blacc i en nøddeskal. Og vi elsker den!

I flere sæsoner har designerne hentet inspiration fra sportsverdenen til deres kollektioner, og træningsmodet fortsætter med at føles helretligt også uden for fitnesscentret. Blaccs nye trendkollektion våren 2018 består af de perfekta plaggen att dra på sig till och från träningen, på helgpromenaden eller för att hänga hemma i soffan. Det findes også funktionelle tights og sportstoppar, så du kan svettas i stil den kommande säsongen.

- Sportsklæderne kommer i en skøn blanding af bomuld og polyester, mens træningsklæderne er lavet i en nylonkvalitet, som holder fugt og sved væk, siger Sophie Tranarp, designer på Blacc.

SHOPPA HÄR: Kolla i hele udbudet fra Blacc

HoodieTrend by Blacc er en serie mjuka, sköna plagg för både träning och vardag. Som Flip Hoodie i en lækker oversize-model .

I kollektionen finder du ikke mindre end tre forskellige tröjor, som alle kan matchas snyggt med byxorna: en oversizad hoodie, en mjuk sweatshirt med crewneck og en schysst, croppad hoodie. Färgskalan går i krispigt vitt, klassiskt blått och mjukt gult.

- Colour-blocking er en stor trend for SS18, og det er den, der afspeglar sig i Blaccs seneste trendkollektion. Kollektionen er en blanding af sportstøj og træningsklæder, som matcher hinanden fint. Blockpanaler i forskellige farver er den røde tråd i kollektionen, som gør, at du kan matche alle plagg med hinanden, siger Sophie Tranarp.

Jump sports braSport-bh:n Jump Sports Bra er en af redaktionens favoritter.

LÄS MER: Test af nye kollektioner fra Blacc

LÄSMER: Her er Blaccs nye ambassadør Anna Dahlbom